وی اظهار داشت: در ۱۴ روز ابتدایی نوروز امسال سه هزار نفر خدمات سرپایی پزشکی دریافت کردند و در حال حاضر ۵۰ درصد تختهای بیمارستان ۲۲ بهمن این شهر که به بیماران کرونایی اختصاص دارد پر شده و در ساختمان معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی نیشابور هم ۷۰ تخت برای پذیرش بیماران کرونایی آماده شده است.
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور تصریح کرد: در حال حاضر ۴۰ درصد کادر درمانی نیشابور واکسینه شده اند و پیشبینی میشود طی هفته آینده و هفته پس از آن شاهد اوج شیوع کرونا در نیشابور باشیم.
وی خاطرنشان کرد: نیشابور از ۱۸ فروردین ماه سال جاری در وضعیت قرمز از نظر شیوع کرونا قرار گرفته و تعداد بیماران کرونایی بستری شده روند افزایشی پیدا کرده است به طوری که در اسفند ماه سال گذشته میانگین مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت حدود ۱۸۰ نفر بود که از این میان ۱۰۰ نفر مورد آزمایش کرونا قرار گرفتند و نتیجه ۲۰ درصد آنها مثبت اعلام شد.
وی ادامه داد: اما این آمار در ۲۵ روز فروردین امسال زیادی داشته به طوری که میانگین مراجعان به ۴۲۰ نفر رسیده و از این تعداد نتیجه ۴۰ درصد آزمایشها مثبت بوده که نشاندهنده آن است قدرت انتقال کرونای انگلیسی چهار برابر نوع چینی آن می باشد.
مشارموحد با بیان اینکه ویروس کرونای انگلیسی علائم شدیدتری ایجاد کرده و کشندهتر است و گروه سنی اطفال را هم درگیر میکند، اعلام کرد: طبق تفاهمنامه وزارت بهداشت و سازمان بسیج طرح بیماریابی از درب منزل در نیشابور آغاز شده است.