مسعود خسروینژاد ، در خصوص عملکرد تیم ملی جودو در مسابقات قهرمانی آسیا اظهار داشت: از حضور ملیپوشان در مسابقات قهرمانی آسیا خوشحال هستم و این اتفاق را به فال نیک میگیرم. با توجه به تجربه کم آنها، تعلیق جودو و کرونا انتظار چنین نتیجهای میرفت، اما این امکان وجود داشت با استفاده از نفرات دیگر در برخی اوزان عملکرد بهتری داشته باشیم. با این وجود به همه بچهها خسته نباشید میگویم، اما اگر بخواهیم به مسابقات آسیایی نگاه کنیم باید کلانتر ببینیم.
وی ادامه داد: در شرایطی که به بهانه مشکلات مالی برخی اوزان ما به این مسابقات اعزام نشدند، اعزام برخی افراد در کنار تیم عجیب بود. از طرفی دیگر شاهد شلوغ کاری در خصوص حضور رئیس فدراسیون جودو در قرقیزستان از جمله تعامل با باغداساروف عضو هیئت رئیسه اتحادیه جودو آسیا بودیم. به قول حافظ « وانچه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد.» در حالی که محمد درخشان را داریم، اما از حضور او در پرونده تعلیق و تعاملات استفاده نمیکنیم و سراغ باغداساروف میرویم که حداقل همطراز درخشان است. چرا وقتی درخشان بیخ گوش ما حضور دارد باید با باغداساروف صحبت کنیم؟ اگر درخشان نمیخواهد کمک کند، بهتر است دوستان خیلی شفاف اعلام کنند.
ملیپوش سابق المپیکی جودو در خصوص اینکه سال گذشته محمد درخشان به عنوان مشاور رئیس فدراسیون انتخاب شد، گفت: حکم مشاوره درخشان مانند حکم من بود که دستیار ویژه رئیس فدراسیون شدم، اما هیچوقت متوجه نشدم دستیار ویژه هستم یا نه. اگر به کسی حکم میدهیم یعنی به او اعتقاد داریم و به دنبال استفاده از توانایی او هستیم. اگر اعتقاد نداریم حداقل کاغذ بیتالمال را حیف و میل نکنیم و بیجهت عکس نگیریم. استفاده از اسم افراد قشنگ نیست و نباید اینگونه رفتار کرد.
خسروینژاد با اشاره به اهداف فدراسیون جودو در اعزام ملیپوشان جوان به قهرمانی آسیا تصریح کرد: اعزام ملیپوشان جوان به قهرمانی آسیا ترفندی بود که در صورت عدم نتیجهگیری کسی باخت را نبیند. اینکه عنوان میشود این تصمیم با خرد جمعی گرفته شده، جای سؤال دارد و حتما در این خردجمعی اخلال وجود داشته است اگر چه اعتقاد دارم اگر بچههای باتجربه را نیز اعزام میکردیم با توجه به تعلیق و بیماری کرونا نمیتوانستیم انتظار بالایی داشته باشیم.
وی تاکید کرد: باید جوانان شایسته خود را به جا خرج میکردیم و در اولین رویداد بعد از تعلیق آنها را اعزام نمیکردیم. وقتی این بازیکنان که به تازگی وارد رده سنی بزرگسالان شدند را در اولین رویداد به مسابقات به این مهمی اعزام میکنیم و موفق به کسب نتیجه نمیشوند، دچار آسیب روحی میشوند.
مربی سابق تیم ملی جودو گفت: طبق استعلامی که گرفتم، سعید کرجی در این مسابقات جودوگی آبی و کمربند نداشته و مسئولان ما حتی توانایی تهیه یک لباس را نداشتند. این در حالی است که با وجودی که بارها از مشکلات اقتصادی صحبت شده، اما تیم ما یک روز بیشتر در قرقیزستان ماند و همراه اضافه اعزام کرد. کاری که ژاپنیها انجام ندادند و بلافاصله بعد از پایان مسابقات روز اول، جودوکاران اوزان 60 و 66 کیلوگرم خود را بازگردانند. اگر بودجه نداریم چرا همراه اضافه بردیم و یک روز بیشتر ماندیم و اگر بودجه داریم چرا ورزشکار ما لباس و کمربند نداشته است؟
خسروینژاد با اشاره به اینکه روند ما در قهرمانی آسیا دلگرم کننده نبود، تاکید کرد: تصمیمگیری در خصوص این مسابقات قبل و در زمان برگزاری مسابقات و همچنین عکسهایی که دوستان از خودشان منتشر کردند، غلط بود. جامعه جودو و مردم فهیم هستند و از عکسها و استوریها خیلی چیزها را میفهمند. اینکه عکس بگذاریم و بنویسیم یک تمرین خوب با العنزی، در حالی که او روی یک تردمیل در حال دویدن است و دوستان از او عکس گرفتند به راحتی برای جامعه جودو قابل تشخیص است.
وی با انتقاد رفتارهای صدیقه کعبیزاده عنوان کرد: ایشان تنها کاری که انجام میدهد این است که در اینستاگرام، رئیس فدراسیون جودو را شهریار جودو ایران خطاب میکند. این رفتارها بد است. ایشان از کجا آمده که همزمان رئیس دفتر معاون وزیر، نایب رئیس بانوان و دبیر فدراسیون جودو است؟ کعبیزاده واقعاً دلسوز جودو است یا با گفتن شهریار جودو ایران مسئولیت گرفته است؟
مربی سابق تیم ملی جودو گفت: واقعاً لقب دادن به رئیس فدراسیون زشت است و اینکه یک روز شهریار بگویم و روز دیگر سلطان و ناخدا قشنگ نیست. ناخدا را فقط روی کشتی دیدیم و نمیدانیم ناخدا و شهریار به جودو چه کاری دارند.
خسروینژاد: اعزام تیم جوانان ترفندی بود تا کسی شکست جودو را نبیند
مربی سابق تیم ملی جودو گفت: اعزام ملیپوشان جوان از سوی فدراسیون به مسابقات قهرمانی آسیا ترفندی بود تا در صورت عدم نتیجهگیری کسی باخت را نبیند.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران