hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > استان ها > همدان| آغاز عملیات احداث بیمارستان بزرگ همدان

همدان| آغاز عملیات احداث بیمارستان بزرگ همدان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه عملیات احداث بیمارستان بزرگ همدان امسال آغاز می‌شود، گفت: احداث بیمارستان اکباتان ۶۵ درصد پیشرفت داشته است.
به گزارش تسنیم ، سید حبیب‌الله موسوی بهار بعد از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار داشت: پایه اساسی داشتن خانواده سالم، جامعه سالم و توسعه پایدار بستگی به سلامت تک‌تک افراد جامعه دارد.
وی با تأکید بر اینکه بیشترین عامل مرگ‌ومیر ایرانیان بیمارهای قلبی و عروقی است که سکته‌های حاد قلبی و مغری را شامل می‌شود، تصریح کرد: بعد از سکته بیشترین عوامل مرگ‌ومیر در ایران بیمارهایی نظیر دیابت، فشارخون، سرطان‌ها و حوادث و سوانح که در رأس آن‌ها حوادث ترافیکی و بعد حوادث محل کار است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره دو بیماری نیز به شدت در ایران رو به رشد است، بیان کرد: دیابت و چاقی و دردهای عضلانی، اسکلتی و کمردرد که باعث ازکارافتادگی و مصرف بیش‌ازحد دارو، جراحی، پروتز و غیره است، دو بیماری رو به رشد در ایران است.
موسوی بهار با بیان اینکه در حوزه آموزش و اطلاع‌رسانی یکی از جوامع هدف اصلی علوم پزشکی و حوزه بهداشت و درمان اداره کل آموزش‌وپرورش است، گفت: باید بتوانیم از نیروهای فوق‌العاده دانش آموزان که نوجوانان و جوانان جامعه را تشکیل می‌دهند به عنوان سفیران سلامت در خانواده و محیط زندگی شهر و روستا بتوانند پیام‌های بهداشتی ما را برای خانواده‌ها ببرند تا به اهدافمان برسیم.
وی با تأکید بر اینکه شعار سال‌های گذشته حوزه سلامت و بهداشت همچنان به قوت باقی است، ابراز کرد: یکی از شعارهایی که چند سال پیش مطرح شد و ستون اصلی بهداشت است"خود مراقبتی" است که سبب می‌شود هزینه سلامت و مشکل برای خود ایجاد نکند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه "تشخیص زودرس" و "دسترسی به سطوح خدمات سلامت پایه" از دیگر شعارهای هفته سلامت در سال‌های گذشته است، افزود: شعار انتخاب شده برای هفته سلامت امسال"سلامت برای همه و در همه‌جا" است که هدف از انتخاب این شعار دسترسی به سطوح اولیه خدمات سلامت است.
موسوی بهار با بیان اینکه در کشور جمهوری اسلامی ایران استقرار کامل شبکه بهداشت وجود دارد، ابراز کرد: ایران یکی از بهترین و پیشروترین کشورها در جهان است که در حوزه بهداشت شبکه‌ای عمل کرده و خوشبختانه به سطوح اولیه خدمات دسترسی وجود دارد و هدف ما ارتقا خدمات است.
وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر حذف دفترچه‌های بیمه سلامت با اشاره به اینکه دفترچه‌های بیمه سلامت حذف نشده و سر جای خود است، عنوان کرد: طرح تحول سلامت به قوت خود باقی است اما در نحوه بیمه کردن مردم تفاوت‌هایی ایجاد شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران در مورد پرداخت کارانه پرستاران همدان، تصریح کرد: در روز پرستار سال گذشته وزیر بهداشت به پرستاران قول دادند که در کارانه 6 ماهه اول سال گذشته تا پایان اسفندماه پرداخت شود که این امر محقق شد و در پایان فروردین‌ماه امسال نیز کارانه مهرماه پرداخت شد.
موسوی بهار با بیان اینکه وضعیت پرستاران و کارکنان استان همدان علاوه بر تأخیر حسابداری خیلی خوب است، عنوان کرد: قول وزیر بهداشت خوشبختانه در این راستا محقق شد.
وی با تأکید بر اینکه همدان یکی از پاک‌ترین استان‌ها در حوزه قلیان است، تصریح کرد: بااین‌وجود همین مقدار عرضه که در برخی مواقع سبب می‌شود که اصحاب رسانه علت اصلی را کم‌کاری علوم پزشکی بدانند.
وی با بیان اینکه اجرای بیش از 310 پروژه در حوزه بهداشت به عهده علوم پزشکی همدان بود که از این تعداد 110 پروژه در تابستان سال گذشته به بهره‌برداری رسید، بیان کرد: در هفته سلامت نیز بیش از 70 پروژه با حضور معاون بهداشتی وزیر بهداشت افتتاح می‌شود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت:‌ چندین مرکز جامع سلامت، پایگاه بهداشت، خانه بهداشت، محل زیست، چند پایگاه فوریت پزشکی، یک پد فرود بالگرد در ملایر و غیره از جمله پروژه‌های آماده افتتاح در حوزه سلامت است.
وی با اشاره به اینکه در چند سال گذشته در استان همدان پد بالگردی وجود نداشت، تصریح کرد: هم‌اکنون بیمارستان‌های بعثت و فرشچیان همدان و شهرستان‌های فامنین، کبودرآهنگ و بیمارستان قدوسی نهاوند نیز دارای پد فرود بالگرد است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: تاکنون 200 پرواز توسط اورژانس هوایی استان برای امدادرسانی انجام شده است که فقط در روز هفتم فروردین 3 پرواز انجام شد.
موسوی بهار با تأکید بر اینکه بیش از 23 میلیارد اعتبار صرف 70 پروژه که در هفته سلامت افتتاح می‌شوند شده است، تصریح کرد: سال گذشته پروژه‌های مهمی نظیر بیمارستان سوختگی و بیمارستان شهید قدوسی نهاوند افتتاح شد.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان شهرستان بهار از جمله پروژه‌هایی است که امسال افتتاح می‌شود، تأکید کرد: عملیات احداث بیمارستان اکباتان و بیمارستان تویسرکان نیز به‌خوبی پیش می‌رود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه فاز دوم بیمارستان اکباتان نیز در بنای سه‌طبقه‌ در محوطه حیاط در حال ساخت است و پیشرفت بیمارستان 300 تخت خوابی اکباتان 65 درصد اعلام‌شده است، عنوان کرد:‌ قبلاً بیمارستان قلب اکباتان مستقر بود و نمی‌شد پروژه را پیش برد که با افتتاح بیمارستان فرشچیان بخش قلب را به آنجا منتقل کردیم.
موسوی بهار در پاسخ به سؤال یکی دیگر از خبرنگاران مبنی بر اینکه استخدام کمک پرستار در طرح تحول سلامت اتفاق خوبی بود اما در حال حاضر پیام‌های متفاوتی نسبت به‌کارگیری آن‌ها دریافت می‌کنیم که مثلاً دانشگاه شرح وظایف این گروه را تغییر داده و به باعث نارضایتی‌هایی شده است، افزود: ما هیچ‌گونه تعهدی برای جذب کمک پرستاران نداریم و تنها از خدمات آن‌ها استفاده می‌کنیم.
وی با تأکید بر اینکه در حوزه علوم پزشکی اشتغال‌زایی خوبی وجود است و به همین دلیل تصور بر این است هیچ‌کس نباید بیکار باشد و همه به کار گرفته شوند، تصریح کرد: ما در حد توان از مجوز جذب نیرو استفاده می‌کنیم اما تعهد نداریم که کسانی که در مراکز دیگر آموزش‌دیده‌اند را جذب کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با بیان اینکه ایران در سطح پزشکی پیشرفت قابل‌توجهی داشته است، عنوان کرد: بخش مهمی از تجهیزات مدرن در حوزه سوختگی در کشور وجود دارد و بخش سوختگی بیمارستان بعثت را در همدان افتتاح کردیم که در حال گسترش آن نیز هستیم.
موسوی بهار در مورد دفترچه الکترونیکی سلامت بیان کرد: سازمان تأمین اجتماعی این اقدام را شروع کرده  و بیمه سلامت نیز در حال انجام اقدامات است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون 390 میلیارد تومان از طرح تحول سلامت وارد استان شده است، عنوان کرد:‌ با اجرای این طرح بیماران بستری به طور میانگین 150 هزار تومان از بیمه بهره‌مند شده‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان در پاسخ به سؤالی در مورد ارتقای بیمارستان فاطمیه ابراز کرد:‌ بیمارستان فاطمیه یک بیمارستان تک تخصصی در فضای محدود قرارگرفته و از اساس احداث یک چنین محلی درست نبوده و اکنون ساخت‌وسازهای به متراژ 4 هزار متری در آن انجام می‌شود.
وی با اشاره به اینکه محلی که در بیمارستان فاطمیه در حال احداث است یک طبقه آن به عنوان اورژانس در حال احداث است، گفت: طبقات دیگر این مرکز مربوط به کاهش ناباوری، ان آی سیو نوزادان و طبقه دیگر L.D.R است.
 رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان در پاسخ به سؤال یکی از دیگر خبرنگاران مبنی بر اینکه که چرا پزشکان نمی‌توانند تبلیغاتی در روزنامه‌ها داشته باشند، اظهار داشت: تبلیغ دارو و حوزه پزشکی ممنوع است چرا سبب گمراهی افراد را فراهم می‌کند.
موسوی بهار با اشاره به ساخت مرکز جامع سرطان در استان، اظهار کرد: با همراهی نمایندگان همدان، استاندار همدان به خدمت خانواده فرشچیان رسیدیم تا این خانواده در ساخت بیمارستان جامع سرطان ما را یاری کنند.
وی با تأکید بر اینکه خانواده فرشچیان با روی گشاده از کمک در ساخت مرکز جامع سلامت استقبال کردند، تصریح کرد: تعدادی تابلوی عکس از مرحوم فرشچیان در مرکز جامع سرطان نصب شده است که متأسفانه یکی از نهادها به خانواده آن مرحوم اطلاع داده شده که نباید چنین کاری صورت گیرد و این عکس‌ها به معنای تبلیغ است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه باید فرهنگ‌سازی در جامعه شود که همه شهروندان قدردان چنین اقدامات بزرگ باشند، گفت: آورده خانواده و بنیاد فرشچیان برای احداث مرکز جامع سلامت 30 میلیارد تومان و آورده علوم پزشکی نیز 30 میلیارد تومان است.
وی در مورد احداث بیمارستان بزرگ و جامع در همدان، اظهار داشت: با کمک حمیدرضا حاجی‌بابایی نماینده مردم همدان در مجلس ردیف خاصی در لایحه‌ بودجه به عنوان جایگزین بیمارستان امام(ره) گنجانده شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه توافق اولیه برای احداث بیمارستان 300 تختخوابی انجام شده بود، ابراز کرد: هدف ما احداث بیمارستان جدید و بزرگ دارای بیش از 600 تختخواب است.
موسوی بهار با بیان اینکه اقدامات جانمایی این بیمارستان در حال انجام است، ابراز کرد: چندین مورد بازدید از زمین در این راستا انجام شده و هفته آینده نیز با استاندار جلسه‌ای در این راستا داریم.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو