امیر دریادار دوم غلامرضا رحیمیپور درخصوص افزایش مدت زمان سربازی گفت: کارکنان وظیفهای که در مناطق محروم و بد آب و هوا و مرز خدمت میکردند همواره به این معترض بودند که فرق آنها با کسانی که در شهر خود خدمت کرده و حداقل در هفته چند شب به خانه میرفتند چیست؟
رییس اداره سرمایه انسانی سربازی ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه بیان کرد:آنها معتقد بودند که باید تفاوتها بیشتر از یک ماه شود؛ حداقل ۵ تا ۶ ماه فاصله خدمتی بین فردی باشد که در شرایط سخت و در مرز خدمت میکند با کسی که در شهر خودش است.
وی افزود: بر این اساس میگفتند باید بین فردی که هر شب به خانه میرود با فردی که غیر بومی است و هر چند ماه یکبار به مرخصی میرود تفاوت معناداری وجود داشته باشد.
امیر دریادار دوم رحیمیپور خاطرنشان کرد: به طور مثال برخی از مشمولان از قزوین یا زنجان برای خدمت به تهران آمده یا کسانی از تهران به اصفهان میرفتند؛ باید تفاوتی در مدت سربازی آنها باشد یعنی باید با کسی که اصفهانی است و در اصفهان سربازی اش را میگذراند تفاوت داشته باشد؛ این تفاوت قبلا وجود نداشت همه به یک میزان خدمت میکردند و آن هم ۲۱ ماه خدمت سربازی بود.
وی گفت: بیش از دو سوم کارکنان وظیفه ما غیربومی هستند؛ یعنی در نقاط سخت، بد آب و هوا، محروم و یا مناطق مرزی خدمت میکنند و با توجه به اینکه تقاضایشان به حق و درست بود ستاد کل تصمیم گرفت و مدت خدمت کارکنان وظیفه را تغییر داد.بر این اساس افرادی که در مناطق مرزی، امنیتی و عملیاتی هستند با توجه به وضع موجودشان هر چقدر خدمت کرده باشند مدت سربازیشان یک ماه کاهش خواهد داشت.
رییس اداره سرمایه انسانی سربازی ستاد کل نیروهای مسلح عنوان کرد: از طرف دیگر کسانی که در مناطق عادی خدمت سربازی خود را انجام میدهند اگر غیربومی هستند مثل گذشته سربازیشان ۲۱ ماه است؛ اما آنهایی که بومی هستند و در شهر خودشان خدمت میکنند باید ۲۴ ماه خدمت کنند.اگر سرجمع حساب کنیم متوجه خواهیم شد تعداد افرادی که از کسری بهرهمند شده اند تعدادشان خیلی بیشتر از افرادی است که در شهر خودشان خدمت میکنند.
چرا مدت خدمت سربازی تغییر کرد؟
رییس اداره سرمایه انسانی سربازی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: بیش از دو سوم کارکنان وظیفه معتقدند باید بین فردی که هر شب به خانه میرود با فردی که غیر بومی است تفاوت معناداری وجود داشته باشد.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران