مهدی علینژاد معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان با حضور در خبرگزاری تسنیم، پیرامون مسائل مختلف صحبت کرد.
* کرونا از جنگ جهانی هم بدتر است
علینژاد درباره شرایط فدراسیونهای ورزشی گفت: در چند ماه آخر سال گذشته حمایت ویژهای از فدراسیونهای المپیکی کردیم و مبالغ قابل توجهی پرداخت شد و تحرک خوبی شکل گرفته بود. در واقع آماده بودیم که سال جدید را خوب و پرقدرت شروع کنیم و المپیک خوبی را پشت سر بگذاریم، اما کرونا همه دنیا را تحت تاثیر قرار داد و با اتفاقی مواجه شدیم که بینظیر بود.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان ادامه داد: شرایط جهان بهگونهای شده که بخشهای مختلف تعطیل شدند و آسیب دیدند که این شرایط برای ورزش نیز وجود داشت. در واقع آسیب بزرگ ورزش همین تعویق المپیک بود. در گذشته تجربه عدم برگزاری المپیک وجود داشت که البته مربوط به زمان جنگ جهانی و این اتفاقات بود. کرونا از جنگ جهانی هم بدتر است، چون همه دنیا را درگیر کرده است. این وضعیت به فدراسیونهای ما ضربه زد و تعطیلات جدی در حوزه ورزش ایجاد شد. البته چارهای هم نداشتیم، چون حفظ سلامتی ورزشکاران برای ما بسیار مهم بود.
* عجلهای برای شروع اردوها نداریم
علینژاد عنوان کرد: این ویروس هنوز ناشناخته است. تلاش کردیم قهرمانان را تا جایی که میتوانیم، به لحاظ مالی و ... حفظ کنیم. بر همین اساس به فدراسیونها توصیه کردیم که حقوق بدهند، همچنین پاداش 97 را شروع به پرداخت کردیم و کمیته ملی المپیک هم حقوق 6 ماه دوم را داد. مقرر شد که نظارت آنلاین بر تمرینات وجود داشته باشد. به دلیل شیوع کرونا و وضعیتی که کشور دارد، منابع دولت محدود شده و ما هم دریافتیهای کمی داشتیم. به همین دلیل به فدراسیونها نیز به اندازه حقوق پرداخت کردیم. در هفته جاری تلاش میکنیم یک پرداخت بهتر را نیز داشته باشیم که منوط به دریافت از خزانه است.
وی گفت: در ورزش روند خوبی داشتیم، اما کرونا آسیب جدی زد. امیدوارم شرایط بهگونهای پیش برود که به شرایط عادی برگردیم. با وزارت بهداشت صحبت کردیم و تفاهم اولیه هم شده که با رعایت پروتکلها، اردوهای ملی به صورت قرنطینه آغاز شود. البته عجلهای برای شروع اردوها نداریم، چون رویدادی در 2020 به جز کشتی در دسامبر نداریم که آن یک رویداد هم محل تردید است.
* به کشتی پول بیشتری میدهیم تا مدالآوری داشته باشد
علینژاد درباره اعتراض دبیر به بودجه فدراسیون کشتی و اینکه گفته پای بودجه 9 میلیاردی را امضا نمیکند، گفت: کشتی یکی از رشتههای اصلی و اساسی ما است که در المپیک و بازیهای آسیایی نتایج خوبی گرفته و از آن حمایت میکنیم. بر همین اساس نیز بیشترین پول را به این رشته میدهیم. سال گذشته 5 میلیارد به فدراسیون فوتبال و نزدیک به 17 میلیارد به فدراسیون کشتی پول دادیم. فکر نمیکنم هیچ حمایتی بیش از این شدنی باشد.
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان افزود: 9 میلیاردی که از سوی رئیس فدراسیون کشتی مطرح شده، درست نیست، چون بودجه کشتی در سال 99 مبلغ 22 میلیارد و 800 میلیون تومان خواهد بود. از این مبلغ، 12.8 میلیارد از بحث کمکهای وزارت و 10 میلیارد هم در بودجه دیده شده است. نمیدانم این 9 میلیارد از کجا آمده است. ما جلسهای نداشتیم و جلسه تفاهمنامه با فدراسیون کشتی سهشنبه خواهد بود.
* اگر قرار به مدال نگرفتن است، دلیلی برای پول دادن وجود ندارد
علینژاد گفت: این رقم قابل قیاس با سایر رشتهها نیست. من فکر میکنم شاید اطلاعاتی که به دبیر رسیده، کامل نبوده و این صحبتها را کرده، وگرنه او مدیر خوب و توانمندی است و ما از او حمایت میکنیم. با این حال اگر قرار باشد کشتی یک برنز هم در المپیک نگیرد، طبعاً دلیلی هم وجود ندارد که چنین بودجهای نیز به آن داده شود. این پولها داده میشود که مدالآوری اتفاق بیفتد.
وی اظهار داشت: تداوم حمایتها منوط به عملکرد خوب است و ما در سال 99 براساس عملکرد 98 بودجه میدهیم و بر همین اساس نیز بودجه کشتی 22.8 میلیارد تومان است، نه 9 میلیارد. بسته به اینکه چقدر از سازمان برنامه تخصیص بگیریم، پول به کشتی میدهیم. با توجه به اینکه از ابتدای سال نیز عملیات ورزشی در فدراسیون رخ نداده، بدیهی است که نیازی به چنین پولی نداشته و همان بحث حقوق و دستمزد بوده که به همان مقدار نیز بودجه واریز شده است. همین مبلغ واریز شده 4 برابر سایر فدراسیونها است. کمی باید حواسمان به ادبیاتی که به کار میبریم، باشد. شاید هزینههای کشتی دهها برابر این باشد و فدراسیون باید مدیریت کند. منابع ما محدود است که در همین شرایط نیز سهم کشتی قابل توجه است.
* صدور مجوز اردوی کشتی در اختیار ستاد مبارزه با کروناست
علینژاد درباره آغاز به کار مسابقات کشتی تصریح کرد: مجوز برگزاری اردوها را ستاد ملی مبارزه با کرونا باید صادر کند. برای اردوهای تیم ملی جلسهای با وزارت بهداشت گذاشتیم و صحبت و صورتجلسهای امضا کردیم، ولی منتظر ابلاغ رسمی از ستاد کرونا هستیم. به نظر میآید که با شرایط قرنطینه بتوانیم مجوز را برای اردوهای تیم ملی بگیریم. برای مسابقات نیز شرایط خاصی وجود دارد و نمیتوانیم بچهها را در یک شرایط ناامن به خطر بیندازیم.
* فاصله اجتماعی در کشتی معنا ندارد و نمیتوانیم پاسخگوی اتفاقات باشیم
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان یادآور شد: تا وقتی که ستاد مبارزه کرونا اجازه ندهد، اجازه برگزاری اردو و مسابقه نیست. ما هنوز در موج دوم هستیم و بسیاری از فعالیتها تعطیل است. بدیهی است که اگر این کار را کنیم و ورزشکاری در رشته کشتی که فاصله اجتماعی در آن معنا ندارد، آلوده به ویروس کرونا شود، نمیتوانیم پاسخگو باشیم. در شهرهای قرمز نمیتوانند فعالیت داشته باشند و اگر فعالیتی صورت بگیرد و اداره کل و فدراسیون برخورد نکنند، متخلف هستند. شرایط اینگونه نیست که برخی به صورت زیرزمینی فعالیت کنند و ما چشم بر روی آنها ببندیم. قطعاً با متخلفان برخورد میشود و تعارف هم نداریم.
* درباره بازگشایی اماکن ورزشی تصمیم نمیگیریم
وی گفت: ما هم به دنبال بازگشایی حداکثری اماکن و سالنهای ورزشی هستیم، اما خطراتی وجود دارد. به همین دلیل باید مصوبات ستاد مبارزه با کرونا را اجرا کنیم و نمیتوانیم ریسک را بپذیریم. ما در وزارت ورزش در این باره تصمیمگیر نیستیم.
* مقایسه کردن با فوتبال غلط است
علینژاد با بیان اینکه برخی از ورزشکاران دیگر رشتهها خودشان را با فوتبال مقایسه میکنند و به نظرم این موضوع غلط است، خاطرنشان کرد: جنس فوتبال تفاوت دارد و میبینیم که در سایر کشورها نیز برگزار میشود. ضمن اینکه آن گردش مالی در فوتبال قابل قیاس با سایر رشتهها نیست. این رشته در فضای باز و بدون تماشاگر برگزار میشود. برای سال 99 هم احتمالاً بتوانیم مجوز برگزاری لیگهای انفرادی و همچنین فوتبال و والیبال که برخوردی ندارند را بگیریم، ولی بعید میدانم این اتفاق برای بسکتبال و هندبال رخ دهد.
* نهادهای نظارتی حرفی درباره ابطال انتخابات دوومیدانی نزدند
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان با اشاره به اتفاقات مجمع انتخاباتی فدراسیون دوومیدانی در سال 98 به تسنیم گفت: سال قبل در شرایطی که وضعیت کرونا سبکتر از الان بود، میخواستیم به وضعیت فدراسیون دوومیدانی سامان بدهیم و این عزم را داشتیم که این اتفاق بیفتد. این مجمع سرانجام برگزار شد، اما با توجه به تعداد نفراتی که در آن شرکت داشتند، شکل قانونی پیدا نکرد.
وی افزود: بهانه کسانی که در مجمع شرکت نکردند، بحث کرونا بود، در حالی که انتخابات فدراسیون جانبازان و معلولین چند روز بعد بدون مشکل برگزار شد. در واقع مشخص بود که یک عزم برای عدم حضور برخی اعضای مجمع وجود دارد که در این عزم نیامدن، منافع دوومیدانی دیده نشده بود. تلاش ما این بود که مجمع انتخاباتی دوومیدانی را برگزار کنیم و این کار را نیز انجام دادیم، اما پس از مشکلی که درخصوص فرد امضا کننده در هیئت آذربایجان غربی وجود داشت، تعداد اعضا اشکال داشت و خلاف آییننامه بود. بر همین اساس وزارت ورزش انتخابات را باطل کرد. هیچ نهاد نظارتی در این باره نامهنگاری با ما نداشت. اینکه گفته شده نهادهای نظارتی یا بازرسی کل کشور در این باره مطلبی را گفتهاند، دروغ محض است. ابطال انتخابات فدراسیون دوومیدانی، تصمیمی بود که وزارت ورزش راساً خودش گرفت، چون ما به دنبال شفافیت و صداقت هستیم.
علینژاد اظهار داشت: کسانی در شرایط امروز دوومیدانی مقصر هستند که در آن روز به مجمع نیامدند. حالا کرونا بدتر شد و به اینجا رسید. نکته حالب اینکه همین افراد میگویند که چرا انتخابات برگزار نمیشود، در حالی که شرایط بدتر شده بود. به هر حال ثبتنام انجام شد و تا امروز (دوشنبه) نیز فرصت هست که اعتراض به صلاحیتها اولیه صورت بگیرد. اگر شرایط بهگونهای باشد که بتوانیم انتخابات را در تهران برگزار کنیم، این کار را انجام میدهیم، اما فعلاً شرایط پایتخت قرمز است. ضمن اینکه انتخابات را نمیتوان آنلاین برگزار کرد.
* ثبتنام فدارسیونهایی که سرپرست دارند، آغاز شده است
علینژاد گفت: در حال حاضر فدراسیونی نداریم که با سرپرست اداره شود و ثبتنام انتخابات آغاز و انجام نشده باشد. فقط یک مورد مربوط به فدراسیون اتومبیلرانی است که ثبتنامش در هفته جاری آغاز خواهد شد.
* بازنشستگی جعفری انجام نشد
خبرنگار تسنیم درباره شرایط فدراسیون ورزش روستایی از علینژاد پرسید و اینکه چرا غلامرضا جعفری توانسته در انتخابات فدراسیون ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی حضور پیدا کند در حالی که به دلیل بازنشستگی از این فدراسیون رفته بود، گفت: موضوع این فدراسیون برعهده معاونت قهرمانی نیست و زیر نظر معاونت همگانی انجام میشود، اما تا جایی که خبر دارم، باید بگویم که جعفری مرخصی طلب داشت و به همین دلیل بازنشستگیاش انجام نشد. البته بدیهی است که فرد در دوره مرخصی نمیتواند مامور به یک نهاد عمومی غیر دولتی شود. به هر حال درست است که او بازنشسته نشده، ولی در دوره مرخصی نمیتوانست مامور شود.
* جایگزین افشین داوری انتخاب شده و معرفی میشود
علینژاد درباره اینکه با وجود استعفای افشین داوری هنوز جانشین او انتخاب نشده، یادآور شد: در ماههای گذشته گفته بودم که هیچکس از حوزه معاونت قهرمانی و در بین معاونان و مدیران کل این حوزه نباید رقیب انتخاباتی شود. بر همین اساس به افشین داوری زمانی که میخواست در انتخابات فدراسیون دوومیدانی ثبتنام کند، گفتم باید استعفا کند که این کار را انجام داد. روی جایگزین او در حال کار کردن هستیم و فرآیندش در حال انجام است. جایگزین داوری انتخاب شده و فرآیند معرفی در حال انجام است و به زودی معرفی خواهد شد. تا زمان صدور این حکم، داوری به کارش به عنوان مدیرکل توسعه ورزش حرفه ای و امور باشگاهها ادامه میدهد.
* در زمان شکست دیوار وزارت ورزش از همه کوتاهتر است
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان درباره اینکه وزارت ورزش در انتخابات فدراسیونهای مختلف گزینه دارد یا نه، گفت: این موضوع ربطی به اینکه فردی کارمند این نهاد باشند یا خیر، ندارد. اگر هم این گزینه داشتن به این معنا باشد که ما در حال مهندسی کردن انتخابات هستیم، این را تایید نمیکنم. وزارت ورزش عضوی از مجمع است، مگر میشود که بگوییم یک عضو مجمع روی یک نامزد خاص نظر داشته باشد و عضو دیگر نه؟ ما هم در انتخابات نظر خودمان داریم و اگر نداشته باشیم، ایراد دارد که این نظر داشتن به معنای مهندسی و دخالت در انتخابات نیست. افراد براساس شایستگیهایشان انتخاب میشوند، اما معمولاً بازندهها اشکال را از جای دیگر میبینند و در این میان، دیواری کوتاهتر از وزارت ورزش نیست. جالب اینکه اگر همین افراد رای بیاورند و رئیس شوند، این انتخاب را به دلیل توانایی خودشان میدانند.
* حاشیههای ووشو، پسلرزه انتخاباتی است؛ نگران آینده این رشته نیستم
رئیس پیشین فدراسیون ووشو درباره حاشیههایی که پیرامون این رشته ایجاد شده، خاطرنشان کرد: شرایط فدراسیون ووشو در 13 سال گذشته مشخص است. این رشته 10 سال در اوج بوده که این مسئله تقریباً در ورزش ایران کمنظیر است. نایب قهرمانیهای ووشو تا 2017 ادامه داشت، تا اینکه در آن سال به مقام قهرمانی رسیدیم. همچنین در سال 2018 قهرمان جام جهانی و در 2019 قهرمان دنیا شد و در 2018 در ردههای سنی عنوان قهرمانی دنیا در مجموع ساندا و تالو را به دست آورد. این نشان دهنده اوج موفقیت یک ورزش است.
وی اضافه کرد: در تاریخ بازیهای آسیایی، ووشو قبل از ورود من به فدراسیون یک نقره در 1998 بانکوک، یک طلا و یک نقره در 2002 بوسان و یک نقره و دو برنز در 2006 دوحه بدست آورده بود. آن یک طلا نیز توسط حسین اوجاقی کسب شد که یک استعداد خودرو بود. در دورههای بعدی که من وارد فدراسیون شده بودم، در 2010 گوانگژو 3 طلا و 3 برنز، در 2014 اینچئون یک طلا و 3 نقره و یک برنز و در 2018 جاکارتا 2 طلا و 4 نقره کسب کردیم. در واقع مجموعاً 6 طلا داشتیم، آن هم در حالی که در 2018 یک وزن کم شده بود.
علینژاد گفت: ووشو قابلیتهای زیادی برای موفقیت داشته و دارد، بهطوری که در سال 2017 یک تیم مجزا را به بازیهای کشورهای اسلامی فرستادیم و 6 طلا کسب شد. یک تیم دیگر به یونیورسیاد رفت و حاصل تلاش تیم اعزامی 4 نفره سه طلا و یک نقره بود. برای مسابقات جهانی هم یک تیم دیگر رفت و 4 طلا و یک نقره در مردان و سه طلا در بانوان کسب شد. این موفقیت بزرگی است که یک رشته میتواند سه تیم آماده کند و طلاهای زیادی هم بگیرد. آنقدر در ووشو طلا کسب شده که برخی فکر میکنند عادی شده یا شاید مسابقه سطح پایین بوده، در حالی که در 2007 از یک طلایی که در مسابقات جهانی گرفته بودیم، خیلی خوشحال بودیم. باید این نکته را نیز بگویم که کسب مدال در ووشو هر روز سختتر از قبل میشود، چون این رشته در حال گسترش است و وارد المپیک هم که شده است.
وی ادامه داد: در چنین مجموعهای که عملکرد مقتدرانهای داشت و رئیس آن نیز چهار دوره با صد درصد آرا انتخاب شده بود، رئیس جدید در یک فضای رقابتی وارد فدراسیون میشود. تبعات چنین انتخاباتی ممکن است چند وقت ادامه داشت، اما اینها چیزهای مهمی نیست. ووشو پتانسیل بالایی دارد و رئیسش نیز همان مسیر قبلی را میرود. من به عنوان کسی که سیزده سال در فدراسیون بودم و الان هم عضو هیئت رئیسه فدراسیون جهانی هستم، نسبت به آینده ووشو نگرانی ندارم. این حاشیهها نیز پس لرزههای انتخابات است و طبیعی بوده و جای نگرانی وجود ندارد.
* ماجرای قرارداد خواهران منصوریان در MMA و ادامه فعالیت در تیم ملی ووشو
علینژاد درباره اینکه در خبرها آمده بود که خواهران منصوریان وارد MMA شدهاند، گفت:در فدراسیون جهانی ووشو قانونی وجود ندارد که ورزشکاران پس از حضور در مسابقات MMA دیگر نتوانند در ووشو فعالیت کند. در بوکس چنین قانونی وجود دارد، اما در ووشو چنین قانونی وجود ندارد و ورزشکار میتواند در مسابقات حرفهای یا رشتههای دیگر برود و بعد در مسابقات ووشو شرکت کند. از این جهت نگرانی وجود ندارد، اما فرآیند انتخابی در تیم ملی ووشو موضوعی دیگر است.
* سعادتمند برای سفر به اروپا از وزارت ورزش مجوز نگرفت
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان درباره سفر مدیرعامل استقلال به اروپا برای مذاکره با شفر و استراماچونی گفت: سعادتمند، مجوزی از وزیر یا بنده برای رفتن به اروپا نگرفت. جمعبندی او و احتمالاً برخی از اعضای هیئت مدیره استقلال این بود که برای گرفتن تخفیف و چیزی به شبیه به آن به اروپا برود. موضوعی که در رسانهها خواندیم. اینطور نیست که مجوز سفر سعادتمند را داده یا از او خواسته باشیم به سفر برود. تصمیمی بوده که شخصا به عنوان مدیرعامل باشگاه گرفته است. برای این سفر دلایلی چون مذاکره برای گرفتن تخفیف از شفر و استراماچونی یا چیزی شبیه به آن عنوان شده تا در فضای رودررو و چشم در چشم بنشینند و صحبت کنند. باید او برگردد و زمانی که برگشت، جلسهای خواهیم داشت تا بدانیم دلیل این سفر چه چیزی بوده و ثمرات آن به چه شکل بوده است تا در جریان نتایج قرار بگیریم.
* از تصمیم منع جذب بازیکن و مربی خارجی حمایت میکنم
«ممنوعیت جذب بازکن و مربی خارجی که از پرسپولیس و استقلال آغاز شد با تصمیم سازمان لیگ شامل حال تیمهای دیگر شد، نظر شما در این باره چیست؟» علینژاد در پاسخ به این سوال خبرنگار تسنیم گفت: منع جذب مربی و بازیکن خارجی برای همه تیمهای لیگ برتر فوتبال، تصمیم سازمان لیگ بوده و ما فقط این تصمیم را درخصوص استقلال و پرسپولیس گرفته بودیم. متاسفانه پروندههای زیادی علیه فوتبال ایران در فیفا وجود دارد و فکر میکنم این تصمیم، یک تصمیم عقلانی است تا مشکلات بیشتر نشود. بالا رفتن قیمت ارز و افزایش تحریمها نشان میدهد این تصمیم موقت، اقدام درستی است و من هم شخصاً از آن حمایت میکنم. قرار نیست این تصمیم دائمی باشد، اما برای فصل آینده تصمیم خوبی است و اقدام مناسبی برای جلوگیری از اتلاف منابع کشور خواهد بود.
* رسولپناه و کارگزار پرسپولیس به دنبال پرداخت طلب برانکو هستند
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان درباره اینکه خطر محرومیت همچنان پرسپولیس را به دلیل بدهی برانکو و دستیارانش تهدید میکند، اظهار داشت: چند هفته قبل بود حکم پرونده شکایت برانکو از پرسپولیس آمد و یک ماه هم به باشگاه فرصت داده شد. مسئولان پرسپولیس در این مدت باید تلاش کنند تا مطالبات پرداخت شود. رسولپناه مدیرعامل پرسپولیس و کارگزار باشگاه به دنبال تامین منابع لازم هستند.
* کادر مدیریتی پرسپولیس تکمیل میشود
وی درباره تکمیل اعضای هیئت مدیره پرسپولیس گفت: نفرات موردنظر برای حضور در هیئت مدیره پرسپولیس انتخاب شده و مذاکراتی هم صورت گرفته بود که پس از برخی مسائل، مجبور به معرفی نفرات جدیدی شدیم. انتخاب نفرات یک فرآیند دارد که تقریباً تصمیمگیری لازم انجام شده است.
* مبارزه با فساد در ورزش ابعاد مختلفی دارد
علینژاد درباره مبارزه با فساد در ورزش عنوان کرد: در مسیر مبارزه با فساد، کاری که به درخواست وزارت ورزش و توسط وزارت اطلاعات انجام میشود، ابعاد مختلفی دارد و منحصر به دلالها یا مربیان یا مدیران نیست و شامل رسانهها نیز میشود. حتی میتوان در رشتههای دیگر نیز ورود کرد. برخی از اقدامات در این مسیر رسانهای شده و برخی نمیشود، اما این اتفاق در ابعاد مختلف رخ میدهد. خوشبختانه نهادهای امنیتی جدی وارد شدهاند و انشالله اتفاقات خوبی خواهد افتاد.
* برای فوتبال سقف قرارداد نمیگذاریم
وی درباره اینکه گفته شده ممکن است به دلیل ارقام پیشنهادی نجومی از سوی برخی بازیکنان برای بازی در پرسپولیس و استقلال، سقف پرداخت تعیین شود، تصریح کرد: تعیین سقف قرارداد برای بازیکنان فوتبال به منظور جلوگیری از افزایش مبالغ قراردادهایشان در گذشته یکبار انجام شد که تجربه موفقی هم نبود، بنابراین قرار نیست دوباره سقف مبالغ تعیین شود. باشگاهها باید براساس توان مالی خود تصمیمگیری کنند تا در آینده نیز دچار مشکل نشوند.
* شرایط پرسپولیس و استقلال خوب است
علینژاد با اشاره به شرایط پرسپولیس و استقلال گفت: نتایج هر دو تیم خوب بوده است. آنها در فصل جاری رقابتهای لیگ برتر به مقامهای اول و دوم رسیدند و هر دو نیز در نیمه نهایی جام حذفی حضور دارند. خوشبختانه شرایط سرخابیها پایدار شده و امسال هم این پایداری بیشتر است. البته بدهیها هنوز وجود دارد و تلاش میشود که پرداخت کنند.
وی ادامه داد: خصوصیسازی آنها هم به خوبی پیش میرود. الان دو استادیوم در اختیار آنها قرار گرفته است و سند هم وجود دارد. این مالکیت مسجل شده و آنها افزایش سرمایه پیدا کردهاند که فکر میکنم اتفاق بزرگی بود. استقلال و پرسپولیس نظم و انضباط مالی خوبی پیدا کردهاند ، ولی یکسری بدهیها هست که نگرانیها بابت آنهاست.
* برخی مهاجران ورزشی زندگی سختی در خارج از ایران دارند
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش و جوانان درباره بحث مهاجرت ورزشکاران گفت: بخشی از مهاجرتهای ورزشکاران به دلایل اقتصادی است. برخی از آنهایی که رفتند، زندگی سختی دارند و برای یک تمرین باید مسافت زیادی طی کنند و در کمپهایی زندگی میکنند که در ایران این کار را نمیکنند. مهاجرت موضوع تازهای نیست و معمولاً اختصاص به نخبگان دارد. میزان مهاجرت در نخبگان ورزشی نسبت به سایر حوزهها کمتر است. باید تلاش کنیم که انگیزه ورزشکاران را بالا ببریم. آنها هم باید بدانند که هیچ جا ایران نمیشود.
* دستگاهها برای استخدام مدالآوران باید اقدام کنند
وی درباره مشکلات استخدام ورزشکاران تاکید کرد: مسائلی مربوط به استخدام، سربازی و ... برای قهرمانان و مدالآوران به صورت قانون در کشور وجود دارد و اقداماتی هم در این باره انجام شده است. با این وجود زمانی که یک نفر دیپلم دارد، نمیتواند استخدام شود. واقعاً در این شرایط ورزشکاران که میتوانند راحت وارد دانشگاه شوند، این کار را انجام بدهند چرا که لازمه استخدام، داشتن حداقل مدرک فوق دیپلم است. اینکه دیپلم ندارند و به دانشگاه نرفتهاند، تقصیر وزارت ورزش است؟ استخدام نیاز به شرایط خاص قانونی دارد و باید براساس آن صورت بگیرد. از دستگاههای دیگر نیز میخواهم کمک کنند، تاکنون استخدامها در وزارت ورزش بوده و باید سایر دستگاهها نیز وارد شوند.
* تسنیم؛ رسانه منتقدِ با انصاف
علینژاد در پایان گفت: حتما این موضوع را از قول من بنویسید که تسنیم را یک رسانه منتقدِ با انصاف میدانم که رعایت عدالت را میکند و نقدها براساس نگاه کارشناسانه است. این مسئله میتواند یک مدل کاری برای یک رسانه متعهد باشد که منافع ملی را در نظر میگیرد.
علینژاد: بودجه کشتی بیش از ۲۲ میلیارد است نه ۹ میلیارد
معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفهای وزارت ورزش با حضور در خبرگزاری تسنیم گفت که بودجه فدراسیون کشتی برای سال ۹۹ بیش از ۲۲ میلیارد تومان است.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران