hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > جزئیات واریز کالابرگ ۲/۸۰۰/۰۰۰ تومانی

جزئیات واریز کالابرگ ۲/۸۰۰/۰۰۰ تومانی

خلیل‌احمد سلامی با اشاره به جزئیات مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: در گام نخست، خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی فعال شده‌اند و می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌های منتخب، اقلام اساسی موردنیاز خود را خریداری کنند.

به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی از ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ در سیستان و بلوچستان آغاز شده و با واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوارهای دهک‌های اول تا هفتم، امکان خرید ۱۱ قلم کالای اساسی فراهم شده است. خلیل احمد سلامی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی این استان، از ویژگی‌های این طرح مانند انعطاف‌پذیری در خرید و پوشش بیش از ۴۵۰۰ فروشگاه خبر داد و هشدارهای لازم را درباره کلاهبرداری‌های اینترنتی صادر کرد.

خلیل‌احمد سلامی با اشاره به جزئیات مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی گفت: در گام نخست، خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی فعال شده‌اند و می‌توانند با مراجعه به فروشگاه‌های منتخب، اقلام اساسی موردنیاز خود را خریداری کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان اعلام کرد: مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی از روز چهارشنبه ۱۳ فروردین‌ماه ۱۴۰۴ با واریز اعتبار به حساب سرپرستان خانوارهای مشمول آغاز شده و هم‌اکنون در حال اجرا است.وی با بیان اینکه هدف این طرح، تقویت سبد معیشت خانوارها و حمایت از دهک‌های اول تا هفتم جامعه است، افزود:

به دهک‌های اول تا سوم ماهانه ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر

و به دهک‌های چهارم تا هفتم نیز ۳۵۰ هزار تومان به ازای هر نفر

اعتبار اختصاص یافته است.

خرید ۱۱ قلم کالای اساسی بدون محدودیت برند

اعتبار تخصیص یافته صرف خرید ۱۱ قلم کالای اساسی از گروه‌های لبنیات، پروتئین و خواربار خواهد شد. مشمولان می‌توانند کالاها را متناسب با نیاز خود، بدون محدودیت در برند و تعداد خریداری کنند.

به گفته سلامی، در گام دوم طرح، از روز ۲۰ فروردین، خانوارهای دهک اول تا سوم و از ۲۷ فروردین، دهک‌های چهارم تا هفتم می‌توانند از اعتبار خود برای خرید استفاده کنند.

بیش از ۴۵۰۰ فروشگاه آماده خدمات‌رسانی

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تأکید کرد: بیش از ۴۵۰۰ فروشگاه منتخب در سراسر سیستان و بلوچستان برای اجرای این طرح تجهیز شده‌اند. اعتبار دریافتی تا پایان خرداد ۱۴۰۴ قابل استفاده است و در صورت خرید بیش از سقف اعتبار، مابقی مبلغ باید توسط خریدار پرداخت شود.

روش‌های استعلام مانده اعتبار

برای اطلاع از مانده اعتبار، مشمولان می‌توانند:

اپلیکیشن «شما» را از بازار یا مایکت نصب کنند.

یا کد دستوری #۱۴۶۳۵۰۰ را شماره‌گیری نمایند.

همچنین از این پس، مانده اعتبار از طریق پیامک از سرشماره V.Refah برای سرپرستان خانوار ارسال خواهد شد. توجه داشته باشید این پیامک‌ها فاقد هرگونه لینک هستند.

هشدار نسبت به کلاهبرداری‌های اینترنتی

در پایان، سلامی از مردم خواست در برابر پیام‌ها یا لینک‌های ناشناس، احتیاط لازم را به عمل آورده و مراقب سوءاستفاده‌های اینترنتی و پیامکی باشند.

تغییر مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی در فروردین ۱۴۰۴/ مبالغ خانوارها

مستمری افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی ۲۰ درصد افزایش می‌یابد.

بنیاد شهید، سازمان بهزیستی و وزارت دفاع موظف هستند به جانبازان، آزادگان معسر که فاقد شغل و درآمد هستند همچنین افراد تحت ‌تکفل قانونی جانبازان متوفی که فاقد شغل و درآمد هستند و معلولان شدید، برحسب آزمون وسع و توجه به دهک‌های درآمدی کمک‌معیشت ماهانه پرداخت کنند. این کمک‌ها در چهارچوب آیین‌نامه اجرایی مصوب هیئت وزیران تعیین می‌شود.

این بدان معنی است که یک مددجوی بهزیستی و کمیته امدادکه در سال گذشته حدود ۷۰۰هزار تومان دریافت می کرد امسال ۹۱۰ هزار تومان و یک خانواده ۲ نفره نزدیک به یک میلیون و ۸۰۰ هزار تومان دریافت می کند.

در حال حاضر ۹۶ درصد مددجویان کمیته امداد در پنج دهک پایین قرار دارند و حدود ۲ میلیون و ۳۶۲ هزار خانوار تحت پوشش کمیته امداد خمینی (ره) هستند.

۸۷ درصد آنها در سه دهک پایین و ۹۶ درصد در پنج دهک پایین قرار دارند.

بر اساس جدول زمان بندی زیر واریزی های جدید که از ۲۰ فروردین ماه ۱۴۰۳ انجام خواهد شد،نمایش داده شده است.

معاون توانمندسازی مرکز کارآفرینی و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور، آموزش را به عنوان یکی از مهمترین مولفه‌های موثر در فرایند توانمندسازی تلقی کرد و گفت: تا سال گذشته ۵۰ درصد شهریه دانشجویی بانوان سرپرست خانوار و اعضای خانواده‌های آنها (فرزندانشان) که در دهک‌های درآمدی یک تا پنج قرار دارند، پرداخت شده است،‌ اما از سال جاری با پیگیری‌های به عمل آمده، برای نخستین بار، خانواده‌های نیازمند و بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش در دهک‌های یک تا پنج درآمدی، ۱۰۰ درصد شهریه دانشجویی را دریافت خواهند کرد.

آرزو ذکایی‌فر با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین ماموریت‌های سازمان بهزیستی به عنوان سازمانی حمایتی، تخصصی و دانش‌محور «توانمندسازی جامعه هدف» است، اظهار کرد: همانگونه که در ‌قانون ساختار نظام جامع رفاه و تأمین اجتماعی آمده است، سیاست توانمندسازی به معنای کاهش روش‌های‌ مبتنی بر تأمین مستقیم نیاز و متقابلاً افزایش توانایی‌های فردی و جمعی به منظور تأمین‌ نیازها توسط خود افراد است.

وی ادامه داد:‌ بر همین اساس در ساختار جدید سازمان، معاونتی تحت عنوان معاونت توانمندسازی و رفاه اجتماعی پیش‌بینی، جانمایی و مصوب شده است که فعالیت‌ها و برنامه‌های این معاونت در قالب اداره رفاه اجتماعی و اداره استعدادیابی و توسعه مهارت‌ها انجام می‌شود.

به گفته معاون توانمندسازی مرکز کارآفرینی و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور، یکی از گروه‌های ذیل این معاونت، گروه رفاه اجتماعی است که در حوزه رفاه اجتماعی موضوعاتی مانند معیشت، تلاش در راستای ارتقاء شاخص‌های رفاه اجتماعی، ارتقاء کیفیت زندگی و کمک‌های حمایتی را به منظور توانمندسازی جامعه هدف دنبال می‌کند.

ذکایی‌فر در همین راستا، یکی از مهمترین برنامه‌های این گروه را حمایت از دانشجویانِ‌ دارای معلولیت، خانواده نیازمند و بانوان سرپرست خانوار و اعضای آنها از طریق کمک به تامین شهریه دانشجویی عنوان کرد و یادآور شد: در حال حاضر حدود ۱۸ هزار دانشجو تحت پوشش سازمان بهزیستی مشغول به تحصیل هستند که از این تعداد ۶۸۲۷ نفر از دانشجویان شامل بانوان سرپرست خانوار، فرزندان آنها و فرزندان تحت سرپرستی و حمایت سازمان و ۱۱ هزار و ۱۲۷ نفر حوزه توانبخشی و افراد دارای معلولیت هستند که در مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا مشغول به تحصیل‌اند.

بنابر اظهارات وی،‌ از میان این دانشجویان ۷۷ درصد زن و ۲۳ درصد مرد هستند.

ذکایی‌فر در ادامه یکی دیگر از فعالیت‌های این معاونت را تشریح کرد و گفت: پرداخت کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان تحت پوشش یکی دیگر از اقدامات حمایتی سازمان است. در حال حاضر ۱۸۰ هزار دانش‌آموز تحت پوشش سازمان هستند که مبلغی را به عنوان کمک هزینه دریافت می‌کنند. هرچند که مبلغ پرداخت شده با توجه به هزینه‌های تحصیلی و وسایل آموزشی و کمک آموزشی، کفاف هزینه‌های تحصیلی فرزندان را نمی‌دهد، اما در سال جاری با برگزاری جلسات کارشناسی متعدد با سازمان برنامه و بودجه و همراهی مسئولان و کارشناسان این سازمان، توانستیم اعتباری را برای این دسته از دانش‌آموزان جهت کمک به تامین وسایل آموزشی جذب کنیم که در ابتدای سال تحصیلی برای مددجویان واریز شد.

وی تصریح کرد:‌ در سال جاری، علاوه بر خدمات حمایتی به این افراد برنامه ارتقاء و هدایت تحصیلی دانش‌آموزان تحت پوشش با اولویت مقطع ۱۱ و ۱۲ متوسطه دوم نیز در دستور کار قرار گرفته است که به زودی پس از طی فرایند کارشناسی و تدوین محتواهای اجرایی لازم، عملیاتی خواهد شد،‌ اما در حال حاضر طی تفاهم‌نامه‌ای که با یکی از بنیادهای علمی آموزشی منعقد شده، تاکنون ۹۰۰۰ نفر از دانش‌آموزان، از خدمات آموزشی و آزمون‌های این بنیاد به صورت رایگان بهره‌مند شده‌اند.

 

منبع: sharghdaily-991048

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو