به گزارش گروه رسانه ای شرق؛ علی بهادری جهرمی در ویژهبرنامه ۰۴، از مسیر ورودش به دولت، آشنایی با شهید رئیسی، مدیریت بحرانها در دولت سیزدهم، نقش شهید امیرعبداللهیان و چالشهای دولت چهاردهم سخن گفت.
مشروح این گفتگو را می خوانیم:
در جنگ رسانهای، رسانه باید در وسط میدان تصمیمگیری باشد، نه پشت سر آن
مجری: میشد اتفاقات ١۴٠١ را بهتر مدیریت کرد؟
بهادری جهرمی: قطعاً، اما اینطور نبود که کسی تلاش نکرده باشد. همه با فهم و تشخیص خودشان تلاش کردند. از همان لحظه اول، ما در حوزه اطلاعرسانی اصرار داشتیم که خبر و تصاویر منتشر شود، اما تصمیمگیران آن حوزه به جمعبندی نرسیدند. تأخیر در انتشار باعث شد که ابتدا شایعات جا بیفتد و بعد واقعیت گفته شود، در حالی که باید از ابتدا پیشدستانه عمل میکردیم.»
مشکل حکمرانی رسانهای ما این است که رسانه را منفعل و پسینی میبیند نه پیشینی. ما در آن مقطع چهار پیشنهاد مشخص دادیم: ۱) تصاویر فوراً منتشر شود، ۲) با خانوادهها بلافاصله گفتوگو شود، ۳) مسئولان مرتبط تا زمان تحقیقات در بازداشت موقت قرار بگیرند تا بیطرفی نظام قضایی ثابت شود، ۴) اطلاعرسانی شفاف به مردم انجام شود که اگر خطایی رخ داده، برخورد قانونی صورت خواهد گرفت. برخی از این پیشنهادها اجرا شد، اما کاستیهایی هم وجود داشت.
او افزود: «حتی در اوج بحران غزه، که خودش درگیر کارهای مهم بود، تماس میگرفت و برای غیبت در جلسه دولت عذرخواهی میکرد! میگفتم آقای دکتر، نیازی نیست زنگ بزنید، اما او میگفت: نه، اخلاق اقتضا میکند که اطلاع بدهم و عذرخواهی کنم.»
منبع: sharghdaily-986935