hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > نشست مشترك شركت فولاد مباركه و شركای كسب‌وكار در حوزه صنایع نوردی و تولیدكنندگان محصولات پوششی

با حضور مدیرعامل فولاد مبارکه برگزار شد؛

نشست مشترك شركت فولاد مباركه و شركای كسب‌وكار در حوزه صنایع نوردی و تولیدكنندگان محصولات پوششی

نشست مشترک شرکت فولاد مبارکه و شرکای کسب‌وکار در حوزه صنایع نوردی و تولیدکنندگان محصولات پوششی با حضور محمدیاسر طیب‌نیا مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، رضا حیدری معاون فروش این شرکت و مدیران عامل تمام شرکت‌های نوردکار کشور در حاشیه بیست‌و‌یکمین نمایشگاه بین‌المللی ایران متافو روز یک‌شنبه ۴ آذرماه، برگزار شد.

تعریف برنامه‌های جامع و مدون برای ارتباط فراگیر و همه‌جانبه با مشتریان فولاد مبارکه

به گزارش خبرنگار فولاد، رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه در این نشست با بیان اینکه در پایان سال گذشته برنامه‌های جامع و مدونی را برای سال ۱۴۰۳ با هدف ارتباط فراگیر و همه‌جانبه با مشتریان فولاد مبارکه تعریف کردیم، اظهار کرد: دغدغه مشتریان ما فقط از جنس قیمت و شرایط پرداخت نیست، بیشتر آن‌ها دغدغه فنی دارند و برای توسعه محصول نیاز دارند با فولاد مبارکه ارتباط برقرار کنند.

وی گفت: ما تلاش کردیم با همه مشتریان و رسته‌های مختلف صنوف ارتباط برقرار کنیم و این نشست هم‌راستا با نشست‌هایی بود که با دیگر مشتریان خود داشتیم.

معاون فروش و بازاریابی شرکت فولاد مبارکه گفت: خوشبختانه این شرکت در حال حاضر جمع زیادی از مشتریان را جذب خود کرده که یکی از این رسته‌ها نوردکاران هستند که بخش زیادی از مشتریان فولاد مبارکه را تشکیل می‌دهند.

حیدری تصریح کرد: در این نشست مدیران عامل شرکت‌های نوردکار دغدغه‌های خود را مطرح کردند و امیدوارم که در روزها و ماه‌های آینده، نتایج این نشست به‌خوبی مشخص شود.

وی افزود: طی یک سال گذشته با توجه به رکود بازار، فولاد مبارکه تلاش کرده به‌صورت همه‌جانبه‌ از همه مشتریان خود، به‌خصوص نوردکاران، حمایت‌ کند.

سید رسول خلیفه سلطانی، دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران:

نقشی که باید صنعت فولاد خواسته شود پیش‌قدم شدن در توسعه میادین گازی است

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در حاشیه نشست شرکت فولاد مبارکه و شرکای کسب‌وکار در حوزه صنایع نوردی و تولیدکنندگان محصولات پوششی گفت: فولاد کالایی است که چند برابر نیاز داخل تولید می‌شود و هرچند در مورد ورق هنوز به اشباع نرسیده‌ایم، اما با توجه به طرح‌های در حال راه‌اندازی، در این زمینه هم عرضه بیش از تقاضا در کشور است.

سید رسول خلیفه‌سلطانی در ادامه افزود: وقتی به چنین شرایطی می‌رسیم فولاد نباید کالای تنظیم بازاری باشد. چند سالی است که این بحث مطرح ‌شده، اما متأسفانه در قیدوبند مقررات تنظیم بازار، دست‌وپای فولاد بسته است. با توجه به اینکه فولاد موتور توسعه کشور است، اگر همچنان انتظار داشته باشیم که قیمت آن را پایین نگه‌داریم و این را شاخصه کنترل قیمت‌ها تلقی کنیم، به لحاظ اقتصادی کار درستی نکرده‌ایم. متأسفانه در هر دو حوزه فروش ریالی و فروش ارزی فولاد را مهار می‌کنند و این مسئله به‌مرور بدنه صنعت را لاغر می‌کند و لاغر شدن فولاد به معنی متوقف شدن طرح‌های توسعه آن است.

وی با اشاره به ارزآوری صنعت فولاد گفت: در حال حاضر، فولاد حدود 8 میلیارد دلار ارز وارد کشور می‌کند و به‌جز فولاد و پتروشیمی، هیچ حوزه اقتصادی این ارزآوری را ندارد.

خلیفه‌سلطانی گفت: درواقع، فولاد روی پای خود ایستاده است و ادعا می‌کند که اگر اجازه دهند تا مسیر خود را طی کند، این میزان 8 میلیارد دلار ارزآوری را به 15 میلیارد دلار خواهد رساند. پس چرا توان این صنعت را از او می‌گیریم. صنعت فولاد در توسعه زیرساخت‌های کشور مشارکت جدی را بر عهده ‌گرفته و درحال‌حاضر، در زمینه برق گازی، برق خورشیدی، برق بادی پیشتاز است و این رسالت بزرگی است. در توسعه منابع آب کشور، فولاد و صنایع معدنی هستند که آب شیرین‌شده از خلیج‌فارس را به شهرهای کویری کشور می‌رسانند.

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در مورد انتظارات از صنعت فولاد اذعان داشت: ازجمله انتظاراتی که باید از فولاد داشته باشیم این است که فولاد باید در توسعه میادین گازی کشور پیش‌قدم شود. یعنی بخش خصوصی از طریق فولاد و پتروشیمی می‌تواند پیش‌قدم شود تا بخش خصوصی وارد حوزه استحصال گاز گردد. درواقع، تا ابد نمی‌توان توقع داشت تا دولت منابع گازی کشور را استخراج کند. درحال‌حاضر، حدود 80 کشور در حال استخراج گاز هستند که همگی با بخش خصوصی همکاری می‌کنند. امروزه در کشور ما میادین متعددی وجود دارد که باید به بخش خصوصی واگذار شود.

وی در خصوص لزوم تغییر رویه دولت در زمینه صنعت فولاد گفت: دولت باید فولاد را در مناسبات تجاری و بازرگانی داخلی و خارجی رها کند و اجازه دهد تا به راه خود برود و از تحولات شگرفی که این صنعت و صنایع مشابه در توسعه زیرساخت‌ها ایجاد می‌کنند بهره ببرد.

خلیفه‌سلطانی در پایان گفت: در زمینه برق، کارهایی شروع شده و در صنعت گاز نیز باید حرکتی آغاز شود و شرکت‌های بزرگ فولادی و پتروشیمی کنسرسیوم‌هایی در این زمینه شکل دهند. همان‌طور که این اتفاق در حوزه آب هم رخ داده است. باید در حوزه توسعه منابع گازی مشابه حوزه‌های برق و آب مسیر را باز کنیم.

مدیرعامل فولاد دشتستان مطرح کرد:

نهایت همکاری فولاد مبارکه برای تأمین مواد اولیه فولاد دشتستان

مدیرعامل فولاد دشتستان، در حاشیه نشست مشترک شرکت فولاد مبارکه و شرکای کسب‌وکار در حوزه صنایع نوردی و تولیدکنندگان محصولات پوششی گفت: شرکت فولاد مبارکه مواد اولیه موردنیاز فولاد دشتستان را تأمین می‌کند و این شرکت نهایت همکاری را برای تأمین مواد اولیه با ما داشته است؛ اما ما با توجه به حجم تولیدات خود با محدودیت سهمیه مواجهیم و برای حل این چالش، نیازمند همکاری بیشتر سازمان صمت با فولاد مبارکه هستیم.

عباسعلی ناصحی در ادامه ضمن مطرح کردن ظرفیت بیش از 1.5 میلیون تنی سه خط شرکت، سهمیه فولاد دشتستان را بسیار پایین دانست و گفت: بحث ملاک قراردادن فقط فروش بورس برای ارائه سهمیه صحیح نیست و با توجه به ارائه کالا در بازار آزاد به قیمت عادلانه و ارائه فاکتور رسمی و روند مالیاتی، در صورت عدم فروش محصول ارائه‌شده در بورس، باید میزان فروش واقعی ملاک سهمیه‌ها باشد و ما درخواست می‌کنیم که در بحث سهمیه‌های شرکت فولاد دشتستان تجدیدنظری صورت گیرد.

وی در پایان ضمن اشاره به اشتغال 650 نفری شرکت با وجود شرایطی مانند تحریم‌ها، محدودیت انرژی و... گفت: توقع داریم که حداقل در بحث تأمین مواد اولیه دغدغه کمتری داشته باشیم و در این راستا شرکت فولاد مبارکه می‌تواند با همکاری و هماهنگی وزارت صمت در سهمیه نوردکاران تجدیدنظر کند و از این راه کمک شایانی به ما برساند.

نایب‌رئیس هیئت عامل گروه صنعتی پارس ساختار:

 بخش‌نامه‌های داخلی بیش از تحریم‌ها به صنعت فولاد ضربه زده است

 نوید نواده اباذر، نایب‌رئیس هیئت عامل گروه صنعتی پارس ساختار در حاشیه این نشست مشترک گفت: تجربه تعامل ما با شرکت فولاد مبارکه تجربه‌ای بسیار عالی بوده است. این شرکت افتخار ملی است؛ چراکه صنعت فولاد پیشران صنعت کشور و فولاد مبارکه پیشران صنعت فولاد است و پیشرفت این شرکت باعث پیشرفت کل صنعت کشور می‌شود.

وی افزود: در خصوص مشکلات صنعت فولاد باید بگویم فارغ از مشکلات زیرساختی، بخش‌نامه‌های داخلی بیش از تحریم‌ها کمر فولاد کشور را شکسته و کاهش صادرات فولاد را به همراه داشته و همین امر بزرگ‌ترین مشکل صنعت فولاد است.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو