hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > علمی > معرفی ۳ پهپاد رزمی با بالاترین برد عملیاتی

معرفی ۳ پهپاد رزمی با بالاترین برد عملیاتی

در حالی که امکان سوخت گیری هواپیما در حال پرواز وجود دارد، اما این فناوری هنوز برای موفقیت آمیز بودن نیاز به دخالت انسان دارد. تنها چهار سال از اولین سوخت گیری پهپادی در حین پرواز می‌گذرد که در آن یک هواپیمای بدون سرنشین به یک هواپیمای سرنشین دار سوخت رساند.

پرنده‌های بدون سرنشین (پهپادها) در حال حاضر سلاح‌های جنگی محبوب و پراستفاده‌ای برای درگیری‌های مدرن هستند. آنها با فراهم کردن امکان کنترل کردن یک هواپیما از راه دور می‌توانند خطر کشته شدن سربازان را کاهش دهند، یا می‌توان آنها را در ترکیب با هواپیما‌های سرنشین دار به عنوان پشتیبان، اسکورت یا شناسایی به کار گرفت. پهپادها، از بسیاری جهات، چشم انداز مدرن نبرد نظامی را با تغییر کامل مخاطرات آن شکل می‌دهند. با این حال، یکی از مشکلات قابل توجهی که طراحان پهپاد‌های نظامی با آن مواجه می‌شوند، برد عملیاتی این پرنده هاست.

به گزارش روزیاتو، در حالی که امکان سوخت گیری هواپیما در حال پرواز وجود دارد، اما این فناوری هنوز برای موفقیت آمیز بودن نیاز به دخالت انسان دارد. تنها چهار سال از اولین سوخت گیری پهپادی در حین پرواز می‌گذرد که در آن یک هواپیمای بدون سرنشین به یک هواپیمای سرنشین دار سوخت رساند. علاوه بر این، پهپاد باید در محدوده عملیاتی ایستگاه هدایت از راه دور بماند. در مقایسه با هواپیما‌های نظامی معمولی، پهپاد‌ها در برد عملیاتی خود بسیار محدود هستند. گفتنی است، تا لحظه نگارش این مقاله، این‌ها پهپاد‌های ارتش ایالات متحده با طولانی‌ترین برد عملیاتی هستند.

دیدگاه‌ مردم ایران در مورد سیاست‌های خارجی حاکمیت چیست؟ (اینفوگرافی) /////////

۱- RQ-۴ Global Hawk

پهپادی در ارتش ایالات متحده که در حال حاضر می‌تواند در یک ماموریت واحد بیشترین پرواز را داشته باشد، RQ-۴ Global Hawk است. یکی دیگر از پهپاد‌های نورثروپ گرومن، RQ-۴ Global Hawk یک هواپیمای کنترل از راه دور با حسگر‌های پیشرفته است که در همه شرایط آب و هوایی کار می‌کند، قابلیتی که به آن اجازه می‌دهد وظایف شناسایی و جمع آوری اطلاعات را در طول روز و شب، در شرایط بارندگی یا هوای صاف انجام دهد.

این پهپاد با استفاده از حسگر‌های هوش تصویری (IMINT)، هوش سیگنال (SIGINT) و نشانگر هدف متحرک (MTI) قادر است منطقه عملیاتی خود را به طور مداوم و در زمان واقعی پوشش دهد. گلوبال هاوک ماجراجویی خود را در ارتش ایالات متحده به عنوان یک نسخه آزمایشی فناوری مفهومی پیشرفته در اواسط دهه ۱۹۹۰ آغاز کرد. این هواپیما از نوامبر ۲۰۰۱ برای پشتیبانی از ماموریت‌های حساس در خارج از کشور در ارتش ایالات متحده مستقر شده است.

حداکثر برد RQ-۴ Global Hawk بیش از ۲۲،۶۴۶ کیلومتر است. حداکثر وزن برخاست این پهپاد ۱۴،۵۱۲ کیلوگرم بوده و وزن آن در حالت خالی ۶،۷۲۷ کیلوگرم است. حداکثر سرعت گلوبال هاوک ۵۷۱ کیلومتر در ساعت بوده و می‌تواند تا ارتفاع ۶۰،۰۰۰ پایی پرواز کند.

منبع: fararu-791086

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو