hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > علمی > (تصاویر) 10 طرح نمای جذاب ساختمان ویلایی کوچک که شما را شگفت زده می کنند

(تصاویر) 10 طرح نمای جذاب ساختمان ویلایی کوچک که شما را شگفت زده می کنند

در این مطلب با 10 طرح نمای ساختمان ویلایی کوچک و اصول طراحی آن آشنا خواهید شد. همچنین عکس نمای ساختمان ویلایی کوچک را مشاهده می‌کنید.

اولین تصویری که در مقابله با یک بنا مشاهده می‌شود، نمای آن است. امروزه معماران و طراحان با استفاده از نکات طراحی و زیبایی‌شناسی، ساختمان‌های ویلایی با نمای منحصر به فرد می‌سازند.

از آن‌جایی‌که طراحی نمای از بخش‌های مهم در پروسه‌ ساخت و ساز است، معماران و مهندسین باید از ابتدای ساخت به طراحی نما توجه داشته باشند. حتی اگر نمای داخلی ساختمان به‌خوبی طراحی شده باشد اما نمای خارجی یا بیرونی آن، طراحی ضعیفی داشته باشد، بنا زیبایی و ظرافت لازم را نخواهد داشت. به‌خصوص طراحی مناسب و زیبای نمای ساختمان ویلایی کوچک تاثیر بیشتری در جلوه بصری آن خواهد داشت.

در این مطلب با 10 طرح نمای ساختمان ویلایی کوچک و اصول طراحی آن آشنا خواهید شد. همچنین عکس نمای ساختمان ویلایی کوچک را مشاهده می‌کنید. پس در ادامه با ما همراه باشید.

14

نمای ساختمان چیست؟

نما معمولا شامل عناصر مختلفی مانند پنجره‌ها، درها و بالکن‌ها می‌شود. این عناصر با توجه به طراحی و سبک معماری، دارای نظم خاصی هستند. نما هر دیوار خارجی را شامل می‌شود اما معمولا به دیوار جلویی ساختمان که ورودی در آن قرار گرفته، اشاره دارد. نمای جلویی معمولا نسبت‌به دیگر بخش‌های سازه‌، از نظر معماری، پیچیده‌تر یا خاص‌تر است. در طراحی نما عناصر زیادی در نظر گرفته می‌شود. مواردی چون جای قرار گرفتن و طراحی ورودی، نوع مصالح ساختمانی همچنین باید محل قرارگیری و نسبت پنجره‌ها نیز در نظر گرفته شود.

15

10 طرح نمای ساختمان ویلایی کوچک

نمای ساختمان ویلایی می‌تواند با هر متریالی ساخته شود یا هر سبکی داشته باشد. برای مثال آجری، سنگی، چوبی، شیشه‌ایی یا حتی کامپوزیت باشد. هر یک از این نما‌ها ویژگی‌های خاص خود را دارد که در ادامه بررسی خواهد شد.

16

1- نمای ساختمان ویلایی آجری

نمای آجری از نما‌های پرکاربرد در ساختمان‌سازی است. این نما قیمت‌ مناسبی دارد، به همین دلیل برای ساخت نمای ساختمان ویلا بیشتر استفاده می‌شود. از ویژگی‌های نمای آجری می‌توان به عایق حرارتی بودن، مقاومت بالا و هزینه‌ پایین ساخت اشاره کرد. اگر می‌خواهید ساختمان ویلایی کوچک خود را به سبک کلاسیک و سنتی یا نمای ساختمان ویلایی کوچک ایرانی بسازید، می‌توانید از نمای آجری استفاده کنید.

17

2- نمای ساختمان ویلایی سنگی

نمای سنگی بیشتر مناسب ساختمان‌های سبک مدرن یا کلاسیک معروف به نمای رومی است. برای نمای ساختمان ویلا می‌توان از سنگ‌هایی مانند سنگ تراورتن و آذرین استفاده کرد. نمای ساختمان ویلایی سنگی نسبت‌به انواع دیگر نمای ساختمان هزینه‌ بالاتری دارد و در مقابل آب و هوای مختلف نیز مقاوم است.

18

3- نمای ساختمان ویلایی چوبی

یکی دیگر از نما‌هایی که برای ویلا‌ها کاربرد زیادی دارد، نمای چوبی است. چوب برای نمای ساختمان‌هایی به سبک سنتی و حتی ساختمان‌های مدرن امروزی کاربرد دارد.

19

4- نمای ساختمان ویلایی ترموود

ترموود یکی از مصالح ساختمانی است که مقاومت بسیار زیادی دارد. این مصالح که از چوب فرآوری شده ساخته می‌شود برای ساخت نمای ساختمان‌های ویلایی کوچک نیز کاربرد دارد.

20

5- نمای ساختمان ویلایی بتنی

یکی دیگر از مصالحی که برای نما استفاده می‌شود، بتن یا سیمان است. بتن به عنوان مصالح ساختمانی، برای نمای ساختمان‌هایی که به سبک مدرن ساخته می‌شوند کاربرد دارد و گاه مهندسان و معماران از ترکیب بتن با چوب نماهایی تلفیقی پدید می‌آورد. نمای ساختمان بتنی باعث کاهش هزینه‌های ساخت و ساز و کاهش وزن ساختمان می‌شود.

21

6- نمای ساختمان ویلایی کامپوزیت

کامپوزیت از جنس آلومینیوم و پلی اتن ساخته می‌شود. این متریال برای ساخت نمای ساختمان ویلایی به صورت متداول مورد استفاده قرار نمی‌گیرد.

22

7- نمای ساختمان ویلایی کوچک یک طبقه

ساختمان‌های ویلایی کوچک یک طبقه دارای متراژ کمتری هستند و برای جلوه بیشتر به نمای ساختمان باید در زمینه‌ طراحی نما استاندارد‌های لازم در نظر گرفته شود. نمای ساختمان ویلایی یک طبقه می‌تواند از آجر یا سنگ ساخته شود. هر کدام از مصالح ساختمانی به‌کار رفته برای ساخت نمای ساختمان در جلوه نمای ساختمان تاثیر زیادی دارند. معمولا در طراحی نمای ویلای کوچک یک طبقه از سبک مدرن استفاده می‌شود.

23

8- نمای ساختمان ویلایی کوچک ساده

طراحی نمای ویلا از اهمیت زیادی برخوردار است. اگر ویلا دارای نمایی زیبا و خیره‌کننده باشد، توجه هر فردی را به خود جلب می‌کند. اگر می‌خواهید نمای ساختمان ویلایی کوچک خود را به‌صورت ساده و مدرن طراحی کنید، در انتخاب متریال مناسب و سبک طراحی دقت لازم را داشته باشید.

نمای ساختمان ویلایی ساده می‌تواند با استفاده از بتن، آجر، سنگ یا چوب ساخته شده باشد. انتخاب سبک نما بستگی به سلیقه‌ شما و هزینه مورد نظرتان دارد. اگر نمای کلاسیک را می‌پسندید، می‌توانید از سنگ برای طراحی نمای خارجی ویلا استفاده کنید. اگر سبک سنتی را می‌پسندید، طراحی نما با چوب گزینه‌ مناسبی است. برخی از افراد نیز برای ساخت نمای ویلا از بتن استفاده می‌کنند.

24

9- نمای ساختمان ویلایی کوچک مدرن

برای طراحی نمای ویلای مدرن می‌توان از نماهای شیشه‌ای شفاف به‌همراه متریال‌های رنگ روشن استفاده کرد. نمای شیشه‌ای با راه دادن نور طبیعی بیشتر می‌تواند به بزرگ‌تر جلوه دادن فضای داخلی ویلای کوچک کمک کند. همچنین امکان تعامل بیشتر با فضای بیرونی خانه را فراهم خواهد کرد.

توجه داشته باشید که نماهای شیشه‌ای با این‌که زیبا و مدرن هستند اما می‌توانند حریم خصوصی را در داخل خانه به‌خطر بیندازند. در طراحی نمای ساختمان‌های مدرن می‌توان از ترکیبی از بافت‌ها، رنگ‌ها و طرح‌ها نیز استفاده کرد. برای مثال ترکیبی از شیشه‌ با جزییات چوبی، ظاهر مدرن و گرمی به نمای ساختمان ویلا خواهد بخشید.

25

10- نمای ساختمان ویلای کلاسیک کوچک

معماری به سبک کلاسیک از معماری یونانی و رومی الهام می‌گیرد. این سبک با عناصری مانند ستون‌ها، پایه‌ها، رواق‌ها، قالب‌ها و رنگ‌های روشن نشان داده می‌شود. نمای کلاسیک ظاهری ظریف و باشکوه به ساختمان ویلای کوچک شما خواهد بخشید. برای طراحی نمای کلاسیک معمولا از متریال سنگ طبیعی استفاده می‌شود.

26

اصول طراحی نمای ویلای کوچک

برای طراحی نمای ویلا و ساخت ویلای کوچک در باغ در نظر گرفتن برخی نکات ضروری است. در ادامه مهمترین این موارد بررسی خواهد شد.

طراحی ظاهری:

در طراحی نما، شکل ظاهری و محل قرار گرفتن در، پنجره‌ها و متریال‌های مختلف اهمیت زیادی دارد. برای رسیدن به یک طراحی ایده‌آل باید منطقه‌ای که ویلا در آن قرار دارد از نظر آب و هوا و نمای ساختمان‌های اطراف نیز در نظر گرفته شود. چراکه ساخت و ساز باید با محیط اطراف آن هماهنگ باشد.

27

متریال:

هنگام انتخاب متریال، علاوه‌بر در نظر گرفتن طراحی ظاهر نما و سبک مورد نظر، باید کیفیت متریال و مقاومت آن را در برابر شرایط نامساعد جوی نیز در نظر گرفت. برای طراحی نما می‌توان از متریال‌های مختلفی مانند سنگ طبیعی، بتن، شیشه، فلزات و مواد مقاوم دیگر استفاده کرد.

رنگ‌ها:

رنگ نما باید هماهنگی بین محیط و سبک انتخابی بنا را حفظ کند. برای طراحی نما می‌توان از رنگ‌های طبیعی، خنثی یا پرجنب و جوش استفاده کرد. ترکیب رنگ‌های مناسب، جلوه‌ای زیبا به خانه می‌بخشد. اما برای طراحی نمای ویلای کوچک بهتر است از رنگ‌های روشن استفاده کرد.

28

نورپردازی:

نورپردازی نقشی کلیدی و تکمیل‌ کننده در طراحی نما دارد. در طراحی نمای ویلای کوچک برای تاثیرگذاری بیشتر، باید علاوه بر متریال‌های شفاف به رنگ روشن، از نورپردازی کمک گرفت. استفاده از نورپردازی در نما جلوه ساختمان را بیشتر کرده، عمق بیشتری به ساختمان می‌بخشد و ابعاد کوچک ویلا را بزرگ‌تر نشان خواهد داد.

عایق بودن:

عایق رطوبتی بودن سطوحی که در بالای نما قرار دارند، از موارد بسیار مهم است. چراکه کمک می‌کند ساختمان در برابر باد و باران از خود محافظت کند. نما باید کاملا ضد آب باشد تا ماندگاری بیشتری داشته و به نگهداری کمتری در طول زمان نیاز داشته باشد.

29

امنیت و حریم:

از ابتدای طراحی نما، باید به امنیت توجه شود. میزان انتظار از امنیت و حریم خصوصی، معماری شکل نمای بیرونی را تعیین می‌کند و مشخص خواهد کرد از چه متریالی و چه میزان نورپردازی باید استفاده کرد. در انتخاب نوع طراحی و متریال غالب باید دید می‌خواهید قسمتی از فضای داخلی در معرض دید قرار گیرد یا حفظ حریم خصوصی برای شما مهم‌تر است.

30

کلام پایانی

شخصیت هر ساختمان با نمای آن مشخص می‌شود. طراحی نما می‌تواند بنا را مدرن، معاصر، سنتی یا کلاسیک نشان دهد. نما علاوه‌بر این‌که اولین ملاک قضاوت افراد در مورد ساختمان خواهد بود، یکی از عناصر تعیین‌ کننده ارزش بنا نیز خواهد بود.

نمای بنا پوشش ظاهری ساختمان است که وظیفه زیباسازی سازه را برعهده دارد و در برابر تاثیرات خارجی نیز از آن محافظت می‌کند. نمای ویلا باید به‌طور هماهنگ و بدون مزاحمت با منظره ترکیب شود. طراحی نمای ساختمان ویلایی کوچک مانند طراحی دیگر فضاهای کوچک به دقت بیشتری نیاز دارد. باید به متریال کاربردی، رنگ و شکل ظاهری آن توجه بیشتری داشت.

منبع: چیدانه

منبع: faradeed-209111

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو