hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > تأییدیه‌ «ایزو» برای درمان ناباروری

تأییدیه‌ «ایزو» برای درمان ناباروری

مدیر مرکز درمان ناباروری پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی-ابن‌سینا از صدور مجوز IPD و اخذ تأییدیه‌های «ISO» برای پذیرش بیمار خارجی خبر داد و دراین‌باره توضیح داد.

ایسنا: مدیر مرکز درمان ناباروری پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی-ابن‌سینا از صدور مجوز IPD و اخذ تأییدیه‌های «ISO» برای پذیرش بیمار خارجی خبر داد و دراین‌باره توضیح داد.

علی صادقی‌تبار با بیان اینکه پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی-ابن‌سینا موفق به گرفتن مجوز  International patient Department (پذیرش بیمار خارجی) شده، اظهار کرد: IPD از بخش‌های مراکز درمانی به حساب می‌آید. براساس استانداردهای بین‌المللی، هر مرکز درمانی که به صورت رسمی خواهان ارائه خدمات درمانی به افراد غیرایرانی است، باید استانداردهایی داشته باشد و اعتباربخشی‌های لازم مرتبط با این مؤلفه را کسب کند. مراکز درمانی به شرط داشتن استانداردها و کسب اعتباربخشی لازم می‌توانند مجوز IPD را از وزارت بهداشت دریافت کنند. او ادامه داد: اگرچه مراکز درمانی که مجوز IPD در اختیار ندارند، با ممانعتی برای پذیرش بیماران خارجی مواجه نیستند، اما کسب مجوز IPD به معنای اخذ تأییدیه‌های ISO (ایزو) است. هنگامی که یک مجموعه، تأییدیه‌های ایزو را به دست‌ می‌آورد، به این معناست که یک نهاد اعتباربخش معتبر بین‌المللی، استانداردهای یک مجموعه را تأیید کرده است. مدیر مرکز درمان ناباروری پژوهشگاه فناوری‌های نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی-ابن‌سینا درباره استانداردهای IPD گفت: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان گردشگری، استانداردهای IPD را تعریف کرده‌اند. بر‌اساس استانداردهای وزارت بهداشت و سازمان گردشگری، مراکز درمانی باید الزاماتی داشته باشند و به واسطه رعایت الزامات می‌توانند مجوز IPD را از آنِ خود کنند. اگرچه مراکز درمانی متعددی خدمات درمانی را به افراد غیرایرانی ارائه می‌دهند اما نتوانسته‌اند مجوز IPD را کسب کنند.

صادقی‌تبار با اشاره به احتمال بروز برخی نارضایتی‌ها بیان کرد: به دلیل اینکه تمام مراکز درمانی که به غیرایرانی‌ها خدمات ارائه‌ می‌دهند، مجوز IPD ندارند، احتمال بروز برخی نارضایتی‌ها وجود دارد. مراکز درمانی که مجوز IPD را کسب می‌کنند، باید امکانات بسیار استاندارد و مدونی را که در آیین‌نامه‌ها لحاظ شده، داشته باشند. پژوهشگاه ابن‌سینا به‌تازگی توانسته است مجوز IPD را از وزارت بهداشت دریافت کند. او درباره روند کسب مجوز IPD پژوهشگاه ابن‌سینا بیان کرد: پژوهشگاه ابن‌سینا در منطقه دانشگاه علوم‌ پزشکی شهید بهشتی قرار دارد. تیم ارزیاب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به منظور بررسی پژوهشگاه ابن‌سینا در این پژوهشگاه حاضر شد و ارزیابی‌های لازم درباره صدور مجوز IPD را انجام داد. پژوهشگاه ابن‌سینا بدون سپری‌کردن مراحل بازنگری و در همان مرحله نخست ارزیابی توانسته‌ است مجوز IPD وزارت بهداشت را به دست‌ آورد.

صادقی‌تبار درباره مجوز دیگر پژوهشگاه ابن‌سینا گفت: از سازمان گردشگری کشورهای اسلامی که با نام IPH شناخته می‌شود نیز این مجوز را گرفته‌ایم. اغلب خارجی‌هایی که برای دریافت خدمات درمانی به پژوهشگاه ابن‌سینا مراجعه می‌کنند، اهل کشورهای مسلمان، کشورهای منطقه خاورمیانه و همسایگان کشور هستند. با توجه به جامعه مراجعه‌کنندگان خارجی پژوهشگاه ابن‌سینا به اخذ مجوز سازمان گردشگری کشورهای اسلامی نیز اقدام کردیم. اغلب مراجعه‌کنندگان، اهل کشورهای مسلمان و منطقه خاورمیانه هستند. علاوه‌ بر اهالی کشورهای مسلمان و خاورمیانه، برخی بیماران از راه‌های دورتر به‌ویژه ایرانیانی که در کشورهای اروپایی و آمریکا سکونت دارند، برای دریافت خدمات درمانی به پژوهشگاه ابن‌سینا مراجعه می‌کنند. صادقی‌تبار بیان‌ کرد: زوج‌های ایرانی مقیم کشورهای اروپایی و آمریکا که برای دریافت خدمات درمانی به پژوهشگاه ابن‌سینا مراجعه می‌کنند، با کشور ایران و خدمات درمانی آشنا هستند. وضعیت این زوج‌ها به این نحو است که یکی از زوج‌ها یا هر دو ایرانی هستند. همچنین این زوج‌های ایرانی مقیم یا ساکن کشورهای اروپایی و آمریکا، به معرفی خدمات درمانی به شهروندان اروپایی و آمریکایی اقدام می‌کنند.

 

منبع: sharghdaily-939771

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو