hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > اعزام 20 هزار پزشک در مناطق محروم طی ۲ سال اخیر ‌‌

اعزام 20 هزار پزشک در مناطق محروم طی ۲ سال اخیر ‌‌

معاون درمان وزارت بهداشت ضمن اعلام اعزام سالانه ۱۰ هزار پزشک در مناطق محروم طی دو سال‌، در عین حال با اشاره به راه‌اندازی ۱۷ هزار تخت بیمارستانی جدید در دولت مردمی، از برنامه‌ریزی وزارت بهداشت برای تکمیل و افتتاح هشت هزار تخت جدید دیگر تا سال آینده خبر داد.

معاون درمان وزارت بهداشت ضمن اعلام اعزام سالانه ۱۰ هزار پزشک در مناطق محروم طی دو سال‌، در عین حال با اشاره به راه‌اندازی ۱۷ هزار تخت بیمارستانی جدید در دولت مردمی، از برنامه‌ریزی وزارت بهداشت برای تکمیل و افتتاح هشت هزار تخت جدید دیگر تا سال آینده خبر داد.

سعید کریمی در یک برنامه تلویزیونی با بیان اینکه در زمینه دسترسی و توسعه خدمات درمانی، در مدت کوتاه دولت شهید رئیسی‌ ۱۷ هزار تخت بیمارستانی در کشور راه‌اندازی شد، افزود: این تعداد تخت معادل ۱۰ درصد کل تخت‌های قبل و بعد از انقلاب و ۱۵ درصد از تخت‌های بخش دولتی است که در هیچ دوره‌ای در گذشته‌ نظیر نداشته است. در‌ این مدت سه‌ هزار تخت ویژه بیمارستانی نیز در دولت مردمی به ظرفیت کشور اضافه شد و تخت‌های مراقبت‌های ویژه اطفال در این دوره از ۵۰۰ تخت به بیش از‌ هزار‌و ۵۰ تخت رسید. همچنین عمل کاشت حلزون برای بیش از دو هزار کودک به‌صورت رایگان انجام شد و صف انتظار کاشت حلزون شنوایی به صفر رسید.

معاون وزیر بهداشت از اعزام سالانه ۱۰ هزار پزشک در مناطق محروم در‌ دو سال گذشته خبر داد و گفت: سه هزار نفر از این پزشکان، متخصص هستند تا مردم دسترسی به خدمات پزشکی و تخصصی و فوق‌تخصصی داشته باشند. همچنین سقف و پلکان از سال ۹۵ در مراکز دولتی اعمال شده بود و بالاتر از سقف‌ هیچ پرداختی به پزشکان صورت نمی‌گرفت که در این دولت سقف برداشته و پلکان نیز اصلاح شد و حق مقیمی و ماندگاری پزشکان در مناطق محروم تا پنج برابر افزایش یافت.

کریمی تصریح کرد: یکسان‌شدن تعرفه بخش خصوصی و دولتی از سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری بود که در دولت مردمی انجام شد و «K» که واحد جراحی است، در بخش دولتی برای پزشکان تمام‌وقت و در بخش خصوصی ۱۰۱ هزار تومان است تا بیماران از بخش دولتی به بخش خصوصی‌ منتقل نشوند و پزشکان کمتر راغب به ترک بخش دولتی و فعالیت در بخش خصوصی باشند. وی با اشاره به اضافه‌شدن ‌هزار‌و ۷۰۰ پزشک تمام‌وقت به ظرفیت کشور در دولت مردمی، یادآور شد: در این مدت همچنین دو‌هزار‌و ۵۰۰ پزشک غیرتمام‌وقت اضافه شدند. در حوزه حفاظت مالی از بیماران، به‌ویژه دهک‌های پایین، ۵۰ درصد از بیماران خدمات رایگان از مراکز دولتی و دانشگاهی دریافت می‌کنند که شامل ساکنان شهرهای کمتر از ۲۰ هزار نفر، عشایر، روستاییان از مسیر ارجاع با جمعیتی بالغ بر ۳۰ میلیون نفر، مددجویان تحت پوشش سازمان‌های حمایتی از‌جمله بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) و سه دهک اول درآمدی و هشت میلیون کودک کمتر از هفت سال است.

معاون درمان وزارت بهداشت اعتبار راه‌اندازی صندوق حمایت از بیماران خاص و صعب‌العلاج در سال ۱۴۰۱ را معادل پنج هزار میلیارد تومان دانست و گفت: اعتبارات این صندوق در سال گذشته هفت همت و در سال جاری 

۱۲ هزار میلیارد تومان است. قبل از دولت مردمی، ۱۶ بیماری تحت پوشش بود که با راه‌اندازی این صندوق، تعداد بیماری‌های تحت پوشش به ۱۰۷ رسیده است.

کریمی یکی از اقدامات مهم وزارت بهداشت را توسعه تجهیزات پزشکی سنگین و سرمایه‌ای در کشور عنوان و خاطرنشان کرد: بخشی از این تجهیزات در دوره همه‌گیری کرونا‌ فرسوده شدند که نیاز بود این تجهیزات‌ نوسازی شوند و تاکنون ۳۸۰ دستگاه سنگین، سرمایه‌ای و پیشرفته مورد نیاز بیمارستان‌های دولتی، تأمین و توزیع شد که بعضا قیمت این دستگاه‌ها‌ بالای یک میلیون دلار بود. وی افزود: مردم به‌ویژه در مناطق محروم نباید از این خدمات محروم می‌شدند که این دستگاه‌ها با رعایت عدالت و سطح‌بندی خدمات در کل کشور و ۴۴ دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی توزیع شده است. بخشی از منابع مورد نیاز تأمین این تجهیزات از طریق وام بانک جهانی تأمین شد؛ این وام یک معاهده بین‌المللی است و نیازمند مصوبه مجلس شورای اسلامی و تأییدیه هیئت دولت و مربوط به مبارزه با کروناست.

کریمی با تأکید بر اهمیت جوان‌گرایی و تخصص‌گرایی در دولت چهاردهم‌ گفت: در فضای مجازی دیدم دکتر پزشکیان گفته بود‌ می‌خواهد وزرای خود را از افراد جوان‌تر انتخاب کند که رویکرد بسیار خوبی است؛ البته باید از مشورت صاحب‌نظران و پیش‌کسوتان نیز بهره‌مند شد.‌ جوان‌های متخصص و متعهد بسیار زیادی در کشور داریم و با توجه به شناختی که از دکتر پزشکیان داریم، می‌دانیم که به جوان‌ها و کارشناسان اعتماد می‌کند.

بنا بر اعلام وزارت بهداشت، او تأکید کرد: در دولت مردمی طرح حذف هپاتیت سی را در کشور آغاز کردیم. این بیماری در حال حاضر درمان دارد و می‌تواند حذف شود. در دولت مردمی حدود ۳۰ هزار نفر به صورت رایگان درمان شدند و ۸۰ هزار بیمار شناسایی‌شده هپاتیت سی در کشور داریم که این طرح می‌تواند استمرار داشته باشد.

 

منبع: sharghdaily-937369

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو