فرشاد فرامرزی با اشاره به ۱۸۰ اقدام صنعت برق برای عبور موفق از تابستان امسال، گفت: تعویض مَقَرههای (عایق بین سیم و دکل برق) خطوط انتقال ۴۰۰ کیلوولت نیروگاه اتمی بوشهر-چغادک، با توجه به اینکه این دو خط به دلیل معیوب بودن مقرهها چندین مرتبه منجر به حادثه قطع خط شده بود، یکی از مهمترین این پروژهها به شمار میرود.
وی با بیان اینکه خط مذکور نقش بسیار مهمی در انتقال انرژی تولید شده نیروگاه اتمی بوشهر به جهت تامین برق منطقه جنوب کشور دارد، افزود: از آنجا که این خطوط بسیار حائز اهمیت بود، در اولویت اول معاونت بهرهبرداری قرار گرفت.
فرامرزی افزود: بالغ بر۱۶۰ میلیارد ریال هزینه اجرای این پروژه شده که تامین اعتبار آن از منابع داخلی برق منطقهای فارس و بوشهر انجام شده است.
معاون بهرهبرداری شرکت برق منطقهای فارس با بیان اینکه طول این دو خط در مجموع ۶۵ کیلومتر است، تاریخ شروع پروژه را نیمه دوم سال گذشته و تاریخ اتمام آن را خرداد ماه سال جاری اعلام کرد.
وی همچنین به ارائه شرح مختصری از عملیات اجرایی پروژه پرداخت و گفت: با توجه به معیوب بودن مقرهها و قطع چندین باره خط، پس از برداشت اطلاعات فنی و شناسایی مقرههای دارای مشکل، سفارش ساخت مقره با توجه به شرایط آب و هوایی استان بوشهر انجام شد.
فرامرزی اضافه کرد: این اقدام با توجه به وجود رطوبت بسیار بالا و همچنین ریزگردهای منطقه جنوب کشور و رعایت سطح عایقی مقرهها، دنبال و در نهایت با کار شبانهروزی تعویض مقرهها نهایی شددد.
او خاطرنشان کرد: نظر به اهمیت انتقال انرژی تولید شده نیروگاه اتمی، در راستای تامین برق منطقه جنوب کشور، تعویض مقرهها در زمان سرویسهای دورهای تجهیزات نیروگاه اتمی انجام شد تا کوچکترین اختلالی در انتقال انرژی از نیروگاه، ایجاد نشود.
فرامرزی هدف از اجرای پروژه مذکور را تامین برق پایدار و مطمئن، تبادل انرژی در پیک بار و انتقال انرژی تولید شده در نیروگاه اتمی بوشهر برای تامین برق منطقه جنوب کشور عنوان کرد.
معاون بهرهبرداری شرکت برق منطقهای فارس و بوشهر با اشاره به اینکه استان بوشهر در حوزه انرژی حرف اول را در کشور و حتی منطقه میزند، افزود: با توجه به اینکه این استان به نوعی شاهراه انرژی و اولین میزبان انرژی تولید شده نیروگاه اتمی به شمار میرود، توجه به زیرساختها در راستای تامین برق پایدار آن یک ضرورت است.
انتهای پیام