hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > برای تولید محتوای بهتر چه کتاب‌هایی بخوانیم؟

برای تولید محتوای بهتر چه کتاب‌هایی بخوانیم؟

پنج کتاب از بهترین کتاب‌هایی را که برای تولید محتوای بهتر به آنها نیاز دارید به شما معرفی می‌کنیم.

کتاب با موضوع تولید محتوا یکی از منابع اصلی و مفید بسیاری از فعالان عرصه تولید محتوا است که از آن برای کسب اطلاعات و افزایش دانش خود در این زمینه استفاده می‌کنند. اگر شما هم در جستجوی کتاب‌هایی برای کمک به تولید محتوای بهتر هستید این مطلب را مطالعه کنید.


خلق محتوا، خلق مشتری

جو پولیتزی و نیوت برت در این کتاب که راهنمای جامعی درمورد بازاریابی محتوایی است نکات کاربردی مختلفی را برای طراحی استراتژی‌های این نوع مارکتینگ مؤثر ارائه می‌دهند. نویسندگان کتاب به نقش و اهمیت تولید محتوا در بازاریابی مدرن می‌پردازند و اعتقاد دارند که یک محتوای جذاب و متقاعدکننده توانایی این را دارد که تاثیر عمیقی بر مشتری بگذارد و حتی زندگی او را دگرگون کند.

به گفته پولیتزی و برت، امروزه تبلیغات بصری تلویزیونی و اینترنتی تبدیل به ایده‌هایی پیش‌پاافتاده و ناهنجار شده‌اند و مردم دیگر به این شیوه‌های یک‌طرفه اهمیتی نمی‌دهند. دوران حاضر، عصر گفتگو است و طبیعتاً مارکتینگ هم باید از همین الگو تبعیت کند. بازاریابی محتوایی رویکردی تعاملی و دوسویه است که کمک می‌کند رابطه‌ای مستمر و پایدار با مشتری برقرار شود.

در کتاب «خلق محتوا، خلق مشتری» به مزایا و فواید بازاریابی محتوایی اشاره می‌شود و تکنیک‌هایی پیشنهاد می‌دهد که با کمک آنها محتوایی بهتر خلق کنید و در معرض مخاطبتان قرار دهید چون بهبود کیفیت محتوا و دیده شدن آن به معنای افزایش ترافیک و به دنبال آن فروش بیشتر خواهد بود. از مهم‌ترین ویژگی‌های این کتاب، ارایه مثال‌های فراوانی از دنیای واقعی و کمپین‌های موفق بازاریابی محتوایی است که کمک می‌کنند بتوانیم استراتژی‌های مؤثرتری برای خودمان طراحی کنیم.

 این کتاب که با ترجمه سعید زرگریان توسط نشر آموخته منتشر شده چهار بخش دارد که عبارتند از: مواجهه با انقلاب بازاریابی محتوایی/ شیوه‌ اجرای بازاریابی محتوایی/ از روش باهوش‌ترین بازاریاب ها درس بگیریم/ درس‌ها را به کار ببندید.

 

کارخانه محتوا

جو پولیتزی در این کتاب که پرفروش‌ترین کتاب وب‌سایت آمازون در حوزه‌ بازاریابی است به توضیح اهمیت محتوا در دنیای امروز  می‌پردازد و ضمن تشریح چگونگی جهت‌دهی محتوا به اذهان عموم مردم، درباره‌ استفاده از آن در راستای موفقیت کسب‌وکار صحبت می‌کند.

پولیتـزی در ایـن کتـاب شرح می‌دهد که چرا امـروزه بهترین راه برای شـروع یـک کسب‌وکار ایجـاد یک محصول نیسـت، بلکه ایجاد بسـتری بـرای جذب و حفظ مخاطب اسـت. کتابی که پیش رویتان است، بیشـتر شبیه کلاسی برای حرفه‌ای‌شـدن در فرایندی شـش مرحله‌ای به نام مدل کارخانه محتوا اسـت که با اسـتفاده از آن می‌توانید شـرکتتان را به ابزار تولید محتوا و جذب مخاطب مجهز کنید. در مـدل کارخانـه محتـوا صبـر کلیـد اصلی اسـت. باید دانش یا مهـارت خود را با اشـتیاقتان ترکیب کنید تا مخاطبانتان جایگزینی برایتان نداشـته باشـند. همچنین تولید محتوا باید نوآورانه باشد. اگر محتوایتان داسـتانی متفاوت نگوید، به‌احتمال زیاد نادیده گرفته می‌شـود. این کتاب هشت بخش اصلی دارد که عناوین آن عبارتند از: شروع سفر/ نقطه مطلوب/ جهت‌گیری محتوا/ ایجاد پایگاه/ جمع‌کردن مخاطب/ متنوع‌سازی/ درآمدزایی/ در ادامه چه باید کرد؟ کارخانه محتوا نوشته جو پولیتزی با ترجمه شایان تقی نژاد توسط انتشارات آموخته چاپ شده است.


تغییر

 

دیمون سنتولا در کتاب «تغییر/ رخدادهای بزرگ چگونه فراگیر می‌شود؟» با بیانی علمی و دقیق، ما را با فرایندِ تغییرِ اجتماعی و چگونگی رواج‌یافتن پدیده‌های مسری در میان اجتماع انسان‌ها آشنا می‌کند. او با بهره‌گیری از داده‌های علمی و نتایج پژوهش‌ها و آزمایش‌های خودش و دیگر دانشمندان به ما می‌فهماند که طرح‌های تحول را چگونه باید پایه‌ریزی کنیم که نتیجه بدهند. خواه اجتماع ما سازمان یا شرکت باشد و خواه شهر و روستا و خواه هرجای دیگری که تعدادی انسان در کنار یکدیگر فعالیت می‌کنند، جاانداختن فکر یا رفتاری جدید در آن اجتماع، تغییری است که شاید بدون برنامه‌ریزی دقیق، موفقیت‌آمیز نباشد و چه‌بسا تأثیر عکس بر جا بگذارد. این فکر یا رفتار جدید ممکن است پدیدهٔ ساده‌ای مانند گرفتن رژیم غذایی یا استفاده از اقدامی بهداشتی باشد یا کاربرد فناوری‌های پیچیدهٔ اجتماعی و سازمانی. اما اساس همه‌شان یک چیز است؛ همگی تغییر اجتماعی به حساب می‌آیند و برای آنکه نتیجه بدهند، از اصول تغییرهای اجتماعی پیروی می‌کنند.

این کتاب، درباره اینکه تغییر چطور اتفاق می‌افتد و چرا اغلب، شکست می‌خورد، درباره فراگیرشدن نوآوری‌های غیرجذاب، موفقیت جنبش‌های فرعی، پذیرش ایده‌های بی‌طرف‌دار و پیروزی باورهای نوظهور و بحث‌برانگیز و نیز دربارۀ راهبردهایی است که کمک می‌کند چنین پدیده‌هایی موفق شوند.

کتاب «تغییر:چگونه اتفاقات بزرگ را رقم بزنیم؟» با ترجمۀ سعید زرگریان توسط نشر آموخته منتشر شده است.

 

قدرت محتوا

جو پولیتزی در این کتاب از شیوه‌ جدیدی در کار بازاریابی و تبلیغات، موسوم به «بازاریابی محتوایی» سخن می‌گوید و شیوه‌های بازاریابی محتوا محور را به مخاطبین علاقه‌مند آموزش می‌دهد.

 بازاریابی محتوایی، شیوه‌ای از بازاریابی است که بر پایه‌ تولید محتوای تبلیغی استوار است. پولیتزی استدلال می‌کند که برای خلق بهترین محتوای تبلیغی ممکن، باید شیوه‌ اثرگذاری بر مخاطب را بیاموزید. باید محتوای مرتبط، ارزشمند و درگیرکننده‌ای را که مخاطب‌تان طلب می‌کند هر جا که دنبالش می‌گردد به او ارائه دهید و بدانید «چه چیز» را، «چگونه» به او عرضه کنید. به طور خلاصه باید گفت که با مطالعه‌ کتاب قدرت محتوا با شیوه‌های اثربخشی محتواهای تبلیغی بر مخاطب آشنا می‌شوید.

بهره گرفتن از داستان‌ها یکی از بهترین شیوه‌ها در کار بازاریابی محتوایی است. معنای این گفته روشن است: برای اینکه دل از مخاطب ببرید، باید قصه‌ای برای تعریف کردن داشته باشید. کافی است نگاهی به شیوه‌ بازاریابی بزرگ‌ترین برندهای جهان بیندازید تا دریابید که قصه‌گویی و روایتگری یکی از اصلی‌ترین ابزارهای این برندها در جهت فروش کالاها و محصولاتشان است. اما چگونه می‌توان قصه‌ درستی را که باید برای مشتری یا مخاطب تعریف کرد، پیدا نمود؟ حجم عمده‌ای از کتاب قدرت محتوا به ارائه‌ پاسخی به این سوال مهم اختصاص یافته است.

کتاب قدرت محتوا، پنج بخش و بیست و پنج فصل دارد. نام پنج بخش آن عبارتند از: بازاریابی محتوایی:تاریخچه/ تعیین جاویژه و راهبرد محتوایی/ مدیریت فرآیند محتوا/ بازاریابی داستان‌تان/ کاری کنیم که محتوا نتیجه بدهد. برخی از این فصول بیست و پنج‌گانه، به فراخور موضوع، کوتاه، و برخی دیگر بلند و مفصل‌اند. فصل‌های ابتدایی عمدتاً به توضیح ماهیت بازاریابی محتوایی و مرور تاریخچه‌ آن اختصاص یافته‌اند و دیگر فصل‌ها حاوی مطالبی آموزشی در باب بهترین شیوه‌های تولید محتوای تبلیغی‌اند. کتاب قدرت محتوا را نشر آموخته با ترجمه سعید زرگریان منتشر کرده است.

 

هنر رسانه های اجتماعی

 

گای کاوازاکی و پگ فیتزپاتریک در این کتاب، چکیده‌‌ای ناب و گام‌به‌گام از تمام اندوخته‌های علمی و تجربی خود را از سال‌ها تجربه‌‌اندوزی در عرصه رسانه های اجتماعی ارایه می دهند.

با مطالعه این کتاب، استفاده‌ هنرمندانه از رسانه‌های اجتماعی را به بهترین شکل ممکن می آموزید. فرض کتاب این است که شما با اصول و مبانی اولیه‌ رسانه‌های اجتماعی آشنا هستید و اکنون آماده‌اید تا استفاده از این ابزار را با هدف تجاری؛ چه برای خودتان و چه سازمان‌تان فرا بگیرید.

«هنر رسانه های اجتماعی» 12 فصل دارد که عبارتند از: چگونه از پروفایل خود بیشترین استفاده را ببریم؟/ چگونه غول محتوا را سیر کنیم؟/ چگونه طالب خود را تکمیل کنیم؟/ چگونه به نظرات پاسخ دهیم؟/ چگونه رسانه‌های اجتماعی و وبلاگ‌نویسی را ادغام کنیم؟/ چگونه دنبال‌کنندگان بیشتری به دست بیاوریم؟/ / چگونه رویدادها را بین مردم ببریم؟/ چگونه تماس‌های ویدیویی گوگل‌پلاس را از طریق اینترنت به صورت تصویری و زنده پخش کنیم؟/ چگونه چَتِ توییتری را بترکانیم؟/ چگونه کودن به نظر نرسیم؟/ چگونه از هر رسانهٔ اجتماعی بهترین استفاده را ببریم؟/ چگونه همه چیز را ترکیب کنیم؟ «هنر رسانه های اجتماعی» با ترجمه بهنام شاهنگیان توسط نشر آموخته منتشر شده است.

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نویسنده
لیلا شهبازیان
لیلا شهبازیان

برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام