hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > اقتصادی > ثروتمندترین خانواده‌های آسیا را بشناسید/ عکس

ثروتمندترین خانواده‌های آسیا را بشناسید/ عکس

با ثروتمندترین خانواده‌های آسیایی آشنا شوید.

به گزارش شبکه شرق، در این مطلب، به ثروتمندترین خانواده‌های آسیایی تا ۱۴ مارس ۲۰۲۳ اشاره می‌کنیم.

امروزه ۱۵ خانواده ثروتمند آسیا، بیش از ۴۰۰ میلیارد دلار ثروت دارند و از شرکت‌های خوشه‌ای انرژی گرفته تا امپراتوری‌های بانکی، بسیاری از زنجیره‌های خانوادگی اقتصاد آسیا را شکل داده‌اند.

اینفوگرافیک زیر ثروتمندترین خانواده‌های آسیایی در سال ۲۰۲۳ را از منظر چند نسل نشان می‌دهد. داده‌ها بر اساس ثروت ترکیبی خانواده است و شامل بنیانگذاران نسل اول یا وارثان خانواده نمی‌شود.

ثروتمندترین افراد آسیا

در ادامه، رتبه ثروتمندترین خانواده‌های آسیایی تا ۱۴ مارس ۲۰۲۳ آمده است.
 

ثروتمندترین افراد آسیا

همانطور که در جدول بالا مشاهده می‌شود، خانواده امبانی (Ambani)، یک امپراتوری ۷۹ میلیارد دلاری را کنترل می‌کند که بزرگترین امپراتوری در آسیا است. در راس آن موکش امبانی، ثروتمندترین فرد آسیایی است که به همراه خانواده خود در آسمان خراش ۲۷ طبقه ای در بمبئی زندگی می‌کند. در سه نسل متوالی، امبانی‌ها شبکه وسیعی از شرکت‌های انرژی، خرده‌فروشی و مخابراتی را در هند زیر نظر صنایع Reliance، بزرگترین شرکت در هند، اداره کرده‌اند.

خانواده هارتونو (Hartono) اندونزیایی با ۳۹ میلیارد دلار ثروت، در رتبه دوم این فهرست قرار دارند. برادران بودی و مایکل هارتونو پس از به ارث بردن شرکت سیگار Djarum از پدرشان، در بانک مرکزی آسیا سرمایه گذاری کردند که بزرگترین بانک خصوصی اندونزی با بیش از ۶ میلیارد دلار درآمد در سال ۲۰۲۲ است.

خانواده ووک (Kwok) که با ۳۵ میلیارد دلار در رتبه سوم قرار دارد، یکی از بزرگترین شرکت های توسعه املاک هنگ کنگ را کنترل می کند که عمدتاً املاک تجاری و مسکونی را پوشش می دهد. آنها یکی از چهار خانواده در ۱۵ خانواده برتر از هنگ کنگ هستند که بزرگترین آنها در بین هر کشور یا منطقه ای است.

کسب‌وکارهای خانوادگی، نقش مهمی در اقتصاد آسیا دارند. در یک مجموعه داده جهانی از ۱۰۰۰ شرکت خانوادگی در سال ۲۰۲۲ که به صورت عمومی فهرست شده اند، ۵۱۷ شرکت از منطقه آسیا-اقیانوسیه بوده اند. به طور کلی، شرکت‌های خانوادگی دارای خروجی نوآورانه بالاتری هستند چراکه به دلیل دوره تصدی طولانی با مدل‌های عملیاتی کارآمدتر، سرمایه اجتماعی قوی‌تری دارند.

منبع: sharghdaily-919434

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد