جستجو
رویداد ایران > هنر و ادبیات > سینما، تلویزیون و تئاتر > بیوگرافی ساره رشیدی از خندوانه تا شهرت و سیمرغ با عکس

بیوگرافی ساره رشیدی از خندوانه تا شهرت و سیمرغ با عکس

بیوگرافی ساره رشیدی را با اطلاعاتی از خانواده، همسر، قد و وزن، آدرس اینستاگرام، مصاحبه ، معرفی آثارو جوایز و افتخارات وی را با عکس آورده ایم.

ساره رشیدی(Sareh Rashidi) کمدین، مجری و بازیگر ایرانی است که برای ایفای نقش در جدیدترین اثرش، فیلم احمد به کارگردانی امیرعباس ربیعی برندهٔ دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن از چهل و دومین جشنواره فیلم فجر شد.

ساره بازیگری را با تئاتر در سن 15 سالگی شروع کرد و با سریال چلچراغ بازی مقابل دوربین را تجربه کرد تا این که به عنوان استندآپ کمدی در فصل دوم مسابقه خنداننده شو به شهرت رسید.

این بازیگر سابقه نقش آفرینی در فیلم و سریال های چون «زیر نظر»،«میانبر »،« روزی روزگاری مریخ »،«مردم معمولی»، «آنتن»و...را دارد.در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا بیوگرافی ساره رشیدی و همسرش را بااطلاعاتی از خانواده، قد و وزن، آدرس اینستاگرام، فیلم و سریال های او را با عکس در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

عکس جدید ساره رشیدی

مشخصات ساره رشیدی

مشخصات فردی

نام کامل

ساره رشیدی

تاریخ تولد

۲۳ دی ۱۳۶۶

محل تولد

شیراز

شغل

کمدین، بازیگر و مجری

نماد ماه تولد

جدی

مشخصات فیزیکی

قد

حدودا 168 سانتی متر

وزن

حدودا 65 کیلو

رنگ چشم

قهوه ای

رنگ مو

مشکی

چپ دست یا راست دست

راست دست

مشخصات تحصیلی

رشته تحصیلی

ارتباط تصویری

مدرک

کارشناسی

بهترین آثار

نام اثر

نقش (نام نقش)

سال

احمد

دکتر صدر

1402

ساره رشیدی

بیوگرافی کامل ساره رشیدی

کودکی و اوایل زندگی

ساره رشیدی در روز چهارشنبه 23 دی 1366(سال خرگوش) مصادف با 13 ژانویه سال 1988 میلادی و 23 جمادی الاول سال 1408 هجری قمری در شیراز به دنیا آمد و هم اکنون 36 سال سن دارد. نماد ماه این بازیگر جدی است و متولدین دی افرادی قدرت طلب، خانواده دوست، خوددار،  مهربان و دلسوز هستند.

اطلاعات دقیقی از قد و وزن ساره رشیدی در دسترس نیست ولی از روی ظاهر می توان حدس زد که وی حدودا 168 سانتی متر قد و حدودا 65 کیلو وزن دارد.از دیگر مشخصات ظاهری وی می توان به موی مشکی، چشم قهوه ای و راست دست بودن اشاره کرد.

خانواده

خانواده ساره رشیدی مشخص نیست چند نفره هست و اگر به صفحه اینستاگرام وی سری بزنید متوجه می شوید که تاکنون عکسی از خانواده اش منتشر نکرده است که در این زمینه اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم.

ساره رشیدی در اکران فیلم احمد

 تحصیلات

تحصیلات ساره رشیدی در مقطع کارشناسی در رشته ارتباط تصویری است و دوران دانشجویی خود را در یکی از دانشگاه های شهرهای شمالی گذرانده است.

شروع فعالیت

شروع فعالیت ساره رشیدی در دنیای هنر از بازیگری در تئاتر در سال 1381 در سن 15 سالگی شروع شد و سپس یکسال بعد با سریال «چلچراغ» در شبکه استانی شیراز جلوی دوربین رفت اما این مجموعه پخش نشد تا اینکه با اجرای استندآپ در خندوانه به شهرت رسید.

علایق و تفریحات

علایق و تفریحات ساره رشیدی باتوجه فعالیت های که در زمینه بازیگری، اجرا و استندآپ انجام می دهد مشخص است اما سفر، طبیعت گردی، رانندگی جز تفریحات وی هست.

تصاویری از ساره رشیدی

 ساره رشیدی و همسرش

ساره رشیدی و همسرش از مواردی است که مخاطبان در اینترنت به دنبال اطلاعاتی در این زمینه هستند اما این بازیگر فعلا مجرد است.

اینستاگرام ساره رشیدی

اینستاگرام ساره رشیدی که با عبارتی چون ساره رشیدی اینستا نیز جست و جو شده است به آدرس sareh_rashidi می باشد که 312 هزار فالور دارد، 223 صفحه را دنبال می کند و تاکنون 205 پست بارگذاری کرده است.ساره در ژانویه 2015 میلادی صفحه شخصی خود را در اینستاگرام ایجاد کرد.

صفحه اینستاگرام ساره رشیدی

 ساره رشیدی در شبکه های اجتماعی

اینستاگرام

sareh_rashidi

وبسایت

ویکی پدیا ساره رشیدی

آثار ساره رشیدی

احمد

احمد عنوان فیلم سینمایی به کارگردانی و نویسندگی امیرعباس ربیعی محصول سال ۱۴۰۲ است.ساره رشیدی در فیلم احمد برای ایفای قش دکتر صدر برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن شد.

ساره رشیدی در فیلم احمد

 لیست آثار

نام

سال

توضیحات

زیرنظر

1397

کارگردان: مجید صالحی
بازیگران: رضا عطاران، امیرجعفری

میانبر        

1398

کارگردان: یزدان فتوحی
بازیگران: کمند امیرسلیمانی، شهین تسلیمی

روزی روزگاری مریخ        

1400

کارگردان: پیمان قاسم خانی و محسن چگینی
بازیگران  سام درخشانی، ویشکا آسایش

مردم معمولی        

1400

کارگردان: رامبد جوان
بازیگران: شبنم مقدمی، آتیلا پسیانی

آنتن

1401

کارگردان: سید ابراهیم عامریان
بازیگران: پژمان جمشیدی، هادی کاظمی

خانه پرتقالی‌ها      

1401

مجری

احمد

1402

نقش دکتر صدر
برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن

کارگردان: امیرعباس ربیعی
بازیگران: تینو صالحی، توماج دانش بهزادی

جوایز و افتخارات ساره رشیدی

عنوان

سال

توضیحات

برنده دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن

1402

برای فیلم احمد در جشنواره فیلم فجر

ساره رشیدی در جشنواره فجر

11 حقیقت جالب درباره ساره رشیدی

  1. ساره رشیدی از تئاتر شروع کرد سپس با سریال چلچراغ جلوی دوربین رفت تا اینکه با اجرای استندآپ در خندوانه به شهرت رسید.
  2. او در سن 25 سالگی از سال ۱۳۹۱ به مدت ۵ سال مربی استعدادیابی و پرورش خلاقیت کودکان زیر ۶ ساله را برعهده داشت.
  3. ساره رشیدی در خندوانه به شهرت رسید و در این باره می گوید: در سال ۱۳۹۷ ناگهان تصمیم گرفتم ویدیویی برای خندوانه بفرستم و زمانی به خود آمدم که دیدم بین ۱۶ نفر اصلی گروه رامبد جوان هستم.یادم می آید وقتی خندوانه شروع شد بچه ها از قبل متن آورده بودند در حالی که به قول رامبد جوان ساره پایش را گذاشت لای در و آمد بگوید من یک بازیگر هستم.
  4. اصولا آدم خوش تعریفی هست و لذت می برد از اینکه آدم ها را بخنداند.
  5. او درباره محدودیت تلویزیونی برای اجرا در برنامه خندوانه گفته است: اتاق گریم برای اجرای تلویزیونی ما خانم ها در اصل این بود که آرایش ما را پاک می کردند.در اتاق لباس هم یک هد بسیار ضخیم می دادند که باید از رستنگاه موها میزدیم تا علاوه بر مو ، هاله فرم گوشمان در جلوی دوربین مشخص نباشد.خدا را شاهد می گیرم به محض اینکه این هد را میزدم یک ربع بعدش سر درد میگرنی من شروع می شد چرا چون رگ های اصلی پشت گردنم را کیپ نگه می داشت.
  6. به غیر از بازیگری به چیز دیگری فکر نمی کند و هیچ چیزی برایش لذت بخش تر از بازیگری نیست.
  7. ساره به صورت حرفه ای از سال ۱۳۹۷ با فیلم «زیر نظر» به کارگردانی مجید صالحی جلوی دوربین رفت اما اکران این فیلم به جهت شیوع کرونا در ۴ دی ۱۳۹۸ شروع شد.
  8. بازی درخشان وی در فیلم احمد وی را نامزد سیمرغ بهترین بازیگر نقش اول زن کرد.
  9. بخش عظیمی از استندآپ هایش برگرفته از زندگی روزانه و تجربه زیسته خودش است اما در مواردی مجبور به سانسور هست.
  10. آرمانشهری که در ذهن او است اینست که کاش به آدم ها همان اندازه که استعداد دارند موقعیت می دادند.
  11. صفحه اینستاگرام وی تیک آبی ندارد.
عکس های اینستاگرام ساره رشیدی

مصاحبه ساره رشیدی

مصاحبه ساره رشیدی به صورت متنی وجود دارد و تاکنون گفت و گوی تصویری انجام نداده است. در ادامه جدیدترین مصاحبه وی را با همشهری آنلاین به بهانه بازی در فیلم سینمایی احمد به تاریخ 26 بهمن 1402 می خوانید:

ساره رشیدی ایفاگر نقش «دکتر صدر» در فیلم «احمد» است. رشیدی برای حضور در این نقش توانست دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن را بگیرد.

«احمد» برای شما اولین حضور پُررنگ در یک اثر سینمایی، ایفای اولین نقش جدی، اولین همکاری با کارگردان این فیلم در مواجه با این اولین‌ها چه چالش‌هایی مواجه بودید؟

همزمانی همه این اولین‌ها باعث شد که شرایط مقداری برایم گیج‌کننده باشد. امیرعباس ربیعی را نمی‌شناختم. پیش تولید «احمد» ماه‌ها طول کشید و آخرین کسی بودم که به جمع پیوستم و برای همین تمرینات فشرده و سختی در متن‌خوانی داشتم. فضای سینما به گونه‌ای است که بازیگر می‌بایست با هر کارگردان، رفتار متفاوتی داشته باشد و البته این متقابل است؛ من به دلیل شرایط کاری و تجربه‌ام در فیلم‌های کوتاه به این نتیجه رسیدم که باید زیرکانه نوع رفتارم با کارگردان را تشخیص دهم. در واقع طول کشید تا رفاقت و همکاری بین من و امیرعباس ربیعی که واقعا مانند برادر بزرگتر در کنارم بوده است، شکل بگیرد. پیش از «احمد» در سریال «آنتن» هم حضور جدی داشتم، منتهی این تجربه کمدی بود و من تجربه طولانی مدت در یک نقش جدی و فضای این چنین متفاوت را نداشتم. شخصیت «دکتر صدر» چهارماه در من زندگی می‌کرد و تفکرش در من جریان داشت. حتی موقع ظرف شستن در خانه‌ام به دنبال شخصیت او بودم و تلاش می‌کردم رگه‌هایی از شخصیت او را در زندگیم پیدا کنم. لحظه‌ای که پروژه تمام شد، من به خلوتی رفتم و برای «صدر» گریه کردم، چون می‌دانستم دلم برایش تنگ می‌شود.

از نقش «احمد» برایمان بگویید؛ ایفای نقش یک پزشک داغ دیده که قطعا ما به ازای واقعی هم دارد. چگونه به این نقش رسیدید؟ امیرعباس ربیعی چگونه به شما برای درک بهتر آن کمک کرد؟

ربیعی به عنوان کارگردان؛ کمک زیادی در ایفای این نقش به من کرد؛ در تمام صحنه‌های احساسی، برادرانه حس و داغی را که این زن در فیلم تحمل می‌کند، برایم بازسازی می‌کرد. ایشان کلمه به کلمه را برایم زنده می‌کرد و بعد مرا جلوی دوربین می‌فرستاد. یکی از مهمترین چیز‌هایی که فوق‌العاده به من کمک کرد این بود که داستان فیلم، مستند و واقعی بود. طبق تحقیقاتی که عوامل داشتند، یکی از عزیزانی که برای کمک زلزله بم رفته بود، تعریف می‌کرد که به محض رسیدن از ساعت ۴ صبح تا ساعت ۳ صبح روز بعد کار می‌کرده و فشار کاری زیادی داشته. بعد از خستگی که یک چادر برای خودشان دست و پا می‌کند، متوجه می‌شود که تعدادی پرستار و پزشک زن همچنان به کار ادامه می‌دهند. او خانم‌ها را صدا می‌کند و چادر را در اختیارشان می‌گذارد و می‌گوید که شما استراحت کنید. خانم‌ها به محض اینکه داخل چادر می‌روند، به یاد عزیزانشان زیرخاک می‌افتند و شروع به شیون و زاری می‌کنند. می‌خواهم بگویم که آن‌ها انقدر مشغول خدمات‌رسانی بودند که تا قبل از رفتن به داخل چادر حتی فرصت نداشتند باهم حرف بزنند و عزاداری کنند. نمی‌دانم چگونه ممکن است کسی که خانواده‌اش زیر آوار است، انقدر بزرگوار و محترم باشد که به دیگران هم فکر کند. این داستان آن قدر برایم تکان‌دهنده است که حتی یادآوری‌اش تمام وجود من را تسخیر می‌کند. اتود‌هایی که قبل از پیش‌تولید زده شده بود و خانواده و زندگی نقش را برایمان شرح دادند، باعث شد به گونه‌ای نقش را باور کنم که هر روز به محض تمام شدن گریم در آینه به خودم می‌گفتم سلام «دکتر صدر». همه می‌دانستند شرایط روحی من در آن دوران تغییر کرد؛ نگاه و حتی صدایم در آن دوران عوض شد، چون «صدر» بسیار متفاوت با «ساره رشیدی» بود.

فیلم بر اساس داستان واقعی ساخته شده. چه قدر درباره نقش خود و ما به ازای واقعی آن از منابع مکتوب و گزارش‌ها بهره بردید و مطالعه داشتید؟

 از لحظه اولیه زلزله بم ویدیویی در دسترس نبود. فیلمی که در اختیار ما قرار گرفت مربوط به چند روز بعد از زلزله، زمانی که مسئولان برای بازدید و نظارت در آنجا حضور داشتند، بود. «شهید احمدکاظمی» هم در ویدیو‌ها دیده می‌شد. در آن ویدیو‌ها همچنان مردم شوک زده و پزشکان و پرستاران مشغول امدادرسانی بودند. از طریق سایت‌های مختلف هم تحقیقات زیادی انجام دادم، اما از همه مهمتر حضور در خود بم بود که بسیار تاثیرگذار بود. برای من این نقطه درخشانی بود که احساسی‌ترین لحظه‌های «صدر» مانند اولین برخوردش با کاراکتر شهید احمد کاظمی در بم اتفاق می‌افتاد. معتقدم که نقل سینه به سینه از همه کتاب‌ها و همه منابع اینترنتی تاثیرگذارتر و ماندگارتر است. با هر کسی که آنجا حرف می‌زدم و به ویژه هنرور‌های فیلم، همه‌شان داغ دیده بودند. سعی می‌کردم با همه درباره این حادثه صحبت کنم و پای قصه‌هایشان بنشینم. مستندتر از قصه آدم‌ها وجود ندارد و خدا این لطف را به من کرد که بتوانم با خود مردم بم درباره این موضوع صحبت کنم.
 حضور در «احمد» چه تجربه‌ای را برای شما رقم زد؟ و اگر بخواهید از مخاطب دعوت کنید این اثر را تماشا کند می‌گویید به چه دلیل؟
یکی از عجیب‌ترین تجربه‌هایی که داشتم، نزدیکی احساسی به خود فاجعه زلزله بم و بازماندگانش بود. انقدر ابعاد این فاجعه بزرگ بود که دعا می‌کنم خدا نصیب کافر نکند. تجربه دردناک و عجیبی بود که با بازماندگان چنین فاجعه‌ای بعد از ۲۰ سال حرف بزنم و متوجه شوم که آن‌ها داغشان هنوز تازه است. «احمد» اثری شرافتمندانه و دغدغه‌مندی تک‌تک کاراکتر‌های فیلم پیداست. بگویم هر کدام از این کاراکتر‌ها اتفاقی را رقم می‌زنند که قلب آدم برای همدلی‌شان به درد می‌آید. اینکه همه آدم‌ها فارغ از دین، سیاست و جنسیت همدلانه به هم‌نوعشان کمک می‌کنند، واقعا تکان‌دهنده است.

 کدام یک از سکانس‌هایی که خودتان بازی کردید، بیشتر دوست داشتید؟

سکانس رویارویی «شهید احمد کاظمی» و «دکتر صدر» از سکانس‌های مورد علاقه‌ام است. مواجه این شهید با زنی که بی‌نهایت خشمگین و اندوهگین است، نماد رویارویی مردم بم با دولت است.

چرا از لهجه کرمانی برای شما در این اثر استفاده نشد؟

از آنجا که لهجه کرمانی را دوست دارم، خیلی برایش تمرین کردم. با توجه به اینکه اصالتا شیرازی هستم باید بگویم که لهجه شیرازی و کرمانی یک نزدیکی و قرابتی باهم دارند. دوست داشتم با این لهجه بازی کنم، اما کارگردان گفت که وقتی کرمانی صحبت می‌کنم صلابت و به اصطلاح دیسیپلین «صدر» ازم گرفته می‌شود. نه که لهجه ایراد داشته باشد بلکه اشکال از من بود. برایم جالب بود که لهجه می‌تواند کاراکتر را نرم می‌کند. ما حتی فکر کردیم امکان دارد پزشک این فیلم اهل جای دیگری باشد و این اصلا عجیب و بعید نبود.

ساره رشیدی برندهٔ دیپلم افتخار بهترین بازیگر نقش اول زن

 در ادامه مصاحبه قدیمی وی را در سال 1399 می خوانید: 

*چرا به سمت «استندآپ» رفته اید؟

من به سمت استدآپ نرفته ام، بلکه استندآپ به سمت من آمده است. به خاطر اینکه من به بازیگری علاقه دارم. دلم می خواهد تئاتر و بازی کنم. در تلویزیون زیاد نه، ولی در سینما زیاد. منتها دست تقدیر اینگونه بود که ویدئویی بفرستم برای برنامه خندوانه رامبد جوان و آن ویدئو پذیرفته شود و من ناگهان به خودم آمدم و دیدم در بین ۱۶ نفر اصلی و در گروه خود رامبد جوان هستم. من اصولا آدم خوش تعریفی هستم. کمی هم در کاراکتر من کمدی وجود دارد، ولی در حد یک آدم معمولی بودم و ناگهان بین این همه داستان قرار گرفتم. یادم می آید وقتی خندوانه شروع شد، بچه ها از قبل متن آورده بودند، یعنی پیگیر بودند، در حالی که به قول خود رامبد جوان، ساره پایش را گذاشت لای در و آمد! آمد که بگوید من یک بازیگر هستم. ساره رشیدی بیشتر یک بازیگر است تا استندآپ کمدین، ولی الان شرایطی پیش آمده که او را به عنوان کمدین می شناسند. مردم کمدی را دوست دارند و من هم تلاشم را می کنم که در کنار بازیگری، استندآپ کمدین هم باشم.

*جایگاه این هنر در هنر امروز ایران کجاست؟

جایگاه آن نسبت به چند سال پیش خیلی تغییر کرده است. الان در یک سری از کافه های تهران بچه ها می روند و هر پنجشنبه جمعه، استندآپ اجرا می کنند و کسانی هم هستند که واقعا پیگیر این قضیه هستند. هر هفته می روند و استندآپ هایی را که با موضوعات روز ساخته می شود، پیگیری می کنند؛ از کرونا گرفته تا فضاهای دیگر. ماشاا… اینجا ایران است و هر روز یک اتفاق جدید در آن می افتد.

*چقدر فضا برای اجرای یک استندآپ بازتر شده است؟

فکر می کنم این قضیه نسبت به سال های پیش جا افتاده و فضا هم باز شده است. ما یکسری محدودیت ها داریم که شاید خیلی ربطی به مردم نداشته باشد و بیشتر به جاهای دیگر ربط دارد. سانسورهایی هم وجود دارد که در سینما و تلویزیون اتفاق می افتد و شامل استندآپ هم می شود.

*بداهه چقدر در این نوع اجرا نقش دارد؟

بداهه قطعا در این نوع اجرا خیلی تاثیر دارد. شما تصور کنید یک آقا و خانم جلو نشسته اند و اصلا نمی خندند و شما به آنها می گویید که تو رو خدا ببخشید که من بامزه نیستم. رفتاری می کنید که باعث شود آن شخص لبخند بزند و به قول معروف یخ او باز شود یا ممکن است در بین تماشاگران کسی حرفی بزند و شما جوابش را بدهید و سالن روی هوا برود، پس بداهه خیلی تاثیر دارد.

*برای بهتر شدن اجرا روی چه ویژگی هایی تاکید می کنید؟

آنچه خیلی مهم است، این است که مخاطب شما چه کسانی هستند. تا حالا برای شما پیش آمده که به جایی بروید و شوخی کنید و هیچ کس نخندد؟ دیده اید چه احساس بدی به آدم دست می دهد؟ وقتی شما توجه نکنید که مخاطب شما چه کسی است، این اتفاق زیاد می افتد. مثلا یک متن یک جا جواب گرفته و همه لذت برده اند و خندیده اند و آن متن را می برید یک جای دیگر اجرا می کنید و همه به هم نگاه می کنند و پلک می زنند! حال آدم بد می شود. قضیه این است که آنها چه کسانی هستند؟ از چه قشری هستند؟ زن هستند یا مرد؟ سن و شغل آنها و حتی وضعیت آنان از نظر مالی؟ همه اینها خیلی مهم است. فکر می کنم باید به این موارد توجه کرد.

عکس های اینستاگرام ساره رشیدی

 مخاطبان، شما را به عنوان کمدین خندوانه می شناسند. پیشنهاد اجرا در روزهای نوروز چطور پیش آمد و چرا پذیرفتید؟

پیشنهاد اجرا اینگونه پیش آمد که عزیزی از طرف برنامه نوروزی شبکه تهران به من زنگ زد. از طریق یکی از دوستانم شماره من را پیدا کرده بود و می خواستند با هم گپ و گفتی داشته باشیم و در جلسه ای که داشتیم، قرار بود من یکسری استندآپ داشته باشم، اما بعد به این نتیجه رسیدیم که در برنامه حضور داشته باشم. چرا قبول کردم؟ چرا قبول نکنم؟! خیلی مورد بامزه ای بود و من ترجیح می دهم به جای استندآپ کمدین بودن به سمت بازیگری بروم و حس می کنم اجراهای تیپی بهتر است.

*اجرا را ادامه می دهید؟

اگر به من پیشنهاد شود، فکر می کنم ادامه بدهم. هر چند قبلا هم گفته ام، همه تمرکز من روی بازیگری است و دارم سعی می کنم فیلم های کوتاه را بازی کنم، البته که با این حال بدم نمی آید اجرا هم داشته باشم.

*خانم رشیدی، در سری جدید خندوانه حضور خواهید داشت؟

اگر دعوت بشوم، حتما و با کمال میل به عنوان کمدین شرکت می کنم، ولی در حال حاضر در شبکه تهران هستم و یکی دو برنامه اینترنتی که انجام می دهم.

*و در سریال شبکه خانگی رامبد جوان شما را خواهیم دید؟

در سریال شبکه نمایش خانگی رامبد جوان حضور داشته ام و یکسری نقش های کوتاه را بازی کرده ام و به امید خدا آرام آرام کارهای طولانی تر و نقش های پررنگ تری را بازی خواهم کرد.

*چه برنامه هایی برای امسال دارید؟

تصمیم دارم به دو دوره کلاس بازیگری بروم، چون به نظر من هر کسی می خواهد بازیگری را حرفه ای انجام بدهد، لازم است که یکسری اطلاعات درست و دقیقی  از آن داشته باشد، یا باید بخواند و یا در دروه های خوب و دقیقی شرکت کند. من می خواهم در آن دوره ها شرکت کنم. به علاوه اینکه دارم فیلم کوتاه بازی می کنم و در سالی که گذشت، چهار فیلم کوتاه بازی کردم. در سال جدید اولین قرارداد من اردیبهشت ماه خواهد بود و هدف من این است که بتوانم با یک فیلم کوتاه در جشنواره فیلم کوتاه تهران حضور داشته باشم.

*بهار شما را یاد چه می اندازد؟

بهار فصل شگفت انگیزی است، به خاطر اینکه هوا خوب است، نسیم ملایم می آید، جوانی درخت ها و بوی شکوفه ها معرکه است. من همیشه یاد سفره هفت سین می افتم که شوق کودکی ما به عیدی گرفتن بود. عیدی هایی که از لای کتاب به ما می دادند، معرکه بود و همیشه بعد از عید برای خودم یک چیز خوب می خریدم.

*نظر مخاطبانتان چقدر برای شما اهمیت دارد؟

نظر مخاطبان من در فضای مجازی برای من مهم است، چون حتی اگر آنها نظرشان را هم اعلام نکنند، با توجه به تعداد به اشتراک گذاشته شدن یک ویدئو و بازدیدی که دارد، شما می توانید به این نتیجه برسید که آن را دوست داشته اند یا نه. من در فضای مجازی تولید محتوا می کنم، برای اینکه مخاطب من آن را دوست داشته باشد و قطعا نظر آنها برای من مهم است.

*تعدادی از سختی های یک اجرا را می گویید؟

سختی ها و شیرینی ها خیلی زیاد است. سختی ها مثلا همین که در سالن کسی به شما نخندد، شما یک عرق سرد می کنید و دائم می گویید خدایا این اجرا کی تمام می شود؟ این خیلی جو ترسناکی است و دیگر اینکه سه مورد در دنیا وجود دارد که با آن شوخی های زیادی می شود که ما در ایران نمی توانیم با آنها شوخی کنیم.

*و شیرینی ها؟

خنداندن آدم ها خیلی لذت بخش است، مثلا من اجرا می کنم و تمام می شود و به فرودگاه می روم و آنجا با وجود اینکه ماسک دارم، آدم ها به من نگاه می کنند و لبخند می زنند. در خیابان یا در ساختمان، مثلا وقتی برای اولین بار به جایی رفته بودم و وارد آسانسور شدم، یک خانم مسن آمد و گفت ماسک هم دارید، ولی من شما را شناختم، شما خانم ساره رشیدی هستید. این برای من خیلی جذاب است که آدم ها وقتی من را می بینند، لب هایشان به خنده می شکفد. بابت آن اجراها و استندآپ هایی که داشته ام و آنها را خندانده ام، من را می شناسند و این خیلی برای من شیرین است.

ساره رشیدی بازیگر

 چقدر به بازیگری به صورت جدی فکر می کنید؟

من به غیر از بازیگری به چیز دیگری فکر نمی کنم. بازیگری خیلی خیلی برای من مهم و حیاتی است. خیلی وقت ها دلم می خواهد تلخ و جدی باشم، ولی الان مخاطبانی که دارم و من را می شناسند، دلشان می خواهد که لبخند به لب داشته باشم و آنها را بخندانم، ولی واقعیت این است که بخش کوچکی از شخصیت من کمدی است و هشتاد درصد کاراکتر من جدی است. شرایط الان عجیب است و من در این فضای استندآپ و اینستاگرام قرار گرفته ام که این خود واقعی من نیست. خود واقعی من به درونیات علاقه دارد، دوست دارد که کنکاش درونی انجام بدهد و هیچ چیزی برای من لذت بخش تر از بازیگری نیست، به خاطر اینکه سراسر کنکاش است.  به بازیگری به صورت جدی فکر می کنم و هدف اول و آخر من در زندگی این است که بازیگر بسیار معروفی شوم، در ایران و حتی شاید در جهان!

*در مورد پیشنهاد اجرا در خارج از کشور هم صحبت می کنید؟

با توجه به فضایی که در کشور وجود دارد، برای همه ما پیش می آید که به مهاجرت فکر می کنیم. به من گفتند بیایید و به عنوان یک زن کمدین فارسی زبان کار خودتان را اینجا ادامه بدهید، ولی هدف من بازیگری است و فکر نمی کنم دلم بخواهد از ایران بروم. من ایران را دوست دارم و فکر می کنم هر نوع هنری در هر رشته ای، خیلی به فرهنگ ربط دارد. ما در این فرهنگ رشد کرده ایم و با آن عجین شده ایم و می توانیم این فرهنگ را ارائه بدهیم. فرهنگی را ارائه بدهیم برای مردمی که آن فرهنگ را می فهمند و اینها از هم جدایی ناپذیر هستند. برای همین خیلی درک نمی کنم که بروم و در کشورهای دیگر اجرا کنم.

*آرمانشهر شما در دنیای هنر چیست؟

آرمانشهری که در ذهن من است، این است که کاش به آدم ها به همان اندازه که استعداد دارند، موقعیت می دادند. اگر واقعا می شد با توجه به توانمندی، یک موقعیت را در اختیار کسی قرار داد، خیلی همه چیز قشنگ می شد، این برای من آرزو است.

*یک اتفاق ایده آل همین الان برای شما چه می تواند باشد؟

یک اتفاق ایده آل این است که یک تیم خوب داشته باشم و یک کارگردان حرفه ای و دوست داشتنی به من اعتماد کند و این فرصت را به من بدهد که بتوانم بازی کنم. در زندگی همه بازیگرها یک نقطه طلایی وجود دارد؛ جایی که یک نفر به ما اعتماد می کند و اجازه می دهد توانایی های خودمان را به معرض نمایش بگذاریم. من آن لحظه و «آن» را می خواهم. فکر می کنم خیلی چیز شگفت انگیزی است. اینکه یک نفر الان بگوید خانم رشیدی بفرمایید این نقش درست حسابی و طولانی برای شما و بفرمایید در این فیلم بازی کنید!

عکس ساره رشیدی

 

پرسش های متداول

 ساره رشیدی مجرد است یا متاهل؟
 ساره رشیدی مجرد است.


سخن آخر

بیوگرافی  ساره رشیدی بازیگر را در این مطلب بررسی کرده ایم. در صورت تمایل می توانید بیوگرافی تورج الوند بازیگر با معرفی فیلم و آثار با عکس را بخوانید. اگر شما هم طرفدار این بازیگر جوان هستید و اطلاعات بیشتری از زندگی شخصی و هنری وی دارید با ما و سایر مخاطبان سایت رویداد ایران در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب