شاهرود_ حسین بابامحمدی:دکتر چمن ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در جلسه امروز ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا ویروس اظهار داشتند:
- تاکنون 1205 نفر با علائم عفونت های حاد تنفسی و مشکوک به کرونا مراجعه سرپایی به بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود داشته اند که تعداد 705 از آنان بستری شده اند.
- پاسخ آزمایش 306 نفر مثبت بوده که بیش از 50% از آزمایشات مثبت گزارش شده و نشانگر نمونه گیری مناسب و براساس استانداردهاست.
- میانگین سن موارد مبتلا : 59 سال
- تفکیک جنسی موارد مبتلا: 55 درصد مرد و 45 درصد زن
- بیش از 75 درصد از مبتلایان بهبودی یافته اند (230 نفر)
- تعداد فوت شدگان: 43 نفر
* میانگین سن فوت شدگان: 74 سال (میانگین سن فوت شدگان کشور تاکنون :64 سال )
* تفکیک جنسی فوت شدگان: 63 درصد مرد و 37 درصد زن
* 85 درصد فوت شدگان بیماری های مزمن زمینه ای داشتند که شایعترین بیماری ها به ترتیب عبارتند از: بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت و بیماری های مزمن تنفسی.(43 درصد فوت شدگان کشور حداقل یک بیماری زمینه ای داشته اند).
- البته هنوز در میانه دوره همه گیری هستیم و باید تحلیل کامل را در پایان دوره ارائه دهیم که یک تیم قوی از همکاران پژوهشگر با مدیریت معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه همزمان با پایش مداخلات و پیگیری و مراقبت، داده ها را با رویکرد پژوهشی گردآوری می کنند و بزودی نتایج تحقیقات را هم با جزئیات منتشر خواهیم کرد.
- تاکنون بیش از ده نفر از همکاران که عمدتاً پزشک و پرستار هستند به بیماری کرونا مبتلا شده اند و خوشبختانه بهبودی یافته اند. این وضعیت نشانگر این است که ما جان برکف در حال مقابله با این بلای شوم هستیم.
- تمهیدات ما بسیار مناسب بوده و بار مراجعه و بستری خیلی پایین تر از توان و ظرفیت ما بوده است.
- جمعیت تحت پوشش ما از کانون های شایع اولیه همه گیری بوده و در مسیر ارتباطی سایر مناطق آلوده قرار داریم و بعلاوه مراودات فراوان اجتماعی با تهران، قم، مازندران و گلستان، واقع شدن در مسیر ترانزیتی مشهد مقدس و همچنین برگزاری اجتماعات گسترده در پایان بهمن ماه تا اوائل اسفند ماه 98، شرایط همه گیری را برای ما بسیار دشوار نمود.
- با توجه به درصد جمعیت بالای سالمندان (بالاتر از متوسط کشور) وهمچنین بالاتر بودن میزان بیماری های مزمن زمینه ای (قلب و عروق، دیابت و ...)، درصد گروه های پرخطر ما بالاتر از بسیاری از مناطق دیگر است.
- در مجموع تلاش شبانه روزی و طاقت فرسای همه همکاران و مشارکت آحاد مردم و همه نهادها و سازمان ها و انسجام سیاسی و وحدت رویه ای که در سطوح مختلف وجود دارد منجر به کاهش نسبی موارد مراجعه، بستری و ابتلا شده در حالیکه در برخی مناطق روند افزایشی مشاهده می شود که انتظار می رود در منطقه ما با تداوم خود مراقبتی و رعایت توصیه های بهداشتی این روند رو به بهبود و امید بخش استمرار یابد و با قطع زنجیره انتقال شاهد بهبود اوضاع باشیم.
- مهمترین توصیه ها:
1- ماندن در خانه و عدم خروج از منزل جز برای نیازمندی های حیاتی
2- پرهیز از مسافرت و لغو هرگونه دید و بازدید
3- عدم برگزاری هر گونه محفل و مجلس
4- محافظت از ترشحات مجاری تنفسی خصوصاً در هنگام سرفه و عطسه
5- رعایت فاصله یک متر از دیگران بالاخص کسانی که علائم بالینی دارند
6- شستشوی مکرر دست ها با آب و صابون
7- رعایت نظافت و پاکیزگی اشیاء، البسه، اجسام و محیط پیرامون
8- ایزوله نمودن مبتلایانی که از بیمارستان ترخیص شده اند و یا کسانی که علائم عفونت های حاد تنفسی را دارند به مدت 14 روز بعد از ترخیص و پرهیز از هر گونه رفت و آمد و تماس نزدیک با آنان
9- سالمندان و کسانی که بیماری های مزمن زمینه ای دارند در صورت داشتن علائم بالینی به مراکز 16 ساعته و یا اورژانس بیمارستان امام حسین(ع) مراجعه نمایند.
گزارش مهم ریاست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در مورد وضعیت ویروس کرونا / آمار کامل مبتلایان،بهبود یافتگان و فوت شدگان و میانگین سنی
گزارش مهم ریاست دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از وضعیت کرونا ویروس
( از اوائل اسفند ماه ۹۸ تا چهارم فروردین ماه ۹۹)
( از اوائل اسفند ماه ۹۸ تا چهارم فروردین ماه ۹۹)
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران