hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > علمی > رونمایی از مزرعه عمودی ۲۰ طبقه در چین

رونمایی از مزرعه عمودی ۲۰ طبقه در چین

چین از نخستین مزرعه عمودی خودکار خود در چنگدو واقع در ایالت سیچوان رونمایی کرده است.

انستیتو کشاورزی شهری تحت نظارت آکادمی علوم کشاورزی چین این مزرعه ۲۰ طبقه‌ای را ساخته است. در این مزرعه از فناوری‌ها و الگوریم‌ها برای رصد، تحلیل و انطباق متغیر‌های کلیدی زیست محیطی با مزرعه عمودی به کار گرفته است.

به گزارش مهر، به طور معمول مزارع عمودی روشی نوین و نویدبخش برای برطرف کردن چالش‌های صنعت کشاورزی به حساب می‌آیند. باکمک این مزارع می‌توان محصولات کشاورزی را در طبقاتی که روی هم سوار می‌شوند، کشت کرد و به این ترتیب استفاده از فضای عمودی را به حداکثر رساند.

چنین راه حلی به خصوص برای مناطق شهری کارآمد است که مقدار زمین محدود است. همچنین پتانسیل تولید محصول در مزارع عمودی بسیار بیشتر از روش سنتی افقی روی زمین است، اما در عوض در این روش چالش دستیابی به مقدار کافی خورشید و آب نیز وجود دارد.

محققان در انستیتو کشاورزی برای توسعه مزرعه از ربات‌هایی استفاده کردند که می‌توانند رشد کنند و محصول کاهو را در ۳۵ روز برداشت کردند. دلیل این امر نیز سیستم کنترل مبتنی بر هوش مصنوعی است سیستم مذکور فناوری‌های پیشرفته و الگوریتم‌هایی برای رصد، تحلیل و انطباق متغیر‌های کلیدی زیستی را در واحد‌های کشت عمودی، کنترل می‌کند.

همچنین واحد کشاورزی مذکور فرمول‌های نوردهی پیشرفته را به کار می‌گیرد که کارآمدی نور را ارتقا می‌دهد و چالش‌های مرتبط با کم نوری و مصرف انرژی زیاد را برطرف می‌کند.

وانگ سن محقق انستیتو کشاورزی شهری در این باره می‌گوید: ما می‌توانیم مقادیر مختلفی از نور قرمز، آبی، زرد و نور‌های فرابنفش و مادون سرخ را در مراحل مختلف چرخه حیات گیاه ترکیب کنیم. ما مخزنی از ۱۳۰۰ ترکیب نوری برای پرورش ۷۲ نوع محصول کشاورزی ساخته ایم.

سیستم کشاورزی می‌تواند سالانه بیش از ۱۰ بار سبزیجات تولید کند و از سوی دیگر استفاده کارآمد و مفید از مین و حفظ منابع را بهبود می‌بخشد.

محققان هنوز تفاوت چشمگیری بین سبزیجات پرورش یافته در آزمایشگاه و مزرعه‌های روی زمین نیافته اند. مزرعه‌های سرپوشیده توانایی تولید سریع‌تر گیاهان را دارند و برای مناطق شهری و صحرا‌ها ایده آل هستند.

علاوه بر آن مزارع به عنوان یک شتاب دهنده کشت به کار می‌روند و مدت زمان کشت گندم، پنبه و دانه سویا را حدود ۵۰ درصد کاهش می‌دهند. محققان مشغول مذاکره با شرکت‌ها هستند تا فناوری کشاورزی عمودی خود را تجاری کنند.

منبع: fararu-689337

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام