عباس عباسزاده ، با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی بم متولی ارائه خدمات بهداشت و درمان در چهار شهرستان بم، ریگان، فهرج و نرماشیر است اظهار داشت: براساس دستورالعمل وزارت بهداشت کار اصلی ما بسیج ملی برای پیشگیری و مقابله با کرونا است.
وی با بیان اینکه هدف ما بیماریابی است تا قبل از رسیدن بیماران کرونا به محله حاد شناسایی و درمان شوند عنوان کرد: در این راستا و براساس پرونده الکترونیک سلامت 44 هزار خانواده از 104 خانواده مورد غربالگری قرار گرفتند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم با اشاره به اینکه تلفن گویای 3682 برای پاسخگویی به سوالات مردم شرق استان راهاندازی شده و روزانه به حدود 150 تماس مردمی توسط کارشناسان پاسخ داده میشود گفت: سامانه پیامکی نیز برای دریافت سوالات و اعلام مشکلات در نظر گرفته شده است.
وی با عنوان اینکه در ورودی چهار شهرستان شرقی استان کرمان چهار نقطه تبسنجی برای شناسایی بیماران مشکوک راهاندازی شده است افزود: تا کنون 15 بیمار مشکوک وتبدار از این طریق شناسایی و به مراکز بهداشتی راهنمایی شدند.
عباسزاده با بیان اینکه در هر شهرستان یک مرکز خدمات جامع سلامت به بیماران کرونا راهاندازی شده که به به صورت 16 ساعته پاسخگوی مراجعان است گفت: در این چهار مرکز خدمات سرپایی به بیماران ارائه میشود.
وی با اشاره به اقدامات ارائه شده در شرق استان کرمان در راستای مقابله به شیوع کرونا عنوان کرد: گندزایی معابر شهری و روستایی توسط بسیج، جهاد کشاورزی و شهرداریها انجام میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم از نظارت بر محلهای عرضه مواد غذایی و تشدید برخورد با متخلفان در شرق استان خبر داد و افزود: تا کنون 21 واحد متخلف در منطقه شناسایی و پلمب شدند.
وی با بیان اینکه سه بخش بیمارستان پاستور بم برای بستری بیماران مشکوک اختصاص داده شده است گفت: 64 بیمار مشکوک تاکنون بستری و این تعداد عده زیادی ترخیص شدند.
عباسزاده با اشاره به اینکه نقاهتگاه برای بیماران کرونایی در شرق استان با 150 تخت راهاندازی شده است افزود: کلینیک تب نیز در بیمارستان پاستور راهاندازی شده و 74 بیمار مشکوک در این کلینیک به صورت سرپایی درمان شدند.
وی با بیان اینکه در مجموع پنج بیمار کرونایی در شرق استان کرمان داشتیم که نتیجه آزمایشات آنها مثبت اعلام شده است گفت: از این تعداد چهار بیمار ما ترخیص شده و یک مورد هم وضعیت خوبی دارد و به زودی ترخیص میشود.