اگرچه در پی جستجوی اینترنتی علت این اتفاق به احتمال خطای دوربین مانیتور نیز اشاره شده بود اما او وقتی فهمید احتمال سرطان هم وجود دارد دست از تحقیق برنداشت و با پزشک اطفال پسرش تماس گرفت. چند روز بعد، تشخیص داده شد که بنی ۶ ماهه به سرطان رتینوبلاستوما مبتلا است.
بنی برخی از تاخیرهای رشدی را تجربه کرده است اما اکنون عاری از سرطان است. او در حال یادگیری نحوه نشستن در حدود ۱۸ ماهگی است و به کمک نیاز دارد تا یاد بگیرد چگونه با دید کاهش یافته حرکت کند.
دکتر اریک هانسن، مدیر انکولوژی چشم در دانشگاه یوتا و یکی از مدیران برنامه رتینوبلاستوما کودکان اولیه، گفت سرطانی که در چشم بنی شناسایی شده است، بیشتر با دیدن مردمکها در دوربین، تشخیص داده میشود. یک چشم در عکس قرمز نشان داده میشود و دیگری سیاه است اما با فیلتر کردن خودکار قرمزی چشم توسط دوربینهای گوشی، تشخیص مشکلات برای والدین دشوارتر است.
پزشکان هنوز مطمئن نیستند که آیا بهبود فناوری دوربین منجر به یافتن موارد بیشتری در زمانی که سرطان پیشرفتهتر است، میشود، اما این احتمال وجود دارد.
او گفت: در مورد بنی، ما واقعا خوش شانس بودیم. چراکه مانیتور کودک نرمافزاری برای رفلکس قرمزی چشم ندارد. هانسن میگوید وقتی چشم کودک در عکس یا وقتی نور به آن میتابد، کدر یا سفید به نظر میرسد، باید با پزشک اطفال در میان بگذارند تا بتوان آن را پیگیری کرد.
او گفت اغلب مشکلات بینایی نشانه سرطان چشم نیست، اما تشخیص زودهنگام مهم است زیرا سرطانی است که به سرعت گسترش مییابد و میتواند در عرض چند ماه باعث تخلیه چشم شود.
منبع: همشهری
منبع: faradeed-156994