جستجو
رویداد ایران > رویداد > علمی > ( تصاویر) عجیب ترین تسلیحات جنگ جهانی دوم که هرگز به موفقیت نرسیدند

( تصاویر) عجیب ترین تسلیحات جنگ جهانی دوم که هرگز به موفقیت نرسیدند

با عجیب ترین تسلیحات جنگ جهانی دوم که هرگز به موفقیت نرسیدند، آشنا شوید. در این مقاله با سلاح‌های عجیبی چون تفنگ خورشیدی هیتلر و بالن‌های آتشین ژاپنی‌ها آشنا خواهیم شد.

برترین ها نوشت: بسیاری از کشورها در طول جنگ جهانی دوم توانستند با نوآوری‌های دانشمندان خود چندین اسلحه مرگبار را بسازند؛ اما تمام آنها به موفقیت مورد انتظار نرسیدند و پس از مدت کوتاهی به یک پروژه شکست خورده تبدیل شدند.

در همین راستا قصد داریم شما را با عجیب ترین تسلیحات جنگ جهانی دوم که هرگز به موفقیت نرسیدند، آشنا کنیم.

در ادامه با لیستی از عجیب ترین تسلیحات جنگ جهانی دوم شامل تفنگ خورشیدی هیتلر برای سوزاندن زمین و بالن‌های آتشین ژاپنی‌ها آشنا خواهیم شد.

بالن های آتشین ژاپنی

بریتانیا طی جنگ جهانی دوم پروژها هاباکوک (Project Habakkuk) را آغاز کرد تا یک ناو هواپیمابر را از مخلوطی از خمیر چوب و یخ بسازد. بریتانیا با این ناو هواپیمابر یخی قصد داشت زیردریایی‌های آلمان که در میانه اقیانوس اطلس بودند را از بین ببرد؛ چرا که هواپیماهایی که از پایگاه‌های مستقر در خشکی پرواز می‌کردند، توانایی رسیدن به میانه اقیانوس اطلس را نداشتند.

جفری پایک، یک مخترع بریتانیایی که این ایده را ارائه کرده بود قصد داشت بزرگترین کشتی تاریخ با طول ۶۰۰ متر را بسازد. مدل اولیه پروژه هاباکوک در یک دریاچه واقع در کانادا مورد آزمایش قرار گرفت، اما به‌دلیل هزینه‌های بالا به مرحله تولید نرسید.

همچنین در آن زمان هواپیماهایی نیز با برد پروازی بیشتر توسعه پیدا کردند و هدف بریتانیا برای رسیدن به میانه اقیانوس اطلس را محقق ساخته بودند. به همین دلیل دیگر به ساخت این ناو هواپیمابر نیازی نبود.

تانک پانزر ۸ ماوس

نیروهای هوایی در جنگ جهانی دوم بیش از پیش مورد توجه قرار گرفتند. در واقع کشورها با هواپیماهای قوی‌تر و سریع‌تر توانستند بر دشمنان خود برتری پیدا کنند. بروستر F2A بوفالو که توسط شرکت هوانوردی بروستر طراحی شده بود، در ابتدای جنگ جهانی دوم به‌عنوان هواپیمای جنگنده آمریکایی مورد استفاده قرار گرفت.

هواپیمای بروستر F2A بوفالو توانست به یکی از اولین هواپیماهای آمریکا تبدیل شود که از قلاب و امکانات ویژه برای استفاده در ناوهای هواپیمابر برخوردار بود.

این هواپیما به‌دلیل ناپایداری و وزن زیاد به‌آسانی توسط هواپیماهای ژاپنی میتسوبیشی A6M زیرو مورد حمله قرار می‌گرفت و به همین دلیل پس از مدت کوتاهی، ارتش آمریکا استفاده از آن را متوقف کرد.

کروملوف

هرمان اوبرت، فیزیکدان آلمانی در سال ۱۹۲۹ طرحی را برای ساخت یک ایستگاه فضایی در نظر گرفت که قرار بود روی آن یک آینه مقعر بزرگ برای بازتاب نور خورشید به سمت زمین نصب شود؛ اما به‌دلیل این‌که در آن زمان هیچ موشکی برای رفتن به فضا ساخته نشده بود، این ایده نیز عملی نشد.

پس از چند سال گروهی از دانشمندان نازی با الهام از ایده هرمان اوبرت طرح ساخت اسلحه تفنگ خورشیدی را در دستور کار خود قرار دادند که می‌توانست شهرهای نیروهای دشمن را از مدار زمین با استفاده از نور خورشید نابود کند. این پروژه هم به‌دلیل هزینه زیاد به موفقیت نرسید.

منبع: faradeed-157038

برچسب ها
نسخه اصل مطلب