آمپول کتورولاک برای چیست؟ عوارض، نحوه تززیق و تداخل دارویی
کتورولاک داروی مسکن است که برای تسکین دردهای متوسط، شدید و یا حد تجویز می شود.در این مطلب به معرفی آمپول کتورولاک برای چیست؟ موارد مصرف،عوارض و تداخل دارویی آن می پردازیم و اطلاعاتی از آمپول کتورولاک در سرماخوردگی، تزریق کتورولاک در منزل،کتورولاک و دگزامتازون را در اختیار شما قرار می دهیم. همچنین به سوالاتی مانند آیا آمپول کتورولاک مرفین دارد؟ و... پاسخ می دهیم:
فهرست مطالب
- معرفی داروی کتورولاک
- کتورولاک چیست؟
- هشدار مصرف کتورولاک
- موارد مصرف کتورولاک
- 18 نکته درباره نحوه استفاده از کتورولاک
- مقدار مصرف کتورولاک
- عوارض جانبی کتورولاک
- منع مصرف کتورولاک
- تداخل دارویی کتورولاک
- علائم اوردوز آمپول کتورولاک
- فراموش کردن مصرف یک نوبت کتورولاک
- شرایط نگهداری از دارو کتورولاک
- اطلاعات تخصصی درباره کتورولاک
- اسامی تجاری و قیمت کتورولاک در ایران
- دارو های هم گروه کتورولاک
- پرسش های متداول
- سخن آخر
معرفی داروی کتورولاک |
|
نام علمی(ژنریک) |
کتورولاک Ketorolac |
نام تجاری |
تورادول، کتورکس، پین لاک، تورادولاک، توراپین، پمرولاک، کتورین، کتروفال، کتورولاکس |
نوع |
داروهای مسکن ،ضد التهاب وضد تب ها |
اشکال |
قرص. آمپوول، قطره چشمی |
کاربرد |
کاهش و تسکین دردهای کوتاه مدت |
مورد استفاده |
برای درمان دردهای متوسط تا شدید، مانند درد پس از جراحی یا جراحت و همچنین دردهای مرتبط با سنگ کلیه، دردهای قاعدگی و نقرس |
گروه سنی |
بزرگسالان- کودکان |
دسترسی |
با نسخه |
تداخل دارویی |
داروهای دیورتیک ، داروهای ضد تشنج |
عوارض مصرف |
دردهای شکمی، سوءهاضمه، سردرد، معده درد، تهوع |
آمپول کتورولاک برای چیست؟
کتورولاک(به انگلیسیKetorolac) یک داروی ضددرد و جز داروهای ضد التهاب غیر استروئیدی ( NSAIDs ) است که برای تسکین دردهای متوسط تا شدید به خصوص دردهای پس از عمل جراحی تجویز می شود.کتورولاک دارویی نیست که برای مدت طولانی یا برای دردهای معولی تجویز شود، بلکه زمانی تجویز میشود که درد بیمار بهقدری شدید باشد که نیاز به داروهای مسکن اپیوئیدی مثل مورفین داشتهباشد.
نحوه عملکرد داروی کتورولاک، از طریق انسداد تولید برخی مواد طبیعی در بدن باعث کاهش تورم، درد یا تب میشود.داروی کتورولاک را می توان با نام های تجاری کتورکس، پین لاک، تورادولاک، توراپین، پمرولاک، کتورین، کتروفال، کتورولاکس و نسخه پزشک به صورت قرص با دوز 10 میلی گرم، قطره چشمی با دوز 5 میلی لیتر و آمپول با دوز 15 و 30 میلی گرم از داروخانه ها تهیه کرد.
هشدار مصرف کتورولاک
- حساسیت: قبل از مصرف کتورولاک، اگر به آن حساسیت دارید یا هر نوع حساسیت دارویی به خصوص به سایر داروهای ضد درد مانند آسپرین، ناپروکسن، ایپوبروفن و... ) به پزشک اطلاع دهید. افرادی که به آسپرین و سایر NSAID ها حساسیت دارند نباید از کتورولاک استفادهکنند.
- بارداری: مصرف کتورولاک در بارداری، به ویژه در سه ماهه اول و سوم ممنوع است زیرا ممکن است باعث آسیب به جنین، از جمله بسته شدن زودرس مجرای شریانی و خطرات احتمالی برای جنین در حال رشد شود.
- شیردهی: مصرف کتورولاک در شیردهی توصیه نمی شود، زیرا در شیر مادر ترشح می شود و ممکن است عوارض جانبی در نوزاد ایجاد کند.
- سالمندان: مصرف کتورولاک در سالمندان ممکن است نسبت به عوارضی مثل خونریزی معده و روده و یا مشکلات کلیوی حساسیت بیشتری دارند و مصرف طولانیمدت این دارو این خطر را افزایش میدهد.در افراد بالای ۶۵ سال مصرف دارو با توجه به نظر پزشک مجاز می باشد.
- لیست داروها: از آنجا که داروی کتورولاک می تواند در عملکرد داروهای دیگر در بدن اختلال ایجاد کند لازم است پیش از شروع مصرف لیستی از کلیه ی داروهای مصرفی خود از جمله داروهای ضد افسردگی ، داروهای قلبی ، آرامبخش ، ضد صرع ، داروهای ضد فشار خون (مثل کاپتوپریل ، انالاپریل ) ، داروهای ادرار آور ، وارفارین ، کورتیکواستروئید ها و سایر داروهای ضد درد در اختیار پزشک یا داروسازتان قرار دهید.
- بیماری: قبل از مصرف کتورولاک، در صورت سابقه مشکلات گوارشی ( خونریزی یا زخم معده یا روده )، کلیوی ، اسهال و استفراغ شدید، آسم و مشکلات تنفسی، مشکلات قلبی ( نارسایی قلبی ، ورم دست و پا و مچ ها ) و... به پزشک خود اطلاع دهید .
- جراحی: در صورتی که قصد عمل جراحی یا درمان دندانپزشکی را دارید به پزشک خود در مورد مصرف داروی کتورولاک اطلاع دهید.
- گیجی:داروی کتورولاک ممکن است موجب خواب آلودگی و گیجی شود.بنابراین از رانندگی و کارهایی که نیاز به احتیاط و تمرکز دارند تا زمانی که اثر دارو برطرف نشده است،خودداری کنید.
- الکل: مصرف الکل در مدت درمان با داروی کتورولاک می تواند احتمال بروز عوارض ناشی از این دارو را افزایش دهد.
- مصرف همزمان داروهای پنتوکسی فیلین و پروبنسید با داروی کتورولاک می تواند خطرآفرین باشد.
- استفاده از کتورولاک در افراد مبتلا به آسم یا پولیپ بینی باعث ایجاد واکنشهای آلرژیک به NSAIDها میشود.
- داروی کتورولاک در افرادی که کمتر از ۱۷ سال سن دارند، نباید استفادهشود.
- مصرف کتورولاک ممکن است بیماری های قلبی عروقی مانند حمله قلبی و سکته را افزایش دهد.
- کتورولاک می تواند باعث خونریزی، زخم و سوراخ شدن گوارش شود که می تواند کشنده باشد.
- مصرف کتورولاک در بیماران مبتلا به نارسایی کلیوی یا نارسایی کبدی باید اجتناب شود یا با احتیاط مصرف شود زیرا می تواند بر عملکرد کلیه و آنزیم های کبدی تأثیر بگذارد
- کتورولاک نباید همزمان با سایر NSAID ها یا داروهای ضد انعقاد استفاده شود، زیرا ممکن است خطر خونریزی را افزایش دهد.
موارد مصرف کتورولاک
- مدیریت کوتاه مدت درد متوسط تا شدید، مانند درد بعد از عمل، درد اسکلتی عضلانی و قولنج کلیوی
18 نکته درباره نحوه استفاده از کتورولاک
- قبل از شروع درمان با داروی کتورولاک بروشور دارویی داخل بسته را به دقت مطالعه کنید تا اطلاعات جامعی را راجع به دارو به دست آورده و از عوارض جانبی احتمالی آن مطلع شوید.
- آمپول کترولاک بهصورت محلول (مایع) برای تزریق عضلانی یا بهصورت داخل وریدی، استفادهمیشود..
- قرص خوراکی کترولاک معمولا هر ۴ تا ۶ ساعت یک عدد قابل مصرف می باشد.
- معمولا مصرف داروی کترولاک به صورت هر ۶ ساعت یک آمپول تزریقی است که باید توسط پزشک تزریق شود.
- نباید آمپول کترولاک را داخل ستون فقرات یا داخل قفسه سینه تزریق کرد.
- برای جلوگیری از خطر خونریزی معده و دیگر عوارض جانبی آمپول کترولاک از کمترین دوز موثر برای کمترین دوره تزریق استفادهکنید.
- اگر بیشتر از ۵ روز از مصرف این دارو میگذرد و احساس بهبود یا کاهش درد نداشتید برای تعویض دارو یا استفاده داروهای دیگر با پزشک خود مشورت نمایید.
- قبل از تزریق آمپول کتورولاک موارد ایمنی مانند تغییر رنگ دارو یا مشاهده ذرات در داخل دارو را بررسی کنید و در صورت مشاهده این موارد از استعمال دارو خودداری کنید.
-
بدون صلاحدید پزشک شروع به مصرف، قطع یا تغییر دوز کتورولاک آمپول نکنید.
- اگر هنگام تزریق آمپول کتورولاک احساس درد افزایش یافت و یا حال عمومی شما بهبود نیافت و بدتر شد حتما با پزشک خود مشورت کنید
- در حین درمان با این دارو، بهصورت منظم آزمایشهای پزشکی مانند فشار خون و آزمایشهای عملکرد کلیه را انجام دهید.
- آمپول کتورولاک برای وضعیت فعلی شما تجویز شدهاست و در موارد دیگر و حتی مشابه بدون تجویز دکتر آن را مصرف نکنید.
- برای تاثیر حداکثری داروی کتورولاک بر روی وضعیت شما بهتر است سر وقت این دارو را مصرف کنید.
- درصورتیکه قرص کتورولاک برای شما تجویز شدهاست، جهت کاهش عوارض گوارشی آن را پس از غذا مصرف نمایید
- از مصرف چند داروی ضددرد با هم برای اثر بیشتر خودداری نمایید.
- مصرف آمپول کتورولاک را برای تسکین درد به افراد دیگر توصیه نکنید زیرا مصرف این دارو در هر فرد باید با توجه به شرایط وی توسط پزشک یا داروساز صلاح دیده شود.
- اسهال، یبوست و نفخ که معمولاً خفیف است خودبخود رفع می گردد اما در صورت ادامه دار یا شدید شدن این عوارض به پزشک خود مراجعه نمایید.
- در صورت تب، لکه های قرمز و وسیع پوستی، افزایش بی دلیل وزن، تنگی نفس، ورم شکم، ورم مفاصل، ورم پا یا ریه، زردی پوست، خستگی بیش از حد، خونریزی بی دلیل، تهوع،دل درد، مدفوع تیره،استفراغ خونی ، ضربان قلب بالا و هرگونه علامت غیر طبیعی دیگر کتورولاک را قطع کرده و به پزشک خود مراجعه کنید .
تزریق کتورولاک در منزل
تزریق کتورولاک در منزل با نظر پزشک اشکالی ندارد. او توصیههای لازم را به شما میکند و سپس به شما این اجازه را میدهد تا از این دارو در منزل هم استفادهکنید.نحوه ترریق کتورولاک عضلانی است. برای تزریق این دارو از عضلهی گلوتئوس یا سرینی استفادهمیشود. بخش بالا و خارج باسن انتخاب میشود و سرنگ بعد از هواگیری و پاک کردن محل تزریق، وارد عضله میشود. سپس آسپیراسیون یا بیرون کشیدن پیستون سرنگ انجام میشود تا از بودن سوزن درون عضله مطمئن شویم. این اتفاق درصورتی میافتد که هوا وارد سرنگ شود. بعد محتویات سرنگ به داخل عضله تخلیه میشود و سوزن بیرون کشیدن میشود. محل تزریق پد الکلی قرار دادهمیشود تا از خروج احتمالی خون جلوگیری شود.
تزریق کتورولاک داخل سرم
کتورولاک در سرم، که بهعنوان تزریق داخل سرم کتورولاک نیز شناختهمیشود، نوعی تزریق کتورولاک است که مستقیما در جریان خون تجویز میشود. این راه تجویز به دارو اجازه میدهد تا سریعتر و موثرتر از سایر راهها به محل موردنظر برسد. تزریق کتورولاک داخل سرم برای درمان دردهای شدید مانند دردهای مرتبط با جراحی، تروما یا سرطان استفاده میشود.
مقدار مصرف آمپول کتورولاک
تزریق عضلانی
- بیمارانی که کمتر از ۶۵ سال سن دارند: تک دوز ۶۰ میلیگرم
- بیمارانی که بیشتر از ۶۵ سال دارند، همچنین افرادی با وزن کمتر از ۵۰ کیلوگرم و کسانی که با نارسایی کلیوی مواجه هستند: تک دوز ۳۰ میلیگرم
تزریق وریدی
- افرادی که کمتر از ۶۵ سال دارند: تک دوز ۳۰ میلیگرم
- بیمارانی که بیشتر از ۶۵ سال دارند، همچنین افرادی با وزن کمتر از ۵۰ کیلوگرم و افرادی با نارسایی کلیوی مواجه هستند: تک دوز ۱۵ میلیگرم
درمان چند دوز؛ تزریق عضلانی یا وریدی
- بیماران کمتر از ۶۵ سال: هر ۶ ساعت، ۳۰ میلیگرم. مجموع ۲ دوز روزانه نباید بیشتر از ۱۲۰ میلیگرم شود.
- بیمارانی که بیشتر از ۶۵ سال دارند، همچنین افرادی با وزن کمتر از ۵۰ کیلوگرم و کسانی با نارسایی کلیوی مواجه هستند: هر ۶ ساعت، ۱۵ میلیگرم. مجموع ۲ دوز روزانه نباید بیشتر از ۶۰ میلیگرم باشد.
مقدار مصرف قرص کتورولاک
- افرادی که بیشتر از ۵۰ کیلوگرم وزن دارند: این بیماران در ابتدا میتوانند ۲۰ میلیگرم داروی خوراکی دریافت کنند. در ادامه میزان مصرف هر ۴ تا ۶ ساعت به ۱۰ میلیگرم میرسد. مجموع دوز روزانه نباید بیشتر از ۴۰ میلیگرم شود.
- بیمارانی که کمتر از ۵۰ کیلوگرم وزن دارند: مصرف خوراکی این دارو در ابتدا ۱۰ میلیگرم است و در ادامه هر ۴ تا ۶ ساعت نیز ۱۰ میلیگرم خواهد بود. مجموع دوز روزانه برای این بیماران نباید بیشتر از ۴۰ میلیگرم شود.
عوارض آمپول کتورولاک
عوارض جانبی کتورولاک همانند سایر داروها اجتناب ناپذیر است اما بسیاری از مصرفکنندگان نیز هیچ نوع عارضهای بروز نمیدهند و یکسری از عوارض نیز بعد از گذشت مدت کوتاهی از مصرف دارو، از بین میروند. در صورت تداوم یا بدتر شدن هریک از عوارض زیر با پزشک مشورت نمایید:
- تهوع
- سردرد
- معده درد
- سوءهاضمه
- دردهای شکمی
- وزوز گوش
- درد در محل تزریق
- آنمی (کمخونی)
- سوزش سردل
- افزایش فشار خون
- احساس گیجی
- اسهال و یبوست
- اختلال در عملکرد کلیهها
- خونریزی سیستم گوارشی
- افزایش آنزیمهای کبدی
- بثورات پوستی و خارش
منع مصرف کتورولاک
- بارداری
- شیردهی
- کمخونی
- سکتهی مغزی
- فشار خون بالا
- خونریزی در مغز
- مشکلات کلیوی
- بیماری التهابی روده
- نارسایی شدید قلب
- هرگونه اختلال خونریزی دهنده
- سابقهی سندرم استیونس جانسون
- واکنش های آلرژیک به NSAID ها یا آسپرین
- مبتلا به بیماریهای انعقادی خون مبتلا هستند.
- بیمارانی که از ناراحتیهای قلبی و مغزی
- بیماران مبتلا به زخم معدهی فعال یا سابقهی سوراخ شدن و خونریزی از دستگاه گوارش
تداخل دارویی کتورولاک
تداخلات دارویی کتورولاک ممکن است عملکرد و تاثیر داروها را تغییر دهد یا باعث افزایش ریسک بروز عوارض جانبی آنها شود. بنابراین قبل از مصرف آمپول کتورولاک، لیست تمام داروهایی که مصرف میکنید اعم از داروهای تجویزی و غیرتجویزی (گیاهی، مکمل و …) را با پزشکتان در میان بگذارید. از جمله داروهایی که با داروی کتورولاک تداخل دارند، عبارتند از:
- داروهای ضداضطراب مثل: آمیتریپتیلین، سیتالوپرام
- داروی رقیقکنندهی خون یا ضد انعقاد خون مثل وارفارین یا آسپرین
- داروهای کاهندهی فشار خون مانند: آتنولول، کاپتوپریل، کارودیلول، انالاپریل
- داروی کاهنده درد و تب مانند آسپرین و NSAIDهایی مانند ایبوپروفن یا ناپروکسن
- مصرف همزمان داروی کتورولاک با لیتیوم باعث کاهش دفع لیتیوم توسط کلیهها میشود و در نتیجه سطح خونی لیتیوم افزایش مییابد.
جدول تداخل دارویی کتورولاک
آسهمتاسین | آمینولوولینیک اسید (سیستمیک) | دکس ایبوپروفن |
دکس کتوپروفن | فلوکتافنین | ماسیمورلین |
میفامورتید | مورنیفلومات | اوماستاکسین |
پلوبیپروفن | پنتوکسی فیلین | فنیل بوتازون |
پروبنسید | تالنیفلومات | تنوکسیکام |
اوروکیناز | زالتوپروفن | میفامورتید |
هیدرالازین | دیورتیک های لوپ | ماسیمورلین |
بمیپارین | مشتقات بیسفسفونات | سفالوتین |
دابیگاتران اتکسیلات | دفراسیروکس | دئوکسی کولیک اسید |
دسموپرسین | دکس ایبوپروفن | دیگوکسین |
آپیکسابان | سیکلوسپورین | دروسپیرنون |
ادوکسابان | انوکساپارین | اپلرنون |
هالوپریدول | هپارین | ایبریتومومب تیوکستان |
اوبینوتوزومب | اوماستاکسین | پنتوکسی فیلین |
پرالاترکسات | کینولون ها | ریواروکسابان |
تولپریسون | تولپریسون | ونکومایسین |
نوراپی نفرین | سدیم فسفات | تالنیفلومات |
یبروتینیب | اینوترسن | مورنیفلومات |
این جدول شامل همه تداخل های دارویی آمپول کتورولاک نیست و اگر دارویی مصرف می کنید حتما با پزشک مشورت کنید. همچنین مصرف این دارو ممکن روی نتایج برخی آزمایش های پزشکی تأثیر گذار باشد.
علائم اوردوز آمپول کتورولاک
- مشکلات تنفسی
- خوابآلودگی شدید
- درد شدید شکمی
- استفراغ قهوهای رنگ
اگر علائم اوردوز را تجربه کردید، سریعا با فوریتهای پزشکی تماس بگیرید
فراموش کردن مصرف یک نوبت کتورولاک
در صورت فراموشی یک نوبت دارو بلافاصله آن را مصرف نمایید اما از دوبرابر کردن مقدار دارو در یک نوبت جداً خودداری نمایید.
شرایط نگهداری از دارو کتورولاک
- کتورولاک را در دمای اتاق و دور از نور و رطوبت نگهداری کنید.
- آمپول کتورولاک را دور از دسترس کودکان و حیوانات بگذارید.
- در صورت انقضای آمپول کتورولاک یا بینیازیتان به آن،دارو را در توالت یا بین آشغالهای معمولیتان نریزید.
اطلاعات تخصصی درباره کتورولاک
مکانیسم اثر
کتورولاک یک داروی ضد التهابی غیر استروئیدی (NSAID) است که با مسدود کردن آنزیمهای سیکلواکسیژناز-1 (COX-1) و سیکلواکسیژناز-2 (COX-2) از سنتز پروستاگلاندینها جلوگیری میکند. کتورولاک با مهار سنتز پروستاگلاندین، درد، التهاب و تب را کاهش می دهد.
کتورولاک دارای اثرات ضد درد (تسکین دهنده درد)، ضد التهابی و تب بر (کاهنده تب) است.در درجه اول با مهار تولید پروستاگلاندین ها که در فرآیند التهابی نقش دارند، عمل می کند.
فارماکوکینتیک
- پس از مصرف خوراکی، کتورولاک به خوبی از دستگاه گوارش جذب می شود.
- شروع اثر نسبتا سریع است.
- این دارو اتصال متوسطی به پروتئین پلاسما دارد و به طور گسترده در سراسر بدن توزیع می شود.
- متابولیسم کبدی می شود و عمدتاً از طریق کلیه ها دفع می شود.
- نیمه عمر کتورولاک تقریباً 5 تا 6 ساعت است.
اسامی تجاری و قیمت کتورولاک در ایران
نام تجاری | تولید کننده | قیمت به ریال در مهر 1402 |
قرص کتورولاک ایران هورمون 10 میلی گرم | 362,000 | |
قطره چشمی سینارولاک 0.5% 5 میلی لیتر | 106,500 | |
قرص پین لاک 10 میلی گرم | 108,600 | |
قرص تورادولاک 10 میلی گرم | 108,600 | |
قرص توراپین 10 میلی گرم | 108,600 | |
آمپول کتورکس 30 میلی گرم/میلی لیتر | 570,000 | |
آمپول کتورولاک البرزدارو 30میلی گرم/میلی لیتر | 570,000 | |
آمپول کتورولاک البرزدارو 15 میلی گرم/میلی لیتر | 549,000 | |
آمپول کتورولاک ایران هورمون 30میلی گرم/میلی لیتر | 570,000 | |
قرص کتورولاک امین 10 میلی گرم | 108,600 | |
آمپول کتورولاک زهراوی 30 میلی گرم/میلی لیتر | 570,000 | |
آمپول کتورولاک-اکسیر 30میلی گرم/میلی لیتر | 570,000 | |
آمپول کتورولاک داروپخش 30 میلی گرم/میلی لیتر | 570,000 | |
آمپول کتروفال 30 میلی گرم/میلی لیتر | 570,000 | |
قطره چشمی کتروفال 5% | 106,500 | |
آمپول کتورین مد 30 میلی گرم/میلی لیتر | 106,500 | |
قرص کتورولاک ابوریحان 10 میلی گرم | 108,600 | |
آمپول پمرولاک 15 میلی گرم/میلی لیتر | - | |
آمپول پمرولاک 30 میلی گرم/میلی لیتر | - | |
آمپول کتورولاک کاسپین 30 میلی گرم/1 میلی لیتر | 1,425,000 | |
آمپول کتورولاک ابوریحان 30میلی گرم/میلی لیتر | - | |
کتورولاک محلول تزریقی پرنترال 30 mg/1mL 1mL | صنعتی کیمیدارو | 285,000 |
دارو های هم گروه کتورولاک
- دیکلوفناک
- دیفلونیسال
- اتودولاکفنوپروفن
- فلوربی پروفن
- ایبوپروفن
- ایندومتاسین
- کتوپروفن
- مکلوفنامیک اسید
- مفنامیک اسید
- ملوکسیکام
- نابومتون
- ناپروکسن
- اکساپروزین
- پیروکسیکام
- سولینداک
- تولمتین
- استامینوفن+ایبوپروفن
پرسش های متداول
آیا آمپول کتورولاک مرفین دارد؟ |
خیر |
کتورولاک و دگزامتازون را می توان همزمان تزریق کرد؟ |
خیر، داروی کتورولاک و دگزامتازون معمولا با هم تجویز نمیشوند و با هم هم تداخل دارند. |
آمپول کتورولاک در سرماخوردگی تجویز می شود؟ |
بله، آمپول کتورولاک در سرماخوردگی برای کسانی که بدن درد و بی حالی را نمیتوانند تحمل کنند تجویز می شود. |
کتورولاک برای سنگ کلیه تجویز می شود؟ |
بله، آمپول کتورولاک برای درد ناشی از سنگ کلیه یا التها کلیه استفاده می شود. |
قرص کتورولاک 10 ایران هورمون برای چیست؟ |
قرص کتورولاک 10 ایران هورمون برای تسکین درد است. |
قرص کتورولاک برای میگرن استفاده می شود؟ |
قرص کتورولاک برای میگرن در بخش های اوژانس بیمارستان استفاده می شود. |
قرص کتورولاک در قاعدگی تجویز می شود؟ |
بله |
آمپول کتورولاک برای سردرد خوبه؟ |
خیر، یکی از عوارض تزریق آمپول کتورولاک، سردرد است. |
قیمت قطره کتورولاک چقدر است؟ |
قیمت قطره کتورولاک در مهر 1402، 106,500 ریال است. |
آمپول کتورولاک عضلانی است؟ |
آمپول کتورولاک به صورت عضلانی یا وریدی تزریق میشود. |
آمپول کتورولاک کورتون است؟ |
خیر، آمپول کتورولاک یک داروی کورتونی نیست. |
آمپول کتورولاک برای دندان درد خوبه؟ |
بله |
آیا آمپول کتورولاک باید در یخچال نگهداری شود؟ |
آمپول کتورولاک فقط بعضی شرکت هایی قید کرده اند که باید در یخچال نگهداری شود. |
آیا آمپول کتورولاک خواب آور است؟ |
آمپول کتورولاک ممکن است موجب گیجی و خواب آلودگی شود. |
آیا آمپول کتورولاک برای بارداری ضرر دارد؟ |
بله، بهتر است آمپول کتورولاک در ۳ ماه اول و آخر بارداری به دلیل آسیب احتمالی به جنین و تاثیر در زایمان طبیعی مصرف نشود. |
مدت زمان ماندگاری آمپول کتورولاک چقدر است؟ |
۴ تا ۶ ساعت |
سخن آخر
آمپول کتورولاک برای تسکین دردهای متوسط، شدید و یا حد کاربرد دارد و با عوارضی چون دردهای شکمی، سوءهاضمه، سردرد، معده درد، تهوع همراه است و با داروهای رقیقکنندهی خون مثل آسپرین و داوری کاهنده درد مثل ناپروکسن تداخل دارویی دارد. ما در مطلبی به معرفی داروی معرفی کامل دارو آسپرین (مسکن) و قرص ناپروکسن چیست؟ موارد مصرف، عوارض و تداخل دارویی پرداختیم که در صورت تمایل می توانید مطالعه کنید. اگر درباره آمپول کتورولاک، نحوه مصرف، عوارض و تداخل دارویی آن سوالی دارید در قسمت نظرات سؤال خود را مطرح کنید و یا تجربه خود را از مصرف این دارو با سایرین به اشتراک بگذارید.