عابدی خاطرنشان کرد: تسهیلات تبصره ۱۶ و ۱۸ در سنوات قبلی به حوزه کشاورزی، صنعت، گردشگری و طرح های دانش بنیان اختصاص پیدا کرده بود.
وی در ادامه افزود: برای تسهیلات تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۲، ساختار، آیین نامه و دستورالعمل جدید تنظیم شده و به استان ها ابلاغ گردیده است و نیز گزارش عملکرد هریک از دستگاه اجرایی مورد بررسی قرار گرفته است.
رئیس سازمان تصریح کرد: بر اساس این دستورالعمل، بایستی بررسی فرایند کار توسط شورای برنامه ریزی و توسعه استان و یا به هیئت امنای حساب پیشرفت و عدالت و کمیته های ذیل آن تفویض اختیار داده شده است.
عابدی افزود: در این دستورالعمل تبصره ۱۸، مدلی طراحی شده که در آن مقدار سهم هر یک از دستگاه های اجرایی را نشان می دهد.
عابدی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی گلستان با اشاره به روند پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸ و ۱۶ برای حمایت از تولید و اشتغال گفت: سهم تسهیلات دستگاه‌های متولی به طور دقیق مشخص شده است.
وی افزود: بر اساس دستور العمل، اگر هر یک از دستگاه اجرایی تا ۶ ماه نتواند هفتاد درصد این منابع را جذب کند، شورای برنامه ریزی این امکان را دارد این منابع را جابجا کند و به دستگاه‌هایی که توانایی جذب دارند اختصاص دهد.
همچنین عابدی رئیس سازمان اظهار کرد: سهمی هم برای دستگاه های اجرایی در بخش روستایی مشخص شده است که سهم بالایی بوده است و از طرفی به تناسب جمعیت روستایی، به همان نسبت، تسهیلات تبصره ۱۸ به روستاییان اختصاص داده می شود.
وی تصریح کرد: بر اساس تبصره ۱۸ جهت پرداخت تسهیلات به برنامه های حمایت از تولید و اشتغال در سطح ملی بر پایه برنامه پیشنهادی دستگاه های اجرایی اختصاص می یابد.
رئیس سازمان در پایان گفت: در آینده بایستی در غالب تسهیلات تبصره ۱۸ و سایر منابع تسهیلاتی در حوزه اشتغال مولد و رونق تولید اقدامات خوبی انجام گیرد