دکتر سیاوش ملکیفر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تبدیلشدن ایران به یک اقتصاد دانشبنیان به معنای سهم معنادار توسعه و تجاریسازی فناوری در اقتصاد کشور است.
وی در خصوص رشد تعداد شرکتهای دانشبنیان افزود: امسال مقام معظم رهبری در سخنرانی نوروزی خود تاکید کردند که تعداد شرکتهای دانشبنیان باید به دو برابر برسد. اما تا کنون تعداد شرکتها به ۸۰۰۰ رسیده و البته این تعداد همچنان در حال افزایش است.
معاون نوآوری صندوق نوآوری و شکوفایی با بیان اینکه قطعاً شرکتهای دانشبنیان در این عرصه نقش جدی دارند گفت: چندسالی است که رقابت برای توسعه اقتصاد دانشبنیان به منطقه ما و همسایگان ما نیز تسری یافته است.
وی اضافه کرد: اکنون شاهد سرمایهگذاریهای جدی کشورهای منطقه به ویژه کشورهای حاشیه خلیج فارس در حوزه فناوری و نوآوری هستیم.
ملکی فر با بیان اینکه صندوق نوآوری و شکوفایی در این زمینه نقش بسزایی داشته است، افزود: در سالهای اخیر صندوق به رغم محدودیت سرمایه تلاش کرده است با جلب مشارکت سایر نهادهای تأمین مالی، به ویژه بانکها، گامهای مؤثری در زمینه تأمین مالی شرکتهای دانشبنیان بردارد.
به گفته وی، تا کنون صندوق نوآوری و شکوفایی بیش از ۱۹ هزار میلیارد تومان تسهیلات و بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان ضمانتنامه در اختیار شرکتهای دانشبنیان قرار داده است.
وی میزان تسهیلات و ضمانتنامههای صندوق نوآوری در سال جاری به شرکتهای دانش بنیان را به ترتیب ۴۵۰۰ و ۳,۱۴۰ میلیارد تومان اعلام کرد.
منبع: mehrnews-5724967