hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > رویداد > ایمپلنت جاذب شوک برای کاهش درد زانو تولید شد

ایمپلنت جاذب شوک برای کاهش درد زانو تولید شد

اخیرا نتایج آزمایش یک سیستم جذب شوک برای مقابله با زانو درد منتشر شده که نشان می دهد ایمپلنت مذکور در هرگام بیش از ۳۰ درصد از اوج نیروی وارده به زانو را کاهش می دهد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، برای درد زانو درمان های مختلف از داروهای بدون نسخه در داروخانه ها گرفته تا جایگزین کردن مفصل زانو به کار می رود. در همین راستا اخیرا سیستم Misha Knee برای درمان این نوع درد ارائه شده که به عنوان یک ایمپلنت جاذب شوک به کار می رود.

شرکت کالیفرنیایی «ماکسی مد» این ابزار را ابداع کرده که شبیه یک نسخه مینیاتوری از جاذب شوک در خودرو است.  Misha Kneeبه دو طرف داخلی استخوان های ران و درشت نی در کنار مفصل زانو متصل می شود که در قسمت بالایی آن یک پیستون فولادی تعبیه شده که به داخل و خارج یک استوانه پلیمری انعطاف پذیر در قسمت پایین آن می لغزد.

هنگامیکه یک پیستون به سیلندر فشار وارد می کند، سیلندر از گوشه ها به سمت خارج بیرون می زند و در نتیجه بخش اعظم انرژی که به مفصل وارد می شود را به خود جذب می کند. در نتیجه، ادعا می‌شود که ایمپلنت در هرگام بیش از ۳۰ درصد از اوج نیروی وارده به زانو را کاهش می‌دهد.

طبق گزارش شرکت ماکسی مد این سیستم به وسیله یک برش زیر پوست قرار داده می شود. هنگامیکه دستگاه در محل خود قرار گیرد، هیچ محدودیتی در طیف حرکات یا قابلیت های حمل بار فرد ایجاد نمی شود. همچنین سیستم مذکور به استخوان ها و غضروف هیچ ارتباطی ندارد.

 در سال ۲۰۱۹ این سیستم به نام Calypso ارائه شده و در ۸۱ بیمار دچار زانو درد ایمپلنت شد.این بخشی از آزمایش بالینی دانشگاه اوهایو بود. نتایج آزمایش مذکور به تازگی و۳ سال پس ایمپلنت سیستم در بدن افراد منتشر شده است.

 طبق گزارش دانشگاه اوهایو بیش از ۹۰ درصد شرکت کنندگان شاهد کاهش درد و بهبود عملکرد زانو بودند. در کل نرخ موفقیت این ابزار ۸۶ درصد بوده است.

نتایج آزمایش مذکور به سازمان غذا و دارو آمریکا ارائه شده و اکنون تحت بررسی قانونگذاران است. 

منبع: mehrnews-5596506

امتیاز: 0 (از 0 رأی )
برچسب ها
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو