به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نمایشگاه اختصاصی ایرانساخت در ونزوئلا که از ۲۴ شهریورماه در این کشور برپا شد؛ از دستاوردهای این نمایشگاه می توان به امضای ۴۸ تفاهم نامه همکاری و برگزاری ۵۰۰ نشست رودررو میان شرکت های ایرانی و ونزوئلایی اشاره کرد.
این نمایشگاه که به محصولات دانشبنیان و خلاق ایرانساخت اختصاص دارد، با حضور ۸۲ شرکت ایرانی و ۵۰ مجموعه فناور ونزوئلایی برگزار شد و بزرگ ترین و راهبردی ترین شرکت های ایرانی در حوزه صنعت «خودرو»، «کشاورزی»، «دارو»، «تجهیزات پزشکی»، «آی سی تی» و «صنایع خلاق» در این سفر حضور داشتند و دستاوردهای خود را به نمایش گذاشتند.
با پایان یافتن کار نمایشگاه اختصاصی ایرانساخت در ونزوئلا ۴۸ یادداشت تفاهمنامه همکاری میان شرکت های دانش بنیان، خلاق و دولتی ایرانی و شرکت ها، تجار و سرمایه گذاران ونزوئلایی امضا شد که بخشی از آنها در قالب قرارداد فروش محصول به امضا رسید.
این تفاهم نامه ها که ۳۰ شرکت ایرانی در آنها حضور دارند در حوزههای مختلف فناورانه به ویژه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، سلامت، دارو و تجهیزات پزشکی امضا و یک کمیته مشترک از سمت مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و دولت ونزوئلا برای پیگیری تحقق و اجرایی شدن قراردادهای طرفین تشکیل شد.
از دیگر دستاوردهای سفر بزرگ ترین هیات فناوری ایرانی به ونزوئلا؛ انجام بیش از ۲ هزار ملاقات میان شرکت های دانش بنیان، خلاق و دولتی ایرانی در غرفههای مستقر در نمایشگاه با تجار، سرمایه گذاران و شرکت های ونزوئلایی بود که این ملاقات ها هم به توسعه بازار محصولات ایران ساخت در این کشور کمک خواهد کرد.
نمایشگاهی که با حضور نیکولاس مادورو رئیس جمهور و وزرای برق، کشاورزی، تجارت، بهداشت، علوم و فناوری کشور ونزوئلا، سلطانی سفیر جمهوری اسلامی ایران، مهدی قلعه نوی رئیس مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری، حسین اسفندیاری معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و پرویز کرمی رئیس مرکز فناوری های نرم و توسعه صنایع خلاق معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افتتاح شد و فرصتی خوب برای شرکت های دانش بنیان و خلاق ایرانی و مجموعه های فناور ونزویلایی برای توسعه تبادلات علمی و فناورانه فراهم کرد.
در این نمایشگاه ۵۰۰ محصول از ۱۵۰ شرکت دانش بنیان و فناور به نمایش درآمده است. محصولات ایران ساخت باکیفیت بالا که قرار است بازارشان در کشور ونزوئلا توسعه یابد و مسیر صادرات آنها تسهیل شود.
منبع: mehrnews-5594697