آذر ماه سال گذشته «سعید محمد» دبیر شورای عالی مناطق آزاد از اجرای اقداماتی برای تاسیس بانک فراساحلی (آفشور) در مناطق آزاد خبر داد. وی در گفتوگو با ایلنا اعلام کرد که سرمایهگذاران داخلی و خارجی میتوانند با حداقل سرمایه بانک آفشور را تشکیل دهند و این مجموعه میتواند از طریق اشخاص حقیقی و حقوقی بخش خصوصی مدیریت شود و مستقل از بانک مرکزی است.
پس از آن با گذشت ۶ ماه -اواخر اردیبهشت ماه - محمد اعلام کرد که خوشبختانه با مذاکرات پی در پی با بانک مرکزی مجوز تاسیسبانک آفشور گرفته شد و امسال مقدمات راه اندازی بانک آفشور در کشور مهیا میشود.
وی در این باره به ایلنا گفته بود بانک مرکزی در نامهای موافقت خود را با راهاندازی اولین بانک آفشور اعلام کرده و قرار بر این است که سهامداران صاحب صلاحیت را به بانک مرکزی معرفی و اعلام کنیم. همچنین مکاتباتی با بانک مرکزی انجام شده و یک مجموعه و کنسرسیومی از سهامداران برای بانک افشور کیش تشکیل دادهایم.
در حالی که محمد با اطمینان از اخذ مجوزها برای راه اندازی بانک آفشور در کیش با سرمایه ۵٠ میلیون دلاری میگوید اما رییس کل بانک مرکزی موافقت با تاسیس بانک آفشور و ارایه مجوز را رد کرد.
«علی صالحآبادی» در این باره گفت: مجوزی برای تاسیس بانک آفشور در کشور صادر نکردیم و این خبر صحت ندارد .
وی در پاسخ به این سوال که آیا مقدمات راهاندازی بانک آفشور هم در دستور کار بانک مرکزی قرار ندارد، تاکید کرد: هیچ مقدماتی را هم برای راه اندازی بانک آفشور در کشور فراهم نشده و نکرده ایم.
ابربدهکاران بازهم ناشناس می مانند؟ / رئیس کل بانک مرکز: آمار وامهای کلان به زودی منتشر میشود سیگنال بانک مرکزی برای بورس/ صالحآبادی: از تورم حذف ارز ۴۲۰۰ عبور کردیم
۲۱۲۱۷
کد خبر 1666356منبع: khabaronline-1666356