hamburger menu
search

redvid esle

redvid esle

رویداد ایران > خبرها > ماده مخدر سورچه یا سورچی چیست و چه عوارضی دارد؟

ماده مخدر سورچه یا سورچی چیست و چه عوارضی دارد؟

ماده مخدر سورچه در واقع نام فریبنده‌ جدیدی است که برای مخدر هروئین و مشتقات آن انتخاب شده و به عنوان سور و سات مهمانی‌ها و جمع‌های پرعیش مورد استفاده قرار می‌گیرد. سورچه با سرخوشی شروع شده و به اختلالات حاد روانی ختم می‌شود.
اعتیاد بلای خانه و خانواده سوزی است که زهر آن این روزها بیشتر از هر زمان دیگری جامعه را مسموم کرده است. هر بار یک اسم جدید معرفی می‌شود و راه خود را به مخفی‌ترین جیب نوجوان باز می‌کند. مافیای مخدر خوب بلدند چطور ترس یک تازه‌کار را بریزند: این که مواد مخدر نیست، اعتیاد نداره، سورچیه.. ماده مخدر سورچه چیست؟ سورچه یا سورچی نامی است که به هروئین و مشتقات آن چسبانده‌اند تا ضمن معرفی آن به عنوان سور و سات مهمانی‌ها و جمع‌های پرعیش، وحشت مصرف این مواد را بریزند و ذهن‌های کنجکاو را فریب دهند.
نام سورچه از واژه‌ی سورچرانی اقتباس شده و برای القای این مفهوم است که این مخدر مختص مهمانی‌ها و شب‌نشینی‌هاست، هیچ اعتیادی به دنبال ندارد و صرفاً برای سرخوشی و خوش‌گذرانی است! در حالی که واقعیت چیز دیگری است. با ما همراه باشید.

ماده مخدر سورچه چیست؟

سورچه یا تونی اسباب‌بازی جدید و لاکچری بچه‌ پولدارهاست. قیمت هر گرم از این ماده مخدر ۷۰۰ هزار تومان است که کاملاً گروه مورد هدف این نوع مواد مخدر را  مشخص می‌کند؛ افراد پولدار. سورچه یا تونی نوعی مواد مخدر صنعتی است که از کوکائین و در اصل از گیاه کوکا تهیه می‌شود و شدیداً گران و مخرب است. در سورچه مواد مخدر هروئین وجود دارد که از ایجاد تغییر شیمیایی روی مرفین به دست می‌آید و بلافاصله با حل شدن در چربی‌ها خود را به مغز فرد می‌رساند. پس از وابستگی به این ماده مخدر، فرد معتاد هر ۶ الی ۱۲ ساعت به سراغ آن خواهد رفت. مثل تمام انواع مواد مخدر، سورچه نیز در ابتدا با سرخوشی و هیجان همراه است و رفته‌رفته به آرامش و رهاشدگی می‌رسد؛ در نهایت نیاز به مصرف همیشگی آن هم برای جسم و هم برای روح فرد آزاردهنده خواهد بود.


 

عوارض خطرناک ماده مخدر سورچه

تونی یا همان کوکائین (کوکائین و هروئین هر دو از مشتقات مرفین بوده و مشابه هستند) در دسته مواد مخدر توان افزا قرار می‌گیرد و به فرد مصرف کننده توهم قدرت می‌دهد، در حالی که مصرف این ماده مخدر باعث اختلال حاد روان فرد شده و تغییرات شدید حسی و هیجانی ایجاد می‌کند. غالباً پس از مصرف هروئین، احساسی از اوج لذت سراسر بدن را فرا می‌گیرد که آن را مشابه ارگاسم کامل بدن توصیف می‌کنند. رفته‌رفته بدن گرم و دهان خشک شده و یک احساس سنگینی همراه با تهوع، استفراغ و خارش شدید ظهور می‌کند.
 
معمولاً مصرف‌کنندگان برای ساعات طولانی خواب‌آلود و کسل می‌شوند؛ عملکرد ذهنی فرد به خاطر تأثیر هروئین روی سیستم عصبی مرکزی مختل می‌شود، کارکرد قلبی عروقی کند شده و در برخی افراد مصرف این ماده می‌تواند به واکنش حاد هروئین منجر شود. مشخصه این عارضه شروع ناگهانی و حاد علائم مربوط به فروپاشی کارکرد سیستم قلبی و عروقی و در نهایت مرگ مصرف کننده است. جدی‌ترین اثر هروئین و مشتقات آن بر روی بدن، ضعف در تنفس است؛ همچنین رایج‌ترین علت مرگ‌ومیر ناشی از مصرف بیش از حد این ماده، وقفه تنفسی خواهد بود.


عوارض مواد مخدر سورچه در دراز مدت

همان‌طور که گفته شد، سورچه نامی است که مافیای مواد مخدر برای هروئین و مشتقات آن انتخاب کرده‌اند؛ برخی از عوارض این ماده در دراز مدت عبارت است از:
  • یبوست 
  • اختلالات کبدی
  • اضمحلال رگ‌ها
  • اختلالات قاعدگی
  • تیرگی لب‌ها و پوست
  • ورم‌های چرکی یا دمل‌های پوستی
  • بیماری‌های تنفسی نظیر ذات‌الریه و سل
  • ورم مفاصل و سایر بیماری‌های روماتوئیدی
  • عفونت لایه‌های درونی قلب و دریچه‌های آن
  • اختلال در هضم غذا، بی‌اشتهایی و کاهش وزن
  • بی‌خوابی هنگام شب و خواب‌آلودگی در طی روز
  • از بین رفتن مقاومت بدن در برابر انواع بیماری‌های عفونی
  • بیماری‌های عفونی نظیر بیماری هپاتیت و بیماری ایدز در اثر مصرف سرنگ‌های آلوده
  • مرگ ‌بخشی از سلول‌های مغزی و نخاعی پس از مصرف زیاد و بیماری‌های ناشی از آن



عوارض مواد مخدر سورچه بر روی مغز انسان

سورچه پس از اندک زمانی از سدهای خونی مغز عبور کرده و در مغز به مورفین تبدیل می‌شود. این ماده مخدر با چسبیدن به گیرنده‌های افیونی مسئول کنترل درد در مغز، دکمه‌ی احساسات ناخوشایند را فعال می‌کند. از سوی دیگر این ماده جایگزین اپیوئیدهای طبیعی مغز شده و پس از هر بار استعمال، نیاز بدن به مصرف آن را بیشتر و بیشتر می‌گردد.
امتیاز: 0 (از 0 رأی )
نظرشما
کد را وارد کنید: *
عکس خوانده نمی‌شود
نظرهای دیگران
نظری وجود ندارد. شما اولین نفری باشید که نظر می دهد
آخرین اخبار مربوط به بیمه دات کام
قانون جدید افت قیمت خودرو