جستجو
رویداد ایران > دانش و مهارت > داروی سیفرول چیست؟ تداخل دارویی، عوارض، موارد مصرف قرص سیفرول

داروی سیفرول چیست؟ تداخل دارویی، عوارض، موارد مصرف قرص سیفرول

قرص سیفرول چیست؟ سیفرول برای درمان چه بیماری مصرف می شود؟ دوز و عوارض قرص سیفرول چیست؟ تداخلات دارویی سیفرول چیست؟ به تمامی این سوالات در ادامه پاسخ خواهیم داد.

قرص سیفرول (sifrol) از داروهایی است که می تواند باعث تحریک گیرنده های دوپامین در بدن شده و تا حدی بیماری پارکینسون را کنترل کند. این دارو جذب بسیار سریعی دارد و حداکثر تاثیری که می گذارد یک ساعت بعد از استفاده از دارو است. در ادامه اطلاعاتی را در مورد استفاده از این دارو در اختیار شما قرار خواهیم داد.

قرص سیفرول

قرص سیفرول یکی از بهترین درمان های پارکینسون است و از طریق تحریک گیرنده های دوپامین در اجسام مخطط تاثیرات خود را اعمال می کند. این دارو را با سایر داروها استفاده می کنند با این حال به تنهایی نیز برای درمان کاربرد دارد و تمامی این موارد به تجویز پزشک و میزان بیماری بستگی دارد. در بسیاری از موارد این دارو می تواند نقص های ناشی از بیماری را کنترل نماید و در بیمارانی که سندروم خاموش و روشن دارند نیز استفاده می شود و تاثیرات بسیار خوبی دارد. البته استفاده از این دارو به همراه لوودوپا برای درمان سندروم پای بی قرار نیز استفاده می شود. این دارو نوعی دوپامین مصنوعی می باشد که وارد بدن می شود و مانند خود دوپامین اثر می کند و می تواند بیماری هایی که ناشی از کمبود این ماده در بدن است را درمان کند.

 

 

شکل دارویی: قرص 0.088(0.125میلی وزن کل دارو) و0.18 (0.25) و0.7 (1) میلیگرم

مکانیسم اثر:آگونیست رسپتورD2  و تا حدی D3 ، کاهش قابل ملاحظه در پرولاکتین

فارماکوکنتیک: جذب:خوراکی   فراهمی زیستی:90درصد     اتصال به پروتئین: 20درصد

موارد مصرف: پارکینسون به تنهایی یا همراه لوودوپا

قیمت هر بسته : 3750000 ریال

مقدار مصرف قرص سیفرول

ارکینسون ایدیوپاتیک بزرگسالان: با دوز ۰٫۳۷۵ میلی‌گرم روزانه در ۳ دوز منقسم شروع و جهت افزایش دوز می‌توان ۰٫۷۵ میلی‌گرم در ‏دوزهای منقسم به صورت هفتگی به آن اضافه نمود، تا حداکثر دوز ۱٫۵ میلی‌گرم، ۳ بار در روز.

باید توجه داشت جهت ‏رسیدن به دوز مذکور، حداقل ۷ هفته زمان لازم می‌باشد.

دوز نگهدارنده ۴٫۵-۱٫۵ میلی‌گرم در ۳ دوز منقسم می‌باشد.

تنظیم دوز:

در بیماران با کلیرانس کراتینین ml/min 59-35‎‏ دوز شروع ۰٫۱۲۵ میلی‌گرم خوراکی دو بار در روز و ‏حداکثر دوز نگهدارنده ۱٫۵ میلی‌گرم دو بار در روز می‌باشد.

در بیماران با کلیرانس کراتی‌نین ‏ml/min 34-15‎‏ دوز ‏شروع ۰٫۱۲۵ میلی‌گرم روزانه و حداکثر دوز نگهدارنده ۱٫۵ میلی‌گرم روزانه می‌باشد.

جذب دارو

بعد از استفاده از این دارو به صورت خوراکی به سرعت جاذب می شود و فراهم زیستی آن ۹۰ درصد می باشد. این دارو در حدود ۱۵ درصدش به پلاسماها متصل می شود و نیمه عمری برابر ۸ الی ۱۲ ساعت دارد.

 

عارضه های جانبی

 عارضه های قرص سیفرول عبارتند از :


تداخلات دارویی

تداخلات قرص سیفرول عبارت است از :

تداخلات غذایی

ملاحظات تغذیه ای برای قرص سیفرول وجود ندارد با این حال مصرف غذا می تواند زمان رسیدن غلظت پلاسما به حداکثری را به تاخیر می اندازد و می تواند میزان اثر دارو را تا حدودی کاهش دهد.

 

توصیه های دارویی مصرف سیفرول

نحوه استفاده از دوزهای فراموش شده

بهتر است برای این که فراموش نکنید تا از دارو استفاده کنید سعی کنید دارو را در ساعات مشخصی در روز استفاده کنید با این حال یک سری از افراد فراموش می کنند که یک دز از دارو را در زمان خود استفاده کنند و در خوردن و یا نخوردن مجدد آن دچار شک و تردید می شوند. جالب است بدانید که اگر از زمان خوردن دز مصرفی زمان زیادی نگذشته باشد می توانید دارو را مصرف کرده و دز بعدی را در زمان قبلی مورد استفاده قرار دهید و در صورتی که از زمان دارو مصرفی خیلی گذشته است بهتر است دارو را استفاده نکنید و تا زمان مصرف دز بعدی صبر کنید و زمانش که فرا رسید از همان دارو با همان میزان دزی که قبلا استفاده می کردید استفاده نمایید. در زمان استفاده از دز بعدی هم بهتر است همان اندازه قبل دارو بخورید و دوز را دو برابر نکنید.

نکته : دو برابر کردن و یا کاهش دز دارو باید زیر نظر متخصص باشد در غیر این صورت مشکلات بسیاری برایتان ایجاد خواهد شد و در نتیجه شما ممکن است نتوانید تاثیرات لازم از قرص سیفرول دریافت نمایید.

موارد احتیاط مصرف قرص سیفرول

 

ممنوعیت های استفاده قرص سیفرول

یک سری از بیماران هستند که به هیچ عنوان نباید از این دارو استفاده کنند زیرا این دارو تاثیری در بهبودی آن ها ندارد و می تواند شرایط بدی را برایشان ایجاد نماید. در ادامه تمامی ممنوعیت های استفاده از قرص سیفرول را برایتان بررسی می کنیم.

هشدارهای دارویی

یک سری از نکاتی هستند که در حین استفاده از این دارو باید آن ها را رعایت کنید در غیر این صورت ممکن است عارضه های این دارو گریبانگیر شما شود.

دفع دارو

اصلی ترین روشی که در آن این دارو دفع می شود از طریق ادرار می باشد و هیچ متبولیتی از این دارو در پلاسما و ادرار مشاهده نشده و این دارو از طریق سیستم انتقال بدن به داخل توبول های کلیوی ترشح شده و به همراه ادرار دفع می گردد.

شرایط نگهداری

اطلاعاتی در مورد شرایط نگهداری سیفرول (پرامیپکسول) ثبت نشده است.


سوالات متدوال درباره قرص سیفرول


شکل فرآورده قرص سیفرول؟
قرص 0.088 (0.125میلی وزن کل دارو) و 0.18 (0.25) و0.7 (1) میلیگرم

موارد مصرف قرص سیفرول؟

این دارو در درمان علامت و نشانه هاي بيماري پاركينسون ايديوپاتيك به تنهایی یا همراه لوودوپا و همچنین درمان سندرم پاهاي بي قرار اوليه متوسط تا شديد مصرف می شود.

    ضد پارکینسون (آگونیست دوپامین غیر ارگوت).
  • بیماری پارکینسون ایدیوپاتیک.

قیمت قرص سیفرول ؟
 3750000 ریال

عوارض قرص سیفرول ؟

افت شدید فشار خون /حالت تهوع و استفراغ / یبوست شدید و....


هشدارها مصرف قرص سیفرول؟

1- در بيماراني كه اختلال كليوي دارند و در بيماراني كه قبل از شروع درمان ديسكينزي دارند با احتیاط فراوان مصرف شود.

2- اين دارو ممکن است سبب كاهش فشار خون وضعیتی شود

3- اين دارو مي تواند سبب ایجاد توهم شود.

4- از فعاليت هايي كه نياز به هوشياري دارد، مثل رانندگي و كار با ماشين آلات باید اجتناب نمايد.

5- قطع مصرف ناگهانی يا كاهش بیش از حد مقدار دارو، ممکن است سبب بروز سندرم نورولپتيك بدخيم شود.


تداخل های دارویی قرص سیفرول؟
مصرف همزمان اين دارو با سايمتيدين، سبب افزايش غلظت خونی پراميپكسول مي شود. مصرف همزمان پراميپكسول با لوودوپا سبب افزايش خطر بروز توهمات و ديسكنزي مي شود. مصرف همزمان داروهایی مثل دیلتیازم، وراپامیل و کینیدین سبب کاهش کلیرانس پراميپكسول مي شود. اثر پراميپكسول همراه با آنتاگونيست هاي دوپاميني مثل ضدجنون ها كاهش مي يابد.

 مصرف قرص سیفرول در بارداری؟
اطلاعاتی در مورد هشدارهای بارداری سیفرول ثبت نشده است.



برچسب ها
نسخه اصل مطلب