به گزارش مهر، بیمارستان شفای بشرویه سال ۷۴ توسط هیئتامنای مردمی کلنگ زنی شد و در حدود سال ۸۱ بود که این پروژه بهرهبرداری شد. این بیمارستان ۳۲ تختخوابی خبرساز سالهاست که جوابگوی نیاز جمعیت ۲۰ هزارنفری شهر بشرویه نیست و مردم خواستار راهاندازی بیمارستان جدید در این شهرستان هستند. علیرغم آغاز ساخت بیمارستان جدید در این شهرستان از سال ۹۱ اما متأسفانه این پروژه همچنان نیمهتمام است و باوجود بسته شدن ردیف اعتباری آن در سال جاری گویی همچنان پرونده ساخت آن به اتمام نمیرسد. متأسفانه علاوه بر بیمارستان، کلینیک و اورژانس این شهرستان نیز به دلیل نامناسب بودن مکان و کمبود فضا مشکلات عدیدهای دارد.
دولتمردان بیشتر مردم را همراهی کنند
حسین شاکری یکی شهروندان بشرویهای گفت: مردم بشرویه در تمامی امور خیر پیشقدم بوده و هستند اما نیاز است تا دولتمردان نیز در این زمینه مردم را همراهی کنند. او افزود: یکی از مکانهایی که به همت مردم شهرستان بشرویه ساختهشده بیمارستان شفای این شهرستان است اما به دلیل خبرساز بودن این مکان استانداردهای لازم را ندارد. شاکری بیان داشت: چندین سال است شاهد حرکت کند و لاکپشتی ساخت بیمارستان جدید توسط دولت در بشرویه هستیم و همچنان نیز این پروژه به سرانجام نرسیده است. او تأکید کرد: دولت تاکنون در زمینه ساخت بیمارستان در بشرویه اقدامی نداشته و بیمارستان در حال ساخت آن سالها نیمهتمام مانده است. شاکری گفت: ما انتظار داریم قول مقام عالی وزارت بهداشت در خصوص افتتاح بیمارستان بشرویه در هفته دولت سال ۹۸ اجرایی شود و شاهد به بهرهبرداری رسیدن این پروژه باشیم. مریم الهیان از دیگر شهروندان بشرویهای با اظهار تأسف از وضعیت کلینیک شهرستان بشرویه گفت: هماکنون کلینیک این شهرستان در یک ساختمان ۷۰ ساله تاریک، نمور و نمناک فعالیت میکند. او افزود: ساختمان این کلینیک بسیار فرسوده است و قسمتهایی از دیوارهای اتاقهای آن دارای ترکهایی است که با زمینلرزهای در کمتر از ۳ ریشتر برای تمامی پزشکان و متخصصان و مراجعین آنها بسیار خطرآفرین است. الهیان بیان داشت: با توجه به مراجعه بالای مردم به این کلینیک لازم است هرچه سریعتر برای مکان این کلینیک تصمیماتی اتخاذ شود.
بسته شدن ردیف اعتباری بیمارستان در حال ساخت بشرویه
رئیس شبکه بهداشت و درمان بشرویه نیز یکی از مهمترین خواستههای مردم شهرستان را تکمیل بیمارستان جدید دانست و گفت: ساخت این پروژه با ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی متوقف و ردیف اعتباری آن بستهشده است. دکتر علی حسینی نژاد محبی بیان داشت: علیرغم داشتن دستور وزیر برای تکمیل هر چه سریعتر بیمارستان بشرویه متأسفانه به دلیل نبود اعتبارات بازهم این پروژه به سرانجام نمیرسد. او افزود: اکنون زمان آن رسیده تا بالاخره نماینده مردم نیز برای رفع مشکلات بهداشت و درمان و ساخت بیمارستان و اورژانس جدید این شهرستان تلاش کند و لایحه بودجه آنها را احیا کند. رئیس شبکه بهداشت و درمان بشرویه گفت: اکثر اعتبارات موردنیاز، مربوط به تأسیسات این بیمارستان است لذا در صورت تأمین اعتبار مشکل هزینه کرد این اعتبار نیست. حسینی نژاد محبی گفت: کار ساخت بیمارستان جدید بشرویه از سال ۹۰ آغازشده است و ردیف بودجه تا سال ۹۵ تخصیص داشته و از سال ۹۶ به بعد بستهشده است. او افزود: در سال ۹۶ از محل ماده ۱۸۰ مبلغ یک میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان پرداختشده و در سال ۹۷ از محل اعتبارات ماده ۳۷ که در اختیار وزارت بهداشت است مبلغ یک میلیارد تومان پرداختشده است. رئیس شبکه بهداشت و درمان بشرویه گفت: در سال ۹۸ هیچ اعتباری جهت ادامه پروژه بیمارستان تخصیص نداشته و برآورد مبلغ موردنیاز تا اتمام پروژه و بهرهبرداری بیمارستان جدید بر اساس فهرستبهای سال ۹۷ مبلغ ۱۲ میلیارد تومان است. به گفته او با توجه به بالا بودن مبلغ تنها راهحل احیای ردیف اعتباری در لایحه بودجه جهت سال ۹۹ است. او گفت: از سال ۹۰ تا ۹۵ از کل بودجه مصوب به مبلغ ۱۵ میلیارد و ۸۵ میلیون تومان تنها ۹ میلیارد و ۳۱ میلیون تومان یعنی حدود ۶۰ درصد تخصیص دادهشده است. حسینی نژاد محبی پیشنهاد داد: با توجه به اینکه در سال ۹۸ تخصیصی داده نشده، رایزنی با وزارت بهداشت انجام تا از محل ماده ۳۷ یعنی وجوه در اختیار وزارت بهداشت مبلغ قابلتوجهی جهت ادامه کار پروژه در سال جاری اختصاص یابد.
اعتبار ۱ میلیاردی برای تکمیل اورژانس بشرویه لازم است
رئیس شبکه بهداشت و درمان بشرویه همچنین گفت: در حال حاضر ساخت اورژانس بشرویه نیز که از سال ۹۵ کار ساخت آن آغازشده به دلیل نبود اعتبارات به مبلغ یک میلیارد تومان کار ساختمان نیمهتمام باقیمانده است. حسینی نژاد بیان داشت: با تکمیل اورژانس کلینیک شهرستان به مکان اورژانس فعلی منتقل خواهد شد و مشکلات مردم در خصوص کلینیک نیز مرتفع میشود. او تأکید کرد: مردم شهرستان با توجه به داشتن امکانات بسیار خوب بهداشت و درمان در شهرستانهای همجوار خواستار تکمیل هرچه سریعتر این بیمارستان هستند که این خواستهای بجا است. حسینی نژاد محبی از حجم بالای پیگیریها بهمنظور تکمیل هرچه سریعتر این بیمارستان خبر داد و افزود: علیرغم پیگیریهای بسیار در شبکه بهداشت و درمان بشرویه و مسئولان شهرستان اما نیازمند پیگیری نماینده مردم برای تسریع در ساخت بیمارستان بودهایم. او بیان کرد: نبود بیمارستان شبانهروزی در بخش ارسک در فاصله ۲۵ کیلومتری شهرستان از دیگر مشکلات شهرستان بشرویه در حوزه بهداشت و درمان است.
پیگیری برای افتتاح بیمارستان بشرویه در سال آینده
محمدرضا امیرحسنخانی نماینده مردم بشرویه، فردوس، طبس و سرایان در مجلس شورای اسلامی نیز بیان داشت: بیمارستان فعلی بشرویه با کمک خیران ساختهشده است و نیاز به ساخت بیمارستان جدید در این شهرستان بسیار احساس میشود. او افزود: برای تکمیل هرچه سریعتر بیمارستان و اورژانس جدید این شهرستان نیاز به پیگیری مسئولان بهداشت و درمان در تهران بوده که امید است بعد از ماه مبارک رمضان با حضور مسئولان این شهرستان، جذب اعتبارات را برای تکمیل پروژههای نیمهتمام حوزه بهداشت و درمان بشرویه پیگیری کنیم. نماینده مردم بشرویه ادامه داد: سعی ما بر این است تا اورژانس را هفته دولت امسال و بیمارستان را هفته دولت سال آینده به بهرهبرداری برسانیم.