برنا نوشت: در حال حاضر ترس و نگرانی برخی از گروههای جمعیتی ناشی از برخی شبهات درباره نوع واکسن، عوارض آن و نتایج واکسیناسیون وجود دارد و باعث شده بسیاری از افراد نه به دلیل نوع واکسن بلکه به دلیل ترس از آمپول، درد و هر دلیل دیگری علاقهای به تزریق واکسن نداشته باشند. انتشار برخی کلیپها در فضای مجازی و بازتاب اخبار و اطلاعات رسانههای خارجی نیز که گاهی به ترس دامن میزند، باید مورد توجه قرار گرفته و توسط جامعه پزشکی تشریح شود. البته ناآگاهی و کمبود اطلاعات و امثال آن میتواند از اصلیترین دلایل ترس مردم از تزریق واکسن باشد.
جلال یونسی، دبیر بورد روانشناسی کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا، گفت: ریشه ترس در روان شناسی به نادانی و عدم اطلاع از ترس مربوط میشود.
وی با بیان اینکه زمانی که آگاهی ما از موضوعی که نسبت به آن میترسیم، بالا رود، ترس به شدت پائین میآید، افزود: باید آگاهی و اطلاعات لازم درباره واکسن، فواید و عوارض آن به صورت کامل به مردم ارائه شود.
یونسی ادامه داد: آگاهیهای ناقص و وجود اطلاعات غلط در فضای مجازی میتواند مشکلاتی ایجاد کند.
این عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: باید اطلاعات درست و صحیح به مردم برسد و اطلاعات غلط در ذهن مردم اصلاح شود.
وی تصریح کرد: ابتدا مردم باید بدانند واکسن چیست و عملکرد آن چگونه است. همچنین باید بدانند عواقب واکسن به چه شکل است و در این خصوص اطلاعات کامل داشته باشند.
یونسی گفت: اگر اطلاعات واقعی و درست را متخصصان از سوی صاحب نظران به مردم بدهند، میزان ترس، نگرانی و اضطراب به شدت کاهش پیدا میکند.
وی با بیان اینکه تاکنون اقداماتی برای مقابله ترس مردم از واکسن کارهایی انجام شده، اما میزان آن کم است و باید بیشتر از آن انجام شود افزود: غیر از وزارت بهداشت، صدا و سیما، رسانهها و... باید اطلاعات درستی برای تزریق واکسن به مردم دهند تا اطلاعات ناقص از بین برود.
چرا برخی از افراد از واکسن کرونا میترسند؟
دبیر بورد روانشناسی کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا در رابطه با ترس برخی از افراد از عدم تزریق واکسن گفت: ریشه ترس در روان شناسی به نادانی و عدم اطلاع از ترس مربوط میشود.
بیشتر بخوانید
امتیاز: 0
(از 0 رأی )
نظرهای دیگران