جستجو
رویداد ایران > خبرها > روش تکثیر ریحان و نکاتی برای پرورش آن

روش تکثیر ریحان و نکاتی برای پرورش آن

روش تکثیر ریحان و نکاتی برای پرورش آن
ریحان گیاهی خوشبو می باشد که دارای برگ های پهن است و به رنگهای سبز و ارغوانی دیده می شود. یکی از روشهای تکثیر ریحان که می توانیم نام ببریم قلمه زدن است. در این مطلب شما را با این گیاه بیشتر آشنا خواهیم کرد.

ریحان، از سبزی های مورد علاقه و پرطرفدار بیشتر ایرانی ها محسوب می گردد و دارای خواص بی نظیری برای درمان بیماری ها می باشد. کاشت و تکثیر ریحان در گلدان و در فضای آپارتمان بسیار ساده است و در هر زمان و هر فصلی می توان آن را پرورش داد و علاوه بر داشتن گلدانی سبز در فضای منزل، از خوردن سبزی تازه لذت برد. در این مقاله با روش کاشت این سبزی به طور کامل آشنا خواهید شد.

 بیشتر بخوانید: 

آموزش کاشت درخت کاج

آموزش کاشت درخت انار و شرایط نگهداری از آن

چگونه درخت انار را در گلدان پرورش دهیم ؟ + آموزش

آموزش پیوند درخت گردو و نکاتی که باید بدانید

آموزش کاشت درخت به

روش کاشت و تکثیر ریحان

ریحان سبزی معطر و خوشمزه ایی است و از جمله سبزی های مورد علاقه ایرانیان می باشد که بر روی سفره اکثر خانواده ها دیده می شود. این گیاه با ارزش که به عنوان طعم دهنده نیز در آشپزی کاربرد دارد علاوه بر سبزی خوردن، در تهیه سالاد نیز مورد استفاده قرار می گیرد، به این صورت که آن را خشک می کنند و در انواع غذاهای مختلف از آن استفاده می کنند. از جمله خواص ریحان می توان به خاصیت دارویی آن اشاره نمود که می توان از آن به عنوان یک آرام بخش و مسکن استفاده کرد.

در حالت کلی، تکثیر سبزی ریحان، به روشهای مختلفی از جمله بذر، انتقال نشاء و قلمه می باشد. به منظور کاشت و تکثیر این گیاه معطر در گلدان نیز می توان هم از بذر گیاه و هم از ساقه های آن استفاده کرد.

پرورش ریحان

در زیر اطلاعانی در زمینه کاشت ریحان گردآوری کرده ایم که امیدوارم برای شما عزیزان مؤثر واقع شود.

بهترین زمان برای کاشت و تکثیر این سبزی اوایل فصل بهار می باشد. این گیاه معمولا به صورت مستقیم کشت می شود. برای بذر پاشی این گیاه می توانیم بذرها را به صورت خطی یا دست پاش در فاصله های منظم از یکدیگر کشت کنیم. زمانی که گیاه ریحان، گل بدهد باید گلهای آن را قطع کنید زیرا مانع از رشد مجدد این گیاه می شود. این گیاه مانند اغلب گیاهان خوراکی نسبت به سرما حساس است بنابراین تا زمانی که هوا سرد نشده به رشد خود ادامه می دهد. نکته مهمی که در مورد پرورش آن باید رعایت شود مناسب و آماده بودن خاک برای کاشت این سبزی می باشد، استفاده از مالچ روش مناسبی است به خصوص در فصل تابستان، چون خاک رطوبت خود را از دست می دهد اما در مناطق سردسیر این فرایند باید با تاخیر صورت گیرد تا زمانی که دمای هوا به حدود  ۱۰ تا ۱۵ درجه سانتی گراد برسد.

کاشت سبزی ریحان با قلمه در آب

از جمله روش های قلمه گیاه ریحان، پرورش آن در آب می باشد، حال برای این منظور باید مراحل زیر را برای سبزی ریحان به همراه ساقه انجام دهید :

پرورش قلمه سبزی ریحان در خاک


برچسب ها
نسخه اصل مطلب