جستجو
رویداد ایران > رویداد > فرهنگی > به کارگیری یک فناوری جدید برای اکران فیلم

به کارگیری یک فناوری جدید برای اکران فیلم

به کارگیری یک فناوری جدید برای اکران فیلم
مدیرعامل شرکت پخش فیلمیران با اشاره به اینکه قرار است از یک فناوری جدید برای اکران و پخش فیلم استفاده کنند، از برنامه شان برای حذف «هارد» از چرخه اکران خبر داد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فیلمیران، علی سرتیپی در این باره گفت: به زودی از یک شیوه مدرن و روزآمد در اکران و پخش فیلم استفاده خواهیم کرد. در این شیوه هارد به عنوان وسیله انتقال و ارسال فیلم به سینماها از چرخه اکران و پخش حذف می شود. 

او تاکید کرد: استفاده از فناوری های روز دنیا اجتناب ناپذیر است. گرچه شیوه ای که در حال حاضر مورد استفاده قرار می گیرد نیز نسبتا جدید محسوب می شود اما این شیوه مشکلاتی را ایجاد می کند. 

سرتیپی افزود: گرچه این شیوه نیز نسبتا امروزی تلقی می شود اما در هر حال می توان ضریب خطایی برای آن متصور بود. فیلم ها به دلایل فنی، کیفی و نظارتی ممکن است بارها در حین اکران نیز اصلاح شوند یا تغییراتی داشته باشند. 

تهیه کننده فیلم «رحمان ۱۴۰۰» در پاسخ به این سوال که آیا مشکلاتی که در اکران این فیلم پیش آمد نیز ناشی از این شیوه اکران است یا خیر گفت: مشکل ایجادشده نیز به نوعی نتیجه رویه سنتی در پخش فیلم است. در این روش فیلم ها در هاردهای متعدد به سینماها می روند و طبیعتا امکان خطا و ارسال نسخه اصلاح نشده فیلم هم وجود دارد. 

این تهیه کننده سینما افزود: فیلم «رحمان ۱۴۰۰» در ۱۴۰ سینما روی پرده رفت که از این میان تنها دو سینما هارد اصلاح نشده را به اشتباه روی پرده فرستادند و همین دو مورد علت توقیف فیلم شد. 

سرتیپی تاکید کرد: بعد از این اتفاق و پس از بررسی همه جانبه به این نتیجه رسیدیم که بهتر است از مدرن ترین شیوه پخش استفاده کنیم؛ شیوه ای که در جهان نیز نسبتا تازه است و عملا هارد را از چرخه پخش خارج می کند و در نتیجه امکان چنین خطاهایی نیز منتفی است. 

مدیرعامل فیلمیران تصریح کرد: به هر حال در شیوه فعلی تعدد هارد و تغییرات و دخیل بودن خطای انسانی گاهی چنین مشکلاتی را ایجاد می کند. ما همواره تلاش کرده ایم تا نوآوری در پخش و اکران را به عنوان یک اصل مد نظر قرار بدهیم و این امر در سیاست های کاری ما همچون توسعه و تجهیز پردیس های سینمایی نیز مشهود است. 

سرتیپی در پایان گفت: البته بخشی از این کار می تواند توسط بخش خصوصی انجام شود و بخش دیگری از آن نیز نیازمند حمایت بخش دولتی و توسعه زیرساخت های لازم است. 
برچسب ها
نسخه اصل مطلب