جستجو
رویداد ایران > خبرها > آشنایی با قرص ترازودون + موارد مصرف و عوارض

آشنایی با قرص ترازودون + موارد مصرف و عوارض

آشنایی با قرص ترازودون + موارد مصرف و عوارض
اطلاعات دارویی قرص تزارودون در رابطه با درمان اختلالات روحی به مانند افسردگی شدید و پانیک در ادامه این بخش از مجله آرگا معرفی شده است.
قرص ترازودون از دیگر داروهای درمان کننده افسردگی به شمار می آید که به طور مستقیم بر روی انتقال دهنده‌ های از در عمده به مانند استیل کولین، نوراپی‌نفرین، دوپامین و سروتونین تاثیر مستقیم می‌گذارد.

آشنایی با قرص ترازودون

قابل به ذکر می باشد که ترازودون از دیگر قرص های درمان بیماری افسردگی حاد به شمار می‌آید که در سال های اخیر برای درمان بی خوابی نیز از آن استفاده گردیده شده است. گفتنی می باشد که این قرص می تواند در بهبود خلق و خوی، افزایش اشتها، افزایش انرژی، رفع اضطراب و درمان بی خوابی تاثیر بسیاری قائل شود. در اصطلاح دیگر درباره این قرص می توان این چنین بیان کرد که با ترشح سروتونین ماده شیمیایی طبیعی و در مغز می باشد به ایجاد سر خورشی در فرد می پردازد.

موارد مصرف ترازودون

به طور کلی افراد بیمار گفته شده در ادامه مطلب می توانند از اطلاعات دارویی گفته شده در ادامه مطلب استفاده نمایند.
کسانی که به این بیماری مبتلا هستند در ابتدا با یک ۱۵۰ میلی گرم از آن را در طی روز مصرف نمایند. همچنین با گذشت حدود ۴ روز می توانند مقادیر ۵ میلی گرم به دوز استفاده نمایند. به طور متوسط مقدار مصرف بیماران سرپایی ۴۰۰ میلی‌گرم و بیماران بستری ۶۰۰ میلی گرم می باشد.
افراد مبتلا به رفتار تهاجمی باید مقدار ۵۰ میلی گرم را در دو نوبت در روز مصرف نمایند.


بزرگسالانی که به اختلال پانیک مبتلا هستند و حملات آن را در طی رو تجربه می نمایند بایستی در ۱۰ روز به ۳۰۰ میلی گرم از این قرص را مصرف نمایند.

عوارض جانبی مصرف ترازودون

  1. حالت تهوع
  2. استفراغ
  3. اسهال
  4. خستگی
  5. خواب آلودگی
  6. تاری در دید
  7. سردرد
  8. تغییر دمای بدن
  9. درد عضلانی
  10. گرفتگی بینی
  11. خشکی دهان
  12. طعم بد دهان
  13. یبوست
  14. ایجاد تغییراتی در میل جنسی

عوارض حاد دارو

در صورتی که هر یک از علائم فوق را مشاهده کردید باید هرچه سریع تر موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید. همچنین نشانه های گفته شده در ادامه مطلب نیز در موارد حاد و شدید بروز پیدا می‌نماید که تا حدودی خطرناک به شمار می‌آید.
  1. دیدن کابوس
  2. لرزش و تشنج
  3. بروز مشکل در نحوه ادرار کردن
  4. احساس زنگ زدن گوش
  5. تنگی نفس
  6. بروز تب و گلودرد
  7. به صورت مداوم احساس درد در بازوی چپ و درد سینه
  8. ورم و یا سرخی چشم
  9. بزرگ شدن مردمک چشم
  10. احساس درد در معده و شکم
  11. درد در نواحی فک
  12. ضربان قلب به صورت سریع و نامنظم
  13. ایجاد تغییراتی در نحوه بینایی
  14. بیهوشی

اینکه برخی از آقایان در پی مصرف این قرص ممکن است ایجاد اختلالاتی در رابطه با نعوظ های طولانی مدت و دردناک مواجه شوند که در این شرایط بایستی هر چه سریع تر شرایط را به پزشک متخصص خود توضیح دهید و مصرف آن را قطع نمایید.

نکات مهم مصرف ترازودون

  1. به طور کلی استفاده از این قرص بایستی دو هفته پس از قطع مصرف دارو های ضد افسردگی و مهار کننده آنزیم مونو آمینو اکسید باشد. از این رو بایستی حداقل یک هفته مصرف دیگر قرص های ضد افسردگی را پایان داده باشید تا به شروع از مصرف این دارو بپردازید.
  2. دوره درمان این قرص ها باید به طور کامل پایان دهید.
  3. در شرایطی که یک دز از مصرف این قرص را فراموش کردید بایستی تا زمان مصرف نوبت دز بعدی بیشتر از ۴ ساعت باقی مانده باشد که در غیر این صورت بایستی از دو برابر کردن مقدار آن بپرهیزید.
  4. قبل از قطع مصرف این دارو بایستی حتما این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید تا به‌ طور آهسته قطع گردد.
  5. در صورتی که نیاز به انجام هرگونه عمل جراحی و یا درمان اضطراری پیدا کردید بایستی پزشک خود را از مصرف این دارو آگاه سازید.
  6. استفاده همزمان از فرآورده های الکلی با این نوع قرص می‌تواند عواقبی جدی در پی داشته باشد.
  7. به علت بروز برخی از علائم به مانند سرگیجه در هنگام رانندگی و یا کار با ماشین آلات مستلزم به دقت از مصرف این قرص در پیش از این گونه مواقع بپرهیزید.
برچسب ها
نسخه اصل مطلب