جستجو
رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > کودکان را به مراسم تدفین نبرید/لکنت زبان کودکان را به حداقل برسانید

کودکان را به مراسم تدفین نبرید/لکنت زبان کودکان را به حداقل برسانید

کودکان را به مراسم تدفین نبرید/لکنت زبان کودکان را به حداقل برسانید
یک مشاور خانواده و دکترای روانشناسی بر نبردن کودکان در مراسم تدفین اقوام تأکید کرد و گفت: این گونه مراسم‌ها به کودکان هیجانات منفی وارد کرده و در کودک ممکن است شوک ایجاد کند.
دکتر علیرضا روحی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه لکنت زبان یعنی توانایی راحت صحبت کردن فرد تحت تاثیر قرار گرفته و باعث می‌شود یک واژه را بیشتر تکرار کند، تصریح کرد: در این شرایط طرف مقابل تصور می‌کند که کودک در یک مقطعی از تکلم گیر کرده و یا بر روی یک موضوع تأکید دارد.
وی افزود: هنگامی که لکنت زبان مطرح می‌شود عقبه خانوادگی فرد مانند ناتوانی‌های هوشی فرد مانند مشکلی که فرد در سرعت کنترلش در صحبت کردن دیده می‌شود، مطرح است همچنین برخی مشکلات روان شناختی و هیجانی بر لکنت زبان موثر هستند.
دکتر روحی با بیان اینکه اختلالات اضطرابی، ترس و شوک های هیجانی ممکن است خودش را به صورت لکنت زبان بروز دهد، خاطرنشان کرد: روش مشخص و قطعی بر مبنای علم برای پیشگیری از بروز لکنت زبان وجود ندارد اما خانواده می‌توانند با کنترل وضعیت رفتار در منزل، جلوگیری از پرخاشگری و دوری از وارد کردن شوک‌های منفی به کودک توانایی صحبت کردن در کودکانشان را تقویت کنند.
این مشاور خانواده ادامه داد: هنگامی که کودک شروع به صحبت کردن می‌کند، باید به کودک فرصت دهیم جمله خود را کامل بیان کند و تحت فشار گذاشتن کودک برای بیان صحبت‌هایش به وی استرس داده و این موضوع ممکن است در کودک اضطراب ایجاد کند و در نهایت هنگام صحبت کردن یک واژه را چندین بار تکرار کند و فرصت صحبت برای کودک حداقل کمکی است که یک فرد برای کودک انجام می‌دهد.
دکتر روحی خاطرنشان کرد: روان درمانگران برای رفع لکنت زبان کودک در کنار روانشناسان قرار می‌گیرند و با بررسی خانواده وی این موضوع را برطرف می‌کنند، بنابراین خانواده‌ها در صورت مشاهده این وضعیت باید از روانشناسان و روان درمانگران کمک بگیرند.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب