۳۴ نقطه حادثهخیز در معابر شهری استان سمنان شناسایی شده است
سرهنگ موسی بزرگی در جلسه شورای هماهنگی ترافیک استان که در سالن جلسات ساختمان معاونت عمرانی استانداری سمنان برگزار شد، اظهار داشت: در خصوص تصادفات فوتی شهری در کل استان، 11 فقره تصادف فوتی در 6 ماهه سال 1399 به ثبت رسید که این میزان به 14 مورد در 6 ماهه نخست سال جاری افزایش یافت که با افزایش 27 درصدی همراه بود.
وی گفت: ما در مجموع 77 درصد کاهش تعداد تصادفات فوتی را از سال آغاز برنامه(سال 1396) تا به امروز داشتیم.
رئیس پلیس راهور استان سمنان گفت: همچنین تصادفات جرحی معابر درون شهری ما در استان در 6 ماهه نخست سال جاری، تعداد یک هزار و 49 مورد است که نسبت به مدت مشابه سال قبل، 68 درصد افزایش داشته است.
بزرگی عنوان کرد: 34 نقطه حادثهخیز در مجموع معابر شهری استان در سال 1400 احصاء شده که تاکنون چهار نقطه آشکارسازی و 2 نقطه نیز ایمنسازی شده است.
وی گفت: تاکنون اقدام موثری برای ایمن سازی نقاط حادثه خیز درون شهری استان صورت نگرفته که نیاز است این مهم به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد.
رئیس پلیس راهور استان سمنان عنوان کرد: عدم توجه به جلو با 30.5 درصد و عدم رعایت حق تقدم با 27 درصد، بیشترین فراوانی علت تصادفات معابر درون شهری استان طی 6 ماهه نخست سال 1400 را به خود اختصاص داده است.
بزرگی افزود: همچنین سواری با 71 درصد، بیشترین فراوانی نوع کاربری وسیله نقلیه در تصادفات معابر درون شهری طی 6 ماهه نخست سال جاری را به خود اختصاص داده است.
علت افزایش تصادفات درون شهری در سمنان بررسی شود
علیرضا شریفینژاد، سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان نیز اظهار داشت: کمیته ویژه پیگیری، بررسی و دستیابی به یک جمع بندی مطلوب در خصوص مباحث پیرامون خیابان امام(ره) سمنان تشکیل می شود.
وی عنوان کرد: ما در بحث خیابان امام(ره) سمنان، باید به سمتی گام برداریم تا مشکل موجود فعلی برطرف شده و در نهایت آسایش مردم را به همراه داشته باشد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان گفت: در این مسیر لازم است تا تمامی مباحث اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ترافیکی پیرامون این خیابان و تصمیمات اتخاذ شده در خصوص آن، مورد توجه قرار داشته باشد تا بهترین تصمیم ممکن گرفته شود
شریفینژاد افزود: نیاز است تا کمیته ای با محوریت فرمانداری سمنان با حضور اعضاء شورای ترافیک شهرستان، نماینده استانداری، اصناف، شهرداری، دادستانی و سایر دستگاه ها متولی امر تشکیل و طی جلسه ای مباحث پیرامون این مهم در ابعاد مختلف بررسی و به یک جمع بندی مطلوب دست یابند.
وی عنوان کرد: بررسی مجدد نقاط حادثه خیز معابر درون شهری استان به صورت میدانی توسط متولیان امر انجام و برآورد بودجه مورد نیاز جهت ایمن سازی نقاط توسط شهرداری ها به صورت جدی در دستور کار قرار گیرد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان گفت: علیرغم اقدامات خوب صورت گرفته توسط شورای هماهنگی ترافیک استان، انتظارات بیش از این است.
شریفینژاد اظهار داشت: در سال 1400 شاهد این هستیم روند پایدار کاهشی که از سال 1396 تا ابتدای سال 1400 در بحث کاهش تصادفات درون شهری بوقوع پیوسته بود، در حال معکوس شدن است که نیاز است تا پیگیری جدی در این خصوص انجام گیرد.
وی گفت: اگر بتوانیم یک نفر از آمار تصادفات جرحی و فوتی در معابر درون شهری را کاهش دهیم، توانسته ایم نوید بخش آرامش برای یک خانواده از همشهریان در استان باشیم و این امری بسیار ارزشمند است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان تأکید کرد: 45درصد تصادفات داخل شهری ما در استان، طی ساعات 10 الی 12 شب به وقوع می پیوندد که نیاز است تا در خصوص این مهم، فرهنگ سازی و آگاه سازی جامعه برای کاهش این ارقام توسط صدا و سیما در دستور کار قرار گیرد.