جستجو
رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > درب خانه‌های پلاک قرمز با موتور جوش پلمب می‌شود/ دستگیری ۱۲۰۰ خرده فروش مواد مخدر از ابتدای سال

درب خانه‌های پلاک قرمز با موتور جوش پلمب می‌شود/ دستگیری ۱۲۰۰ خرده فروش مواد مخدر از ابتدای سال

درب خانه‌های پلاک قرمز با موتور جوش پلمب می‌شود/ دستگیری ۱۲۰۰ خرده فروش مواد مخدر از ابتدای سال
سرهنگ موقوفه‌ای درباره اقدامات کلانتری‌ها در برخورد با معتادان متجاهر و خرده فروشان توضیحاتی ارائه داد.
سرهنگ جلیل موقوفه‌ای رئیس پلیس پیشگیری تهران بزرگ اظهار کرد: پلیس پیشگیری در اصل یعنی کلانتری و پاسگاه؛ اما در تهران ما ۸۴ کلانتری داریم، پلیس مترو با ۱۴۲ ایستگاه و ۳۰۰ کیلومتر ریلی مشغول خدمت به شهروندان است. در ارتفاعات شمالی تهران پلیس کوهستان ۷ پاسگاه داریم و همچنین یگان حفاظت فیزیکی از سازمان‌های دولتی، بیمارستان ها، وزارتخانه‌ها و... زیرمجموعه پلیس پیشگیری هستند.وی افزود: به عبارتی پلیس پیشگیری و کلانتری‌های ما یک ناجای کوچک و یا به نوعی یک پزشک عمومی متخصص هستند که در تمامی امور محلات مناطق خدمت رسانی می‌کنند.
سرهنگ موقوفه‌ای توضیح داد: اصولا کلانتری در هر محله، باید با اشراف تمام بر محوطه استحفاظی خود، خدمت رسانی کند، از این رو تمامی موارد باید از کانال کلانتری بگذرد. به طور مثال کل پیش بینی ها، پیشگیری، شناسایی و دستگیری سارقان، کشف اموال مشبوهه، پاکسازی نقاط آلوده، برخورد با اراذل و اوباش، دستگیری خرده فروشان، جمع آوری معتادان و برخورد با مزاحمان بر عهده کلانتری است. البته در مواقعی، ممکن است که مسائل تخصصی شود که در آن صورت به پلیس‌های تخصصصی‌تر ارجاع می‌شود.
وی درباره اقدامات پلیس پیشگیری برای مقابله با مواد مخدر توضیح داد: همکاران ما در پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب بالغ بر ۱۳ تن کشفیات مواد مخدر در تهران بزرگ داشتند. حدود ۸۵۰ کیلو مواد هم توسط کلانتری‌های پلیس پیشگیری کشف شده که این میزان از موفقیت همکاران از ابتدای سال تاکنون قابل تقدیر است. تا الان نزدیک به ۲۴ هزار معتاد متجاهر و حدود ۱۲۰۰ نفر از خرده فروشان را جمع آوری و دستگیر کرده ایم. البته باید بگویم که هم توسط کلانتری و هم پلیس فاتب با خیلی از ساقی‌ها برخورد شدید خواهیم داشت. خیلی از منازل که با عنوان پلاک قرمز از آن‌ها نام برده می‌شود را با موتور جوش پلمب خواهیم کرد.
این مقام مسئول درباره اقدامات پلیس پیشگیری برای تحقق پلیس هوشمند بیان کرد: در ستاد پلیس پیشگیری پایتخت، مرکز پایش احداث شده که اقدامات کلانتری‌ها را به صورت شبانه روزی کنترل می‌کند. همچنین گشت‌های سیار ما هم به دوربین مجهز هستند، اما تعداد این دوربین‌ها کافی نیست.
وی ادامه داد: یک اقدام خوب هم با قوه قضائیه در بحث ارتباط الکترونیک با دادسرا‌ها انجام داده ایم. به این صورت که برابر ماده ۳۷ در جرایم مشروط، شخصی که کلانتری دستگیر می‌کند نیاز نیست به دادسرا برود، اقدامات اولیه در کلانتری انجام و گزارش آن به صورت اتوماسیون به دادسرا ارسال و در نتیجه پیامک به شاکی ارسال می‌شود.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب