خوزستان| کمکهای هلالاحمر کویت در راه است
سیل در خوزستان کموبیش فروکش کرده و راه خود را بهسوی هورالعظیم و خلیجفارس در حال طی کردن است و آنچه جای گذاشته خرابی است و ویرانی...
حداقل ۱۲۰ هزار نفر آواره چادرها، بیابانها، تپهها و نیز ۹۲ اردوگاه شدند تا وقت نامعلوم و حال تنها بی خانمانی نیست که آنها را آزار میدهد چراکه داروندارشان را آب برده و حتی زمینی برای کشت محصول ندارند و از آنسو مشکلات بهداشتی، توزیع نامناسب مایحتاج عمومی شأن و نگرانی از شیوع بیماریهای عفونی با گرمتر شدن هوا نگرانشان کرده است.
خیلی از ارگانها به همراه مردم ایران برای کمک به سیلزدهها شتافته اما وسعت خرابیها زیاد است و مدیریت کردن همه مسائل مرتبط با آن سخت…
دیوارهای ریخته خانههای پر از گل، آبی که قطع است و مردمی که به تپههای اطراف روستاهایشان پناه آوردهاند.
حمیدیه را به سمت حلاف و سپس تا بستان کرخه ارام با پیچ جاده میآید تا بستان. تا جایی که جاده قطع میشود با آب می گویند آب قطع است گل را چطور بشوییم؟ گفتهاند ۲۸ ام قرار است سیل دیگری بیاید.
حالا آب پایین رفته. مردم میآیند به خانهها سر میزنند و برمیگردند به چادرهایشان. میپرسند خسارت خانههایمان را میدهند؟
با قرض ساخته بودیم. بعد میدوند از تپهها تا پایینتر از چادرهایشان از آب رد شوند و به سهمیه غذای هرروزشان برسند.
سفر مدیران وزارت نیرو و رئیس کمیسیون کشاورزی به خوزستان
نماینده مردم اهواز و باوی در مجلس از سفر مدیران ارشد وزارت نیرو و رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس به خوزستان در روز چهارشنبه خبر داد.
جواد کاظم نسب در کانال رسمی تلگرام خود نوشت:
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران و مدیران ارشد وزارت نیرو در روز چهارشنبه (۲۸ فروردین) به خوزستان سفر میکنند. این سفر به دعوت نمایندگان خوزستانی، (جواد کاظم نسب الباجی نماینده اهواز و باوی، عباس پاپی زاده نماینده دزفول و سید راضی نوری نماینده شوش) و با هدف بررسی میدانی خسارات وارده به کشاورزان مناطق سیلزده انجام خواهد شد.»
نایبرئیس جمعیت هلالاحمر کویت گفت: کمکهای ما به هلالاحمر ایران تحویلشده و بهزودی بین سیلزدگان توزیع خواهد شد.
انور عبدالله الحساوی در حاشیه بازدید از مناطق سیلزده خوزستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: دلیل سفر من به استان خوزستان و شهر اهواز بازدید از مناطق سیلزده و بررسی وسعت این حادثه برای تهیه و ارسال کمکهای بیشتر به منطقه بوده است.
وی افزود: بهترین راه برای اینکه بتوانیم از مشکلات یک منطقه حادثهدیده اطلاع پیدا کنیم، بازدید میدانی و نزدیک از منطقه برای بررسی و لمس مشکلات و معضلات موجود است که در بازدیدی که داشتیم توانستیم مشکلات را از نزدیک رصد کرده و مشکلات بهصورت عملیاتی ارزیابی شد.
نایبرئیس جمعیت هلالاحمر کویت گفت: پس از بازگشت به تهران تلاش ما این است که احتیاجات و نیازهایی که مردم خوزستان دارند از بازار داخلی تهیهکرده و توسط جمعیت هلالاحمر ایران به دست مردم آسیبدیده برسانیم.
الحساوی با اشاره به امکانات هلالاحمر کویت برای توزیع در مناطق سیلزده بیان کرد: با توجه به بازدیدهای هوایی و زمینی ما از مناطق حادثهدیده، تلاش خود را برای تهیه و ارسال کمکها به ایران افزایش میدهیم.