خیانت بزرگ "آخوندی" به مردم قزوین/ اجرای پروژه متروی قزوین ـ هشتگرد در دولت یازدهم ملغی شد
فاطمه محمدبیگی در دیدار با رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان قزوین و سایر اعضای این خانه با تاکید بر ضرورت همت مسئولان استان برای به نتیجه رساندن پروژه 18 ساله متروی هشتگرد به قزوین اظهار داشت: مزیتهای راه اندازی این پروژه مهم و حیاتی نه تنها برای استان قزوین بلکه برای پایتخت، استانهای همجوار و شمال غرب کشور است.
وی اضافه کرد: بنده از همان شروع دوران خدمت در کرسی نمایندگی بارها اعلام کردهام اگر تهران را قلب ایران در نظر بگیریم، قطعا قزوین شاهراه و شاهرگ حیاتی تهران است که میتواند بار بزرگی از دوش پایتخت بردارد، از این رو دولتها باید نگاه ویژهای به قزوین داشته باشند.
محمدبیگی ادامه داد: متاسفانه به واسطه نگاه غیرکارشناسانه و بعضاً سیاسی شاهد راکد ماندن این پروژه در دولتهای قبل بودیم، این در حالی است که این پروژه پیش از شروع به کار دولت یازدهم و دوازدهم تا مرحله امضای قرارداد با سرمایهگذاران خارجی هم پیش رفته بود، اما با شروع وزارت آقای آخوندی او این پروژه را کنار گذاشته شد.
وی یادآور شد: وزیر اسبق راه و شهرسازی با کنار گذاشتن طرح متروی هشتگرد به قزوین خیانتی بزرگی به قزوین و استانهای دیگر کرد و به همین خاطر شکایت از آقای آخوندی را در کمیسیون اصل نود به صورت جدی پیگیری خواهم کرد.
اجرای طرح متروی هشتگرد به قزوین مطالبه عمومی استان باشد
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در بخش دیگری از سخنانش گفت: اگر پروژه متروی هشتگرد به قزوین به نتیجه برسد، قطعاً شاهد کاهش بار سنگین ترافیک و آلودگی هوا در پایتخت خواهیم بود. جابهجایی حدود 13 هزار و 500 مسافر در یک ساعت از طریق این مترو از جمله مزیتهای این پروژه مهم است و همچنین این محور میتواند به محور حرکت اربعین در کشور تبدیل شود و زمینه جابهجایی میلیونها زائر را فراهم سازد.
محمدبیگی افزود: به طور قطع پیگیری پروژه متروی هشتگرد به قزوین در دولت سیزدهم را به عنوان یک اولویت مهم از وزیر راه جناب آقای رستم قاسمی در دستور کار خود قرار خواهم داد و در این حوزه نشستهای تخصصی در کمیسیونهای عمران، صنایع و امنیت ملی و اصل 90 برگزار کرده و نشست مهمی هم با ریاست مجلس شورای اسلامی خواهیم داشت.
وی ادامه داد: در ضمن برای اجرای این طرح را با شهردار تهران مشورت کرده و همچنین نشستهایی را با مسئولان استانهای همجوار برای معرفی فواید بیشمار صنعتی، تجاری، بازرگانی، امنیتی و دیگر مزیتهای کلان این پروژه خواهیم داشت که میتواند در به نتیجه رساندن این پروژه اثرگذار باشد.
محمدبیگی یادآور شد: پروژه متروی هشتگرد به قزوین باید مطالبه مهم نه تنها مسئولان بلکه عموم مردم استان باشد؛ چراکه تکمیل این پروژه میتواند زمینه رشد و توسعه استان و همچنین زیرساخت دیپلماسی اقتصادی جدی را برای استان قزوین در سطح کشور و حتی در صحنه بینالمللی فراهم آورد.
خلفوعدههایدولت قبل در اجرای طرح متروی هشتگرد-قزوین
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان قزوین هم در این دیدار با اشاره به خلفوعدههای مکرر دولت قبل در اجرای طرح متروی هشتگرد-قزوین گفت: در شرایطی که استاندار اسبق قزوین در فروردینماه سال 1397 احداث متروی قزوین به هشتگرد را اولویت استان اعلام کرد و حتی یک سرمایهگذار چینی هم برای اجرای آن به استان آمدند، اما در نهایت همه این سرمایهگذار از طرف مسئولان فراری شد.
علیمحمد زمانی با تأکید بر کافی نبودن وجود راهآهن قزوین-تهران و قزوین-کرج اضافه کرد: در استان قزوین در ماههای شلوغ سال حدود 200 میلیون تردد هم انجام میشود که اگر همه بار مسافرت به محورهای مواصلاتی جادهای محدود شود، شاهد افزایش تصادفات، قفل شدن تردد، نارضایتی مردم و افزایش زیاد مصرف سوخت خواهیم بود.
زمانی یادآور شد: در شرایطی که احداث متروی قزوین-هشتگرد در اولویت وزارت راه و شهرسازی بود، متأسفانه وزیر اسبق راه و شهرسازی پای خود را یک کفش کرد که این پروژه اجرا شود؛ با این توجیه که دوخطه شدن راهآهن قزوین-کرج برای تأمین نیاز قزوین و استانهای همجوار کافیست.
وی ادامه داد: اگر ساخت متروی قزوین-هشتگرد به سرانجام برسد، تا 50 درصد در مصرف سوخت خودروهای ترددکننده در مسیر قزوین به تهران صرفهجویی خواهد شد که میتواند نقش بارزی در کنترل آلودگی شهر آبیک داشته باشد.