جستجو
رویداد ایران > رویداد > اجتماعی > اولویت ایجاد زنجیره ارزش در شرکت‌های تابعه سازمان تأمین اجتماعی

اولویت ایجاد زنجیره ارزش در شرکت‌های تابعه سازمان تأمین اجتماعی

اولویت ایجاد زنجیره ارزش در شرکت‌های تابعه سازمان تأمین اجتماعی
سرپرست سازمان تأمین اجتماعی با بیان اینکه ایجاد زنجیره ارزش باید به عنوان یک اولویت مهم مورد توجه باشد، گفت: اجرای پروژه‌های مبتنی بر زنجیره ارزش در حوزه شرکت‌های تابعه سازمان تأمین اجتماعی قابل انجام است.

به گزارش ایلنا، محمدحسن زدا در جلسه‌ای با مدیران ‌شرکت‌های تابعه این سازمان اظهار داشت: سال 98 سال رونق تولید است و با استفاده از تما‌می ‌امکانات در اختیار و با مشارکت و هم‌افزایی باید برای رونق تولید تلاش کنیم.

زدا با بیان اینکه در حوزه‌های درمان، فن آوری اطلاعات، ساخت و ساز و فرهنگی امکان همکاری ‌شرکت‌های تابعه سازمان تأمین اجتماعی بیش از سایر حوزه‌ها فراهم است، اظهار داشت: با تفکر صحیح می‌توانیم بین ‌شرکت‌های مختلف و سازمان تأمین اجتماعی پیوند برقرار کنیم.

وی ادغام و چابک‌سازی برخی از ‌شرکت‌های تابعه سازمان تأمین اجتماعی را نیز ضروری ارزیابی کرد و گفت: یک معیار مهم برای ارزیابی موفقیت ‌شرکت‌ها، مقایسه قیمت تمام شده محصولات و یا خدمات ارائه شده توسط آن شرکت با بخش خصوصی است که بایستی مبنای ارزیابی ‌شرکت‌ها باشد و از این طریق امکان ارزیابی دقیق قابل انجام است.

جلسات هم اندیشی بین مدیران ‌شرکت‌های تابعه به صورت منظم برگزار ‌می‌شود و امیدواریم نتیجه این جلسات ارائه پیشنهادات مناسب برای اجرای برنامه‌های مشترک باشد.

وی اجرای دقیق قانون تأمین اجتماعی در ‌شرکت‌های تابعه این سازمان را مورد تأکید قرار داد و گفت: اجرای کامل قانون در ‌شرکت‌های تابعه باید الگویی برای سایر ‌شرکت‌ها باشد.

 حسین امیری گنجه، سرپرست معاونت اقتصادی و برنامه‌ریزی سازمان تأمین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: زمینه‌ها و فرصت‌هایی برای همکاری بین شرکت‌های تابعه سازمان تأمین اجتماعی وجود دارد که بایستی مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: با توجه به مشکلات اقتصادی و محدودی‌ت‌ها ‌می‌توان با هماهنگی و هم افزایی درونی بین شرکت‌های تابعه سازمان بسیاری از مشکلات و محدودیت‌ها را برطرف کرد.

دکتر امیری گنجه با بیان اینکه شرکت‌های مأموریتی برای بهبود عملکرد سازمان و ارتقاء همکاری درون سازمانی ‌می‌توانند نقش مهمی ‌داشته باشند، گفت: این شرکت‌ها به موضوعات مرتبط با سازمان و مأموریت‌های محوله تمرکز کامل داشته باشند.

وی با بیان اینکه جلسات هم‌اندیشی مدیران شرکت‌های تابعه سازمان تأمین اجتماعی به صورت منظم برگزار خواهد شد، اظهار داشت: کمیته کارشناسی نیز برای تحقق برنامه‌ها و پیشبرد اهداف مشترک ‌شرکت‌ها شکل ‌می‌گیرد.

محمدرضا احمدی، مدیرکل دفتر بازرسی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: نهادهای نظارتی برعملکرد سازمان تأمین اجتماعی و شرکت‌‌های تابعه از طریق دفتر بازرسی نظارت موثری دارند و انتظارات نهادهای نظارتی پاسخگویی دقیق و به هنگام است که دفتر بازرسی این موضوع را با جدیت دنبال ‌می‌کند.

وی با اشاره به فرمان 8 ماده‌ای مقام معظم رهبری که در سال 1380 به عنوان منشور مبارزه با فساد به قوای سه گانه ابلاغ شده است، گفت: در موضوعاتی که نیاز به پاسخگویی و یا اعلام به مراجع برون سازمانی و نهادهای نظارتی وجود دارد از طریق دفتر بازرسی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی پیگیری ‌می‌شود و همکاری کامل از سوی شرکت‌های تابعه سازمان در این زمینه وجود دارد.

وی اظهار داشت: دفتر بازرسی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی مشاوری امین برای ‌شرکت‌های تابعه این سازمان است و موارد نظارتی با همکاری مدیران شرکت‌ها به خوبی پیگیری ‌می‌شود.

محمد باقری، مدیرکل دفتر تلفیق برنامه و بودجه و امور شرکت‌ها نیز در این جلسه گفت: در ماه‌های اخیر هیأت مدیره برخی شرکت‌ها که بلاتصدی بودند، منصوب شدند و مراحل تصویب بودجه و برگزاری مجامع شرکت‌ها نیز مطابق با روال قانونی انجام می‌شود.

مهدی رضایی، مشاور معاونت اقتصادی گفت: براساس برنامه استراتژیک سازمان، شرکت‌های تکلیفی وظایفی برعهده دارند و بایستی سند برنامه عملیاتی برای این شرکت‌ها تهیه شود.

وی افزود: معاونت اقتصادی و برنامه‌ریزی سازمان آماده همکاری و مساعدت به شرکت‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی است و فعالیت براساس برنامه ‌می‌تواند منجر به بهبود همکاری‌ها و هم‌افزایی بین ‌شرکت‌ها شود.

حسن باقری، معاون دفتر امور ذخایر و سرمایه‌گذاری معاونت اقتصادی نیز در این جلسه گفت: نظام‌نامه هم‌افزایی بین شرکت‌ها تهیه شده است و نحوه هم‌افزایی بین شرکت‌ها براساس این نظام‌نامه مشخص شده است.

وی افزود: با افزایش همکاری و هم‌افزایی بین شرکت‌ها ‌می‌توانیم برای خلق ارزش افزوده و تأمین مالی گروهی تلاش کنیم. پروژه‌های سرمایه‌گذاری شرکت‌ها نیز ‌می‌تواند از موضوعات مهم برای همکاری و هم‌افزایی باشد و از امکانات و تجربیات یکدیگر در اجرای برنامه‌ها بهره‌برداری صورت گیرد.

حسین رحمتی، عضو هیأت مدیره بانک رفاه کارگران در این جلسه گفت: در سال 97 اهداف و برنامه‌های بانک رفاه کارگران محقق شده است و فعالی‌ت‌ها و اقدامات این بانک در راستای تقویت خدمات سازمان تأمین اجتماعی به جامعه تحت پوشش بوده است.

وی ارتقاء جایگاه بانک رفاه در نظام بانکی و افزایش پورتفوی این بانک را از دیگر موفقی‌ت‌های سال 97 برشمرد و افزود: درحوزه اعتبارات اسنادی و ضمانت نامه‌های بانکی رشد خوبی در سال 97 داش‌ت‌هایم و از ‌شرکت‌ها و موسسات تابعه سازمان تأمین اجتماعی نیز دعوت ‌می‌کنیم که این بخش از امور مالی را از طریق بانک رفاه انجام دهند.

مسعود کوثری، مدیرعامل شرکت انتشارات علمی ‌و فرهنگی نیز در این جلسه گفت: ارتباط بین سازمان تأمین اجتماعی و ‌شرکت‌های تابعه بایستی تقویت شود و انتصاب اعضای هیأت مدیره ‌شرکت‌ها با سرعت بیشتری انجام شود.

وی تسریع در پاسخگویی به مکاتبات شرکت‌ها را نیز مورد تأکید قرار داد و گفت: افزایش همکاری و تعامل مناسب سازمان با ‌شرکت‌های تابعه ‌می‌تواند منجر به بهبود عملکرد و افزایش کارایی این ‌شرکت‌ها باشد.

مشهدی، مدیرعامل موسسه املاک و مستغلات سازمان تأمین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: برقراری ارتباط سازنده و تعامل بین ‌شرکت‌ها باید مورد توجه قرار گیرد و پتانسیل‌های ‌شرکت‌ها در این جلسات معرفی شود تا زمینه همکاری مناسب فراهم شود.

هدایت الله ادیب نیا، مدیرعامل شرکت رفاه گستر گفت: نحوه تعامل و هم افزایی بین ‌شرکت‌ها بایستی مطابق با روال صحیح باشد و این تعامل منجر به بهبود فرآیند انجام کار و دریافت خدمات با کیفیت بالاتر و قیمت ارزان‌تر شود.

بیژن رمضانی، مدیرعامل موسسه فرهنگی و هنری آهنگ آتیه گفت: در سال‌های اخیر برای برقراری ارتباط و هم افزایی بین ‌شرکت‌های تابعه اقداماتی انجام شده است و اجرای پروژه‌های مشترک نیازمند عزم و اراده قوی در مدیریت ‌شرکت‌ها است.

شهرام غفاری، مدیرعامل موسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی گفت: برای افزایش همکاری و هم افزایی بین ‌شرکت‌ها در ابتدا بایستی خدمات تما‌می‌‌شرکت‌ها معرفی شود.

وی ادامه داد: همکاری بین ‌شرکت‌های موفق و کارآمد منجر به هم افزایی ‌می‌شود و درمورد ‌شرکت‌های تکلیفی بایستی لزوم تداوم فعالیت این ‌شرکت‌ها نیز مورد بازنگری قرار گیرد.

 محمد مهدی باباخانی، مدیرعامل شرکت کار و تأمین گفت: شرکت کار و تأمین در زمینه تأمین نیروی انسانی فعالیت دارد و 282 قرارداد با واحدهای مختلف دارد و نیروهای همکار این شرکت در تخصصهای مختلف و با رعایت کامل قانون کار و قانون تأمین اجتماعی مشغول فعالیت هستند.

 علی دستجردی، مدیرعامل هلدینگ گردشگری تأمین اجتماعی (هگتا) گفت: در سال گذشته ظرفی‌ت‌ها و امکانات هگتا را به طور کامل معرفی کرده‌ایم و آماده همکاری با سایر ‌شرکت‌ها هستیم.

وی تغییر رفتار بنگاه‌ها و مدیریت اقتصادی و سودآور را از ملزومات همکاری و هم افزایی بین ‌شرکت‌ها برشمرد ساسان مهرانی، مدیرعامل موسسه حسابرسی تأمین اجتماعی گفت: موسسه حسابرسی آماده همکاری و ارائه خدمات مربوط به حوزه‌های مالیاتی و حسابرسی به سایر ‌شرکت‌ها و موسسات تابعه سازمان است.

 محمود رضا فیاض، مدیرعامل بیمارستان میلاد گفت: بیمارستان میلاد به عنوان یکی از بهترین برندهای وابسته به سازمان تأمین اجتماعی به صورت خود گردان اداره ‌می‌شود و با توجه به فعالیت بر اساس تعرفه‌های دولتی با محدودی‌ت‌های منابع مواجه شده است که باید برای برون رفت از شرایط فعلی تغییراتی در این مجموعه صورت گیرد.

 عباس جندقی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلاد هم گفت: با توجه به موفقیت برند بیمارستان میلاد، بیمارستانهای هیأت مدیره ای و خودگردان سازمان تأمین اجتماعی در سراسر کشور که راه اندازی ‌می‌شوند با نام میلاد به فعالیت ‌می‌پردازند و هلدینگ میلاد برای هماهنگی و هم افزایی بین این مجموعه‌ها شکل گرفته است.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب