جستجو
رویداد ایران > استان ها > ویژه استان ها > کاهش میزان واکسیناسیون در برخی شهرهای خوزستان / الزام دستگاه‌ها به واکسیناسیون

کاهش میزان واکسیناسیون در برخی شهرهای خوزستان / الزام دستگاه‌ها به واکسیناسیون

کاهش میزان واکسیناسیون در برخی شهرهای خوزستان / الزام دستگاه‌ها به واکسیناسیون
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از کاهش میزان واکسیناسیون در برخی شهرها خبر داد.
فرهاد ابول‌نژادیان در نشست ستاد استانی مدیریت کرونا که امروز (سوم مهرماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، با تاکید بر لزوم سرعت گرفتن واکسیناسیون اظهار کرد: میزان پوشش واکسیناسیون در روستاهای شرق اهواز ۵۲ درصد است. البته عمده جمعیت روستایی در غرب اهواز قرار دارد و در هفته گذشته میزان واکسیناسیون جمعیت روستایی غرب اهواز نسبت به هفته قبل از آن کاهش یافته است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: بیشترین میزان واکسیناسیون در اهواز در فاز ۲ پادادشهر، فاز یک پادادشهر، کوی ملت، باهنر، سپیدار و ۱۷ شهریور و کمترین میزان واکسیناسیون در زویه، کوی مدرس، مهدیس، آخر آسفالت، پایگاه پاستوریزه، علی آباد، فرهنگیان، زویه یک و کوی مشعلی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با اشاره به کاهش واکسیناسیون در برخی شهرها گفت: در شوش در زمینه افزایش واکسیناسیون نه تنها تحرکی ندیدیم بلکه سرعت واکسیناسیون نیز کاهش یافته است. بین شهرهای استان خوزستان، دشت آزادگان رتبه ۲۶ و حمیدیه رتبه ۲۷ واکسیناسیون را دارند. البته هفته گذشته میزان واکسیناسیون در حمیدیه نسبت به هفته قبل از آن دو برابر شده است.
وی با اشاره به برخی چالش‌ها در حوزه واکسیناسیون، بیان کرد: ترویج باورهای غلط در خصوص واکسیناسیون بین مردم به ویژه در مناطق روستایی و حاشیه‌ای، تبلیغات منفی در فضای مجازی علیه واکسیناسیون، تبلیغات منفی توسط مدعیان طب سنتی علیه واکسیناسیون، عدم همکاری جدی برخی سازمان‌ها، وجود مناطق صعب العبور و نبود وسیله نقلیه کمک‌دار در برخی نقاط و عدم بازگشت عشایر به استان از جمله چالش‌ها در زمینه واکسیناسیون است.
ابول‌نژادیان عنوان کرد: آموزش و ترغیب جمعیت برای واکسیناسیون، استفاده از ظرفیت شوراها و دهیاری‌ها و بزرگان برای جذب مشارکت بیشتر، فعالیت بیشتر رسانه‌ها و فضای مجازی در خصوص واکسیناسیون، واکسیناسیون سیار در حاشیه شهرها، ساختن کلیپ توسط افراد معروف برای تبلیغ واکسن، استفاده از ظرفیت مساجد برای اطلاع‌رسانی و برگزاری جلسه با شیوخ و روحانیون و دیگر ذی‌نفوذان برای تغییر باورهای غلط علیه واکسن برخی از راهکارها برای افزایش میزان واکسیناسیون است.
وی گفت: استفاده از نیروی انسانی و ظرفیت تمامی ادارت، استفاده از وسایل نقلیه سایر ادارات برای واکسیناسیون سیار در شهرها و روستاها و مراکز صعب العبور، تبلیغات وسیع و نصب بیلبوردهای آموزشی توسط شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، ابلاغ به ادارات و سازمان‌ها و شرکت‌ها و کارگاه‌ها و باشگاه‌های ورزشی برای الزام و ارجاع کارمندان و کارگران و ورزشکاران برای واکسیناسیون، منوط کردن صدور کارت سلامت به داشتن کارت واکسن، الزام ارائه کارت واکسن برای متقاضیان دریافت کود و نهاده‌های دامی از سازمان جهاد کشاورزی و الزام واکسیناسیون برای صدور گواهینامه رانندگی برخی از انتظارات و پیشنهادات در خصوص افزایش پوشش واکسیناسیون است.

برچسب ها
نسخه اصل مطلب