جستجو
رویداد ایران > استان ها > ویژه استان ها > مرکزی| استان مرکزی مهیا برای گردشگران نوروزی

مرکزی| استان مرکزی مهیا برای گردشگران نوروزی

مرکزی| استان مرکزی مهیا برای گردشگران نوروزی
وجود بیش از 2 هزار اثر تاریخی و فرهنگی در استان مرکزی و قرارگیری در یکی از شاهراه‌های ارتباطی کشور باعث شده سالانه استان مرکزی در ایام نوروز پذیرای شمار زیادی از گردشگران باشد؛ مسئولین این استان می‌گویند امسال خدمات باکیفیت و مطلوبی به مسافران نوروزی ارائه می‌شود.

خدمت باکیفیت سرلوحه برنامه‌های ستاد تسهیلات نوروزی استان مرکزی

مدیرکل مدیریت بحران استانداری مرکزی گفت: ارائه خدمات باکیفیت و مطلوب به مسافران نوروزی اولویت ستاد تسهیلات سفر استان تعریف‌شده و در این راستا با تشکیل نشست‌های منظم دستورالعمل‌ها طراحی و اقدامات لازم برای خدمت‌رسانی بهینه به مسافران نوروزی ابلاغ‌شده است.

حمید غیاثی افزود: اقدامات اولیه و هماهنگی‌های لازم به همه دستگاه‌های عضو ازجمله اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، اورژانس و هلال‌احمر انجام و سایر دستگاه‌های فعال صورت گرفته و فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها در هماهنگی با دستگاه‌های استانی، آذین‌بندی ورودی شهرها و استقبال از مسافران و گردشگران نوروزی را در دستور کاردارند. غیاثی افزود: پاکیزگی منظر شهری، شستشوی علائم رانندگی، خط‌کشی جاده‌ها و دپوی اقلام موردنیاز جمعیت هلال‌احمر در نوروزگاه ها صورت گرفته و دستگاه‌های اجرایی شهرستان، مدیریت کلان استان و بدنه دولت با هماهنگی لازم در ستاد خدمات نوروز فعال هستند.

ضعف اطلاع‌رسانی مهم‌ترین مشکل پیش روی صنعت گردشگری استان مرکزی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان مرکزی نیز گفت: گردشگری صنعتی فرابخشی است که می‌طلبد در استان و کشور به آن توجه ویژه شود.

علیرضا ایزدی افزود: معرفی جاذبه‌ها و توسعه صنعت گردشگری و سفر استان مرکزی با هزار و 800 ابنیه و مکان تاریخی با ارزش به‌تنهایی از توان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری خارج است و حفاظت و نگهداری از این مکان‌ها نیازمند همکاری تمامی دستگاه‌های استانی است.

او ادامه داد: سهم استان مرکزی در گردشگری بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در افق 1404 20 میلیون نفر گردشگر است که تحقق آن نیازمند توجه به واقعیت‌ها و رفع نقاط ضعف استان دارد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان مرکزی ضعف تبلیغات و اطلاع‌رسانی را از مهم‌ترین نقاط ضعف این استان برای رسیدن به پیش‌بینی‌های افق 1404 عنوان کرد و گفت: رفع این مشکل تنها با همکاری و همراهی رسانه‌ها و دستگاه‌های استان در حوزه اطلاع‌رسانی و تبلیغات فراهم می‌شود.

ایزدی تبدیل مسافرت‌های عبوری را به گردشگران حرفه‌ای و ماندگار در استان مرکزی از برنامه‌های ستاد خدمات سفر استان دانست و افزود: تحقق این مهم در استان آسان نیست و باید در سایه سنجیدن واقعیت‌ها، آماده‌سازی بسترهای مناسب، تلاش و کار شبانه‌روزی محقق می‌شود.

او ادامه داد: استان مرکزی در نقطه‌ای از کشور قرار دارد که اطراف آن 30 میلیون جمعیت زندگی می‌کنند و باید استان تا افق 1404 سهم مناسبی از گردشگران داخلی و خارجی را در خود به وجود آورد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری استان مرکزی خاطرنشان کرد: 700 هزار گردشگر سالانه از غار قوری قلعه استان کرمانشاه بازدید می‌کنند درصورتی‌که به دلیل ضعف در تبلیغات و اطلاع‌رسانی غار نخجیر دلیجان تنها سالانه 300 هزار نفر بازدیدکننده دارد.

خط‌کشی 650 کیلومتر از جاده‌های استان مرکزی انجام شد

معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی نیز گفت: در آستانه سال نو 650 کیلومتر از جاده‌های این استان شامل راه‌های اصلی و روستایی برای جلوگیری از حوادث احتمالی در ایام نوروز امسال خط‌کشی شده است.

علیرضا اختری افزود: تعمیر و نصب 150 مترمربع تابلو اطلاعات، تعمیر 250 مترمربع تابلو اطلاعاتی حوزه استحفاظی استان، تهیه و اجرای چهار هزار و 500 علائم انتظامی، اخطاری و مسیرنما، نگهداری 250 کیلومتر روشنایی‌های موجود استان، نصب 40 دستگاه چراغ چشمک‌زن جدید و تعمیر بیش از 40 دستگاه چراغ چشمک‌زن خراب و نصب 10 عدد چراغ پلیس نما در جاده‌های ازجمله اقدام‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای برای کاهش حوادث رانندگی در جاده‌های استان است. او ادامه داد: ایمن‌سازی بیش از 20 دماغه ارتباطی خطرناک، کانالیزه کردن هفت پاسگاه پلیس‌راه، تعمیر و بازسازی بیش از 6 کیلومتر حفاظ آسیب‌دیده در جاده‌های اراک- قم، اراک- بروجرد، دلیجان- اصفهان و ساوه - تهران، اختصاص 10 میلیارد ریال برای نگهداری پل‌های آبرو از دیگر اقدام‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان مرکزی در سال جاری است که بر کیفیت سفرهای نوروزی می‌افزاید.

10 ایستگاه سلامت استان مرکزی در خدمت مسافران نوروزی

رئیس اورژانس استان مرکزی نیز گفت: در آستانه سال جدید هشت ایستگاه سلامت در شهرستان‌ها و 2 ایستگاه در شهرستان اراک دایر شده و تا پایان تعطیلات وظیفه درمان سرپایی و خدمت‌رسانی به بیمارانی که نیاز به اعزام آمبولانس نیست را بر عهده‌دارند. پریا بهرامی افزود: طرح سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی از 28 اسفندماه جاری تا 17 فروردین‌ماه ادامه می‌یابد. او ادامه داد: 2 نشست هماهنگی درون‌سازمانی و 2 نشست برون‌سازمانی برای اجرای کارگروه بهداشت و سلامت نوروزی برگزار و هماهنگی‌های لازم با مراکز درمانی خصوصی و دولتی برای ارائه خدمات درمانی در این ایام انجام‌شده است. رئیس اورژانس استان مرکزی خاطرنشان کرد: تعیین کشیک برای مراکز تصویربرداری و آزمایشگاه‌ها، اجرای طرح نظارت مشترک بر مراکز پخش مواد غذایی و رستوران‌ها و آماده‌باش اتوبوس آمبولانس و بالگرد برای ارائه خدمات به مصدومان حوادث رانندگی از دیگر اقدام‌های اورژانس این استان در ایام نوروز است.

بهرامی گفت: 50 دستگاه آمبولانس در اورژانس استان مرکزی وجود دارد که 35 دستگاه آن در تعطیلات نوروزی برای خدمات پیش بیمارستانی فعال است و 15 دستگاه وظیفه پشتیبانی را بر عهده‌دارند.


برچسب ها
نسخه اصل مطلب