جستجو
رویداد ایران > استان ها > ویژه استان ها > کرمان| مردم ریگان و فهرج چشم‌انتظار تکمیل بیمارستان‌ها

کرمان| مردم ریگان و فهرج چشم‌انتظار تکمیل بیمارستان‌ها

کرمان| مردم ریگان و فهرج چشم‌انتظار تکمیل بیمارستان‌ها
ریگان بیش از 66 هزار نفر جمعیت دارد اما مردم این خطه از کرمان همچنان از امکانات درمانی و بهداشتی محروم هستند.

 در اوایل دولت نهم دو طرح درمانی در قالب احداث بیمارستان در فهرج و ریگان به لیست مصوبات سفر رئیس‌جمهور وقت افزوده شد. این اقدام موجب خوشحالی حدود ۲۰۰ هزار نفر جمعیت این دو شهرستان شد که از قضا در محروم‌ترین نقطه استان کرمان زندگی می‌کنند.

امروز پس از سال‌ها از تصویب مصوبه ساخت بیمارستان در ریگان و فهرج هنوز هم مردم این دو شهرستان برای دریافت خدمات تخصصی مجبور هستند ۱۰۰ کیلومتر راه را از مراکز شهرستان‌ها به سمت بیمارستان پاستور بم طی کنند.

این در حالی است که بیمارستان پاستور برای خدمات‌دهی به جمعیت شهر بم احداث‌شده اما هم‌اکنون تنها ۴۰ درصد از بیماران این بیمارستان را ریگانی ها شامل می‌شوند و این آمار جدا از مردم شهرستان‌های نرماشیر و فهرج است.

وعده‌های مسئولان ادامه دارد و مردم چشم‌انتظارند

خدمات درمانی در فهرج و ریگان به خدمات خانه‌های بهداشت و البته خدمات اورژانسی محدود می‌شود. هم‌اکنون مرکز اورژانس شهرستان ریگان به محل بیمارستان ۳۲ تختخوابی منتقل‌شده اما خبری از راه‌اندازی بیمارستان و بخش‌های مصوب وجود ندارد و آخرین وعده به افتتاح این بیمارستان به اوایل سال ۹۸ بازمی‌گردد.

بیمارستان فهرج نیز در حال احداث است و آخرین وعده ساخت این بیمارستان نیز بهره‌برداری در سال جاری بوده که بعید به نظر می‌رسد این اتفاق روی دهد.

امام‌جمعه فهرج در این خصوص گفت: مردم این شهرستان برای دریافت خدمات درمانی باید به بیمارستان بم مراجعه کنند که بعد مسافت زیاد موجب بروز مشکلاتی برای بیماران به‌خصوص بیماران اورژانسی می‌شود که نیاز به خدمات تخصصی دارند.

حجت‌الاسلام خیرالله ابراهیمی درخواست مردم فهرج را تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام شهرستان به‌خصوص بیمارستان این شهرستان عنوان کرد.

او ادامه داد: فاصله فهرج تا بیمارستان پاستور بم ۱۰۰ کیلومتر است که طی این مسافت مستلزم هزینه بالا و خطر تصادف در جاده‌ها است.

در حال حاضر بیمارستان پاستور بم تنها مرجع خدمات بهداشتی و درمانی به نزدیک به نیم میلیون از ساکنان شرق استان کرمان است، این در حالی است که اگر سری به این بیمارستان بزنید حتی راهروهای بیمارستان نیز مملو از بیماران است.

این در حالی است که شرق استان کرمان به‌خصوص ریگان و فهرج به دلیل دورافتادگی از مراکز جمعیتی نیاز جدی به خدمات متمرکز درمانی دارند، راه‌های طولانی به سمت مرزهای شرقی کشور و بروز تصادفات پی‌درپی، زلزله‌خیز بودن این دو شهرستان، بروز طوفان‌های شن و ریزگردهای به‌صورت متوالی به‌طوری‌که حداقل دو روز از هر هفته طی سال گذشته این شهرستان با ریز گردها مواجه بوده‌اند، شرایطی را در این دو شهرستان به وجود آورده که نیاز به خدمات تخصصی در این مراکز جمعیتی بیش از گذشته احساس می‌شود.

وجود بیمارستان برای شهروندان ریگانی یک امر ضروری است

امین باقری، فرماندار ریگان گفت: بیمارستان ریگان با توجه به روند کاری احتمالا در روزهای ابتدایی سال ۹۸ به بهره‌برداری می‌رسد.

او افزود: وجود این بیمارستان برای شهروندان ریگانی یک امر ضروری است و خوشبختانه کار احداث بیمارستان به‌خوبی پیش رفته و هرچند با تأخیر اما انتظار داریم سرانجام خدمات تخصصی در دسترس مردم قرار گیرد.

باقری بر لزوم تجهیز این بیمارستان و ارائه خدمات تخصصی به‌صورت متمرکز در ریگان تأکید کرد و بیان داشت: بسیاری از مردم در روستاهای دورافتاده فاقد راه دسترسی هستند و برای رسیدن به ریگان تنها وسیله نقلیه آن‌ها موتور و ماشین‌های شاسی‌بلند است در چنین شرایطی به دلیل محرومیت اکثریت مردم شهرستان، مراجعه مردم به بم برای درمان هزینه‌بر می‌شوند و بسیاری امکان دریافت خدمات تخصصی را ندارند.


برچسب ها
نسخه اصل مطلب