جستجو
رویداد ایران > خبرها > شوره ابرو چیست؟ علل و راههای درمان شوره ابرو

شوره ابرو چیست؟ علل و راههای درمان شوره ابرو

شوره ابرو چیست؟ علل و راههای درمان شوره ابرو
شوره ابرو معمولا به دلیل خشکی پوست ، سختی آب و هوا و یا عدم شستشوی مناسب ایجاد می شود که به سادگی و با روش های خانگی قابل درمان است.

شوره ابرو چیست؟

شوره ابرو و شوره مژه از آن جا که بیشتر به چشم  می آید ، شاید ناراحت کننده تر از شوره سر باشد. شوره ابرو به صورت خود به خود رفع نمی شود و حتی ممکن است روی مژه ها هم تاثیر بگذارد. با این که وجود شوره در ابرو از نظر سلامتی مشکل زیادی ایجاد نمی کند ولی مسلما از نظر ظاهر و زیبایی بسیار ناراحت کننده است. قبل از اقدام برای مراجعه به پزشک می توانید از یک سری درمان های خانگی شوره ابرو استفاده کنید.
 

علت شوره ابرو و شوره مژه

شوره سر معمولا به دلیل خشکی یا چربی پوست با وجود باکتری استافیلوکوکوس یا قارچ مالاسزیا ایجاد می شود ولی شوره ابرو و مژه می تواند به دلایل دیگری هم ایجاد شود از جمله :
 

درماتیت سبوره یا سبورئیک 

این بیماری مزمن باعث ایجاد شوره چرب و پوسته پوسته  همراه با قرمزی پوست می شود که به دلیل واکنش نامنظم سیستم ایمنی به استرس یا هوای سرد و خشک است. همچنین ممکن است با خارش شدید همراه با ورقه های شوره زرد همراه باشد. استفاده از کرم ضد قارچ موضعی در چنین مواردی مفید است.
 

خشکی پوست 

خشکی پوست شدید میتواند باعث جدا شدن لایه رویی پوستهمراه با خارش و قرمزی شود.
 

بلفاریت 

بلفاریت یا آماس پلک چشم همراه با قرمزی در اثر مسدود شدن غده های چربی پوست ایجاد می شود که میتواند به دلیل عفونت باکتریایی ، خشکی چشم با عفونت قارچی ایجد شده باشد. این نوع شوره حالت زبر و آزار دهنده دارد. 
 

درمان خانگی شوره ابرو

در اغلب موارد درمان خانگی شوره ابرو بسیار موثر است به خصوص اگر در مراحل اولیه باشد یا به دلیل تولید سبوم بیش از حد یا خشکی بیش از حد پوست باشد به راحتی با روش های طبیعی قابل درمان است ولی در موارد حاد یا مواردی که با روش های خانگی قابل درمان نبود ممکن است دلیل باکتریایی یا ویروسی داشته باشد که قبل از انتشار بیشتر آن باید هر چه سریعتر به پزشک مراجعه شود. 
 
درمان خانگی شوره ابرو
 

درمان شوره ابرو با ژل آلوئه ورا

استفاده از آلوئه ورا یک درمان موثر برای شوره است که باعث تسکین التهاب و پاکسازی پوست می شود و همزمان به تقویت رشد ابروها کمک می کند. 
با پنبه یا انگشتان  ،ژل آلوئه ورا را روی شوره ها یکشید و بعد از 5 دقیقه بشویید. تا درمان شوره ابرو ، هر شب این کار را تکرار کنید.  
 

درمان شوره ابرو با روغن زیتون

یکی از بهترین روغن ها برای آبرسانی به پوست روغن زیتون است که به کاهش پوسته پوسته شدن اطراف ابرو و پلک کمک میکند. 
روغن زیتون را به آرامی روی ابروها و پلک و مژه ها ماساژ دهید سپس لیف حمام را در آب گرم فرو ببرید و فشار دهید آب اضافه اش گرفته شود و به مدت 10 – 15دقیقه روی ابروها و چشم قرار دهید و سپس بشویید.
 

درمان شوره ابرو با آب نمک

نمک خاصیت خشک کنندگی و از بین برنده چربی دارد و حفرات اطراف ریشه موهای ابرو و مژه ها را پاکسازی میکند و از بروز عفونت قارچی و ایجاد شوره در آینده پیشگیری می کند. 
1 قاشق سوپخوری نمک را در یک چهارم فنجان آب حل کنید و با پنبه آب نمک را روی ابروها و مژه ها بکشید  بعد از چند دقیقه آبکشی کنید.
 
روغن های گیاهی برا ی شوره ابرو و مژه
 

درمان شوره ابرو با برگ چریش

روغن برگ چریش خاصیت ضد میکروب قوی  دارد و از قدیم برای بیماری های پوستی استفاده می شده است. این روغن میتواند سلولهای مرده پوست را جدا کرده و از بروز مجدد شوره پیشگیری کند. 
10 – 20 عدد برگ چریش را با 1 قاشق سوپخوری آب گرم در هاون بکوبید و خمیر بدست امده را روی شوره ها بکشید و بعد از 15 دقیقه با آب سرد بشویید می توانید هر شب تا درمان شدن شوره ها از این روش استفاده کنید.
 

درمان شوره ابرو با تخم شنبلیله

آمینواسیدهای موجود در تخم شنبلیله خاصیت لایه برداری دراند و سلولهای مرده پوست را پاکسازی می کنند. 
1 قاشق سوپخوری تخم شنبلیله را در یک چهارم فنجان آب به مدت چند ساعت بخیسانید و با هاون بکوبید و خمیر حاصل را به مدت 20 دقیقه روی شوره ها بکشید و سپس با آب سرد بشوید. میتوانید حداقل تا یک هفته هر روز از این درمان استفاده کنید.
 
درمان خانگی شوره ابرو, درمان خانگی شوره ابرو, شوره ابرودرمان خانگی شوره ابرو  
 

سایر روش های درمان شوره ابرو

استفاده از زرده تخم مرغ محلی 
سرکه سیب رقیق شده 
شستشو با صابون خرچنگ 
استفاده از تونیک مو 
شستشوی ابرو با شامپوضد شوره 
استفاده از کرم هیدروکورتیزون یا کورت اید 
استفاده شامپو ضد قارچ مانند کتوکنازول یا نیزورال
شامپوهای حاوی پیریتیون زینک یا سلنیوم سولفات
شامپوهای تار
شامپوهای سالیسیک اسید
برچسب ها
نسخه اصل مطلب