بستری ۱۵۰ کرونایی در بیمارستان امیرالمومنین (ع) شهرضا/کمبود اکسیژن داریم
سید مهدی دیباجی در گفتوگو با خبرنگار ایمنا در خصوص کمبودهای دارویی و نیروی انسانی این بیمارستان در موج پنجم کرونا، اظهار کرد: همه بیمارستانهای کشور در موج پنجم کرونا از نظر تأمین داروها و نیروی انسانی برای خدمات درمانی به مبتلایان کرونا دلتا با کمبودهایی مواجه هستند و همان کمبودهایی که در همه بیمارستانهای کشور است در این بیمارستان هم وجود دارد.
کمبود اکسیژن در بسیاری از بیمارستانها وجود دارد
وی افزود: کمبود اکسیژن در بسیاری از بیمارستانها وجود دارد و بیمارستان امیرالمومنین هم از این قاعده مستثنی نیست و اکنون شاهدیم شرکت فولاد مبارکه اصفهان وارد عمل شده در حال رساندن کپسول اکسیژن به بیمارستانها است.
رئیس بیمارستان امیرالمومنین (ع) شهرستان شهرضا، تصریح کرد: در حال حاضر از ۲۰۰ تخت بیمارستان امیرالمومنین شهرضا ۱۶۰ تخت در حال مصرف اکسیژن هستند و امکانات فعلی جوابگوی بیماران نیست، در واقع بیمارستانها زمانی ساخته شده که ویروس کرونایی وجود نداشته و اکسیژن ساز برای آن زمان در نظر گرفته شده است.
دیباجی، تاکید کرد: با گستردگی ویروس کرونا استاندارد بیمارستانی برای ارائه خدمات درمانی به بیماران کرونایی در هیچ جای دنیا وجود ندارد و به طور یقین بیمارستانها در این زمینه دچار کمبود میشوند و معمولاً از کپسولهای اکسیژن استفاده میکنند.
وی در مورد آمار بیماران کرونایی بیمارستان امیرالمومنین شهرضا، گفت: در حال حاضر ۱۵۰ بیمار کرونایی در بیمارستان بستری هستند و در بخش آی سی یو بیمارستان حدود ۱۲ تخت ویژه کروناییها داریم و روزهایی هم اتفاق میافتد که با افزایش ابتلاء بیماران کرونایی در انتظار بستری در بخش آی سی قرار میگیرند.
دوره بیماری کرونا دلتا طولانیتر و سرعت انتقال بیشتر
رئیس بیمارستان امیرالمومنین (ع) شهرستان شهرضا، اظهار کرد: علائم کرونای موج پنجم در بیماران مبتلا به این ویروس مانند موجهای قبلی بوده و تفاوت چندانی ندارد، اما دوره بیماری کرونا دلتا طولانیتر و سرعت انتقال این ویروس بیشتر است.
دیباجی، خاطرنشان کرد: میانگین زمان بستری بیماران کرونایی و ترخیص آنها در بیمارستان امیرالمومنین (ع) شهرستان شهرضا به شرایط بیمار بستگی دارد و سیر بیماری فرد تعیین میکند که برای چند روز در بیمارستان بستری باشد.
وی تصریح کرد: بیمار کرونایی که از بیمارستان مرخص میشود، برای ادامه روند درمان او در خانه لازم است خانوادهها حتماً قرنطینه را تا آخرین روزها و دوره بهبودی بیمار (حداقل دو هفته بعد از بهبودی) رعایت کنند.