جستجو
رویداد ایران > رویداد > ورزشی > داورزنی : ناراحت ترین فرد حاضر در توکیو من بودم/ قبول دارم اشتباهاتی داشتیم

داورزنی : ناراحت ترین فرد حاضر در توکیو من بودم/ قبول دارم اشتباهاتی داشتیم

داورزنی : ناراحت ترین فرد حاضر در توکیو من بودم/ قبول دارم اشتباهاتی داشتیم
رئیس فدراسیون والیبال با پذیرش برخی اشتباهات در مسیر آماده سازی و دیدارهای تیم ملی در المپیک توکیو گفت: پس از آسیب‌شناسی، برای تحقق آرمانمان در المپیک پاریس مسیر را ادامه خواهیم داد.

تیم ملی والیبال ایران بر خلاف آرمان حضور کسب سکوی المپیک موفق نشد از مرحله گروهی المپیک توکیو صعود کند و با پذیرش شکست مقابل ژاپن، حریف دیرینه آسیایی خود عنوانی بهتر از نهمی مشترک به دست نیاورد.

محمدرضا داورزنی در گفتگوی تفصیلی با خبرنگار مهر درباره ناکامی تیم ملی در المپیک توکیو پذیرفت که اشتباهاتی در تصمیم گیری داشته است. اشتباهاتی که اعضای کمیته فنی نیز در آن نقش داشته‌اند و در ادامه باید دلایل آسیب شناسی شوند تا تیم ملی در المپیک پاریس به موفقیت برسد.

رئیس فدراسیون والیبال بر این باور است که آرمان فدراسیون همچنان کسب سکو المپیک است و برنامه بلند مدت خود را برای تحقق اهداف را پس از مسابقات قهرمانی آسیا اعلام خواهد کرد. او همچنین به منتقدانش اعلام کرد نباید او را در موضع پاسخگویی قرار دهند تا مجبور شود صحبت هایی که نباید را در رسانه مطرح کند.


* بهتر نبود که با توجه به از دست رفتن زمان، فرصت به مربی ایرانی در المپیک توکیو داده می‌شد تا پول بیت المال از بین نمی‌رفت و تجربه خوبی برای مربیان ایرانی به دست می‌آمد؟
ـ جمع‌بندی تمام کارشناسانی که در کمیته فنی حاضر شدند و در این زمینه مفصل صحبت شد، این بود که در وهله نخست از مربی خارجی استفاده کنیم و دوم آنکه مربیانی که می‌توانستند در ایران حضور داشته باشند، مورد بررسی قرار گیرند. از حدود ۳۰ گزینه به ۵ گزینه رسیدیم، اولویت‌بندی‌ها انجام شد و در نهایت به دو مربی رسیدیم که برنامه‌های خود را ارائه دادند. پس از بررسی برنامه‌های آنها و در خروجی جلسه که صورتجلسه‌ها موجود است و آقایان نیز آن را امضا کرده و نظر داده‌اند، به الکنو رسیدیم که او با توجه به برنامه‌ای که ارائه داده، می‌تواند به تیم ملی کمک کند. تک‌تک اعضای حاضر در کمیته فنی امضا کرده و به الکنو رأی داده‌اند.

* قابل پیش بینی بود که با الکنو به آرمانمان نخواهیم رسید چون زمان کافی نداشتیم؟
-قبول دارم که همه ما از اینکه نتوانستیم به نتیجه دلخواهمان برسیم، ناراحت هستیم. رزومه همه مربیان مطرح در جلسه کمیته فنی مورد بررسی قرار گرفت و با آنها وارد مذاکره شدیم. برخی به دلیل داشتن قرارداد به تیم‌ها و باشگاه‌های دیگر کنسل شدند و در نهایت به الکنو رسیده است. همه کارشناسان حاضر در کمیته فنی قبل از بازی‌های المپیک توکیو در مورد الکنو بحثی نداشتند. هدف فدراسیون این بود با توجه به شرایطی که دارد، کاری که آرژانتین انجام داد، در استراتژی‌مان قرار دهیم. آرژانتین در المپیک توکیو یک سورپرایز بود و کسی باور نمی‌کرد آرژانتین در بین چهار تیم و سپس بر روی سکوی المپیک قرار گیرد. آیا فدراسیون نباید برای خودش آرمانی معین می‌کرد؟ اساساً اعتقادم بر این است که باید آرمان و هدفی مشخص باشد. بدون آرمان نمی‌توان حرکت کرد. آرمان و آرزوی ما این است که جزو چهار تیم برتر جهان قرار گیریم. همه اقدامات باید مبتنی بر این آرمان صورت گیرد.

روزی که ولاسکو را به ایران آوردیم در سال ۲۰۱۱ قرار بود المپیک ۲۰۱۲ انجام شود. پیش از آن نیز گائیچ حضور داشت و کسی باور نمی‌کرد، ایران روزی به المپیک راه پیدا کند اما من همان زمان چنین آرمانی داشتم. آرزوی‌مان این بود که قهرمان آسیا و بازی‌های آسیا شویم، وارد لیگ جهانی و سپس المپیک شویم؛ این چهار آرمانی بود که در آن دوران داشتیم و هدف اصلی‌مان قرار گرفت. در همان مقطع نقدهای زیادی به ما وارد شد که تا زمانی که چین و کره هستند، ما باید بر روی چهارمی آسیا تمرکز کنیم اما بر آرمان‌مان پافشاری کردیم. در آن دوران حتی عنوان کردم که ما می‌توانیم صربستان را شکست دهیم و پنج سال بعد این اتفاق افتاد.

* آیا قبول دارید که این موفقیت‌ها در نتیجه ثبات مدیریت و برنامه‌ریزی به دست آمد؟
ـ قطعاً در هر کاری ثبات مدیریت به تحقق بهتر اهداف کمک می‌کند و شکی در آن نیست. من فارغ از نتایج المپیک می‌گویم هر سازمان و ارگانی باید برای خود آرمان تعریف کند تا مشخص باشد در چه مسیری حرکت می‌کند. والیبال ایران یک روز رؤیایش، عبور از آسیا و شکست کره جنوبی بود. در سال ۲۰۰۹ زمانی که کره را در مانیل شکست دادیم، از ۲۰بار مسابقه، ۱۹ بار مقابل این تیم شکست خورده بودیم.


از طرف دیگر نیز باید رایزنی ها را با خارجی‌ها ادامه می‌دادیم چرا که اگر در جلسات به جمع بندی می‌رسیدیم ممکن بود گزینه مورد نظر اصلا شرایط حضور در ایران را نداشته باشد. ۵ تن از مربیانی که با آنها مذاکره کردیم اعلام کردند که به دلیل داشتن قرارداد با تیم‌های دیگر نمی‌توانند با ایران همکاری داشته باشند.«رزنده» از جمله مربیانی بود که اعلام کرد در برزیل مشغول است و نمی‌تواند به ایران بیایند.
بر اساس سابقه، تجربه و نوع کاری که الکنو انجام می داد جمع بندی مجموعه کمیته فنی این بود که الکنو گزینه مناسبی برای تیم ملی والیبال ایران است. در واقع ۹۵ درصد اعضای کمیته فنی الکنو را به عنوان گزینه نخست هدایت تیم ملی معرفی کردند. مذاکرات را با الکنو آغاز کردیم. او برنامه هایش را اعلام کرد. در کنار سایر برنامه‌های مربیان، کمیته فنی اولویت نخست هدایت تیم ملی والیبال را به الکنو داد. و این چراغ سبز از سمت کمیته فنی داده شد که مذاکراتمان را با الکنو ادامه دهیم. زمانی که مذاکرات را با مربیان آغاز می‌کنیم نباید تمام شرایط آنها را پذیرفت. باید یکسری چارچوب‌ها رعایت شود. نمی‌خواستیم اتفاقاتی که در سایر رشته‌ها رخ می‌دهد در والیبال نیز تکرار شود. به همین دلیل برای اینکه دستمان باز باشد با دو گزینه همزمان وارد مذاکره شدیم که اگر با یک مربی به تفاهم نرسیدیم دستمان بسته نباشد و مجبور شویم با هر شرایطی او را بپذیریم. در نهایت با الکنو به یک تفاهم رسیدیم. نوع قراردادمان با الکنو مبتنی بر نتیجه بود. اگر تیم جزو ۸ تیم و سپس جزو ۴ تیم قرار می گرفت مبلغی به آن اضافه می‌شد و اگر روی سکو می رفتیم نیز مبلغی اضافه می‌شد.
* بحث دستیاران ایرانی الکنو نیز مورد بررسی قرار گرفت؟
با الکنو به این توافق رسیدیم که یک دستیار در کنارش حضور داشته باشد و سایر دستیارانش ایرانی باشند. آنالیزور، پزشک و ... باید ایرانی باشند. مشکل ما بر سر مترجم بود. چرا که یکی از صندلی مربیان ایرانی گرفته می‌شد. الکنو درخواستی از ما داشت مبتنی بر اینکه چون به زبان انگلیسی مسلط نبود برای برقراری ارتباط با بازیکنان ایرانی در تمرینات باید با زبان مادری صحبت کند تا سریع صحبت‌ها منتقل شود و نیاز به یک مترجم روس داشت. کسرایی نیز ۳۰ سال در روسیه زندگی کرده، استاد دانشگاه است و عنوان کرده بود به صورت داوطلب به تیم ملی ایران کمک می کند و پذیرفته بود بدون دستمزد کار کند. اما چالش ما گرفته شدن یک صندلی مربی ایرانی بود. کسرایی نیز نقش خود را به خوبی ایفا کرد و اطلاعات را سریع بین بازیکنان و مربی منتقل می کرد. قرار بود تیم ملی در کازان شرکت کند و چند دیدار تدارکاتی انجام و سپس راهی لیگ ملت‌ها شود. فرمت مسابقات تغییر کرد، رقابت‌ها به صورت متمرکز به میزبانی ریمینی ایتالیا انجام شد. محدودیت اعزام نفرات شکل گرفت و هیچ کشوری بیشتر از ۲۵ نفر نمی‌توانست اعزام داشته باشد.

* نظر اعضای کمیته فنی چیز دیگری است و در واقع زیر بار انتخاب خود نمی‌روند؟
در حال حاضر سئوال این است که چرا چنین اتفاقاتی در توکیو رخ داد؟ قبول دارم که الکنو اعلام کرد که مسئولیت نتایج را پذیرفته است اما این نافی مسئولیت‌های فدراسیون نیست. به عنوان فدراسیون که تیم را برای رسیدن به آرمان، رهبری می‌کنیم باید ببینیم کجای کارمان ضعف و اشکال داشت؟ نقد منصفانه همیشه مورد پذیرش است. اما کسانی که در تصمیم گیری ها نقش داشته اند و نظر داده‌اند چطور امروز اعلام می کنند که مخالف بوده اند!؟ بنده به عنوان رئیس فدراسیون می پذیرم که حتما در تصمیماتمان ضعف هایی داشته‌ایم که باید آنها را برطرف کنیم و نباید بهانه ای بیاوریم. بهانه مورد قبول نیست بلکه باید ببینیم در انتخاب بازیکن ، زمان بندی، عدم بازی تدارکاتی ضعف داشته ایم یا خیر؟ در واقع باید ایرادات کار را پیدا و مورد بررسی قرار دهیم. برخی از بازیکنانمان بسیار با تجربه بودند و در تیم‌های باشگاهی خود عملکرد فوق العاده ای داشتند.
چه لژیونرها و چه سایر بازیکنانی که در ایران در خدمت تیم‌های باشگاهی شان بودند. باید بررسی کنیم نوسانات موجود در تیم ملی به چه دلیلی بوده است؟ چرا یک بازیکن سطح بالا مانند عبادی پور و غفور دچار نوسان بوده اند؟ باید این آسیب شناسی انجام شود.فدراسیون کم کاری نداشته است و به اذعان کادر فنی و الکنو تمام خواسته‌ها تامین شده است.تمام تلاشمان را کردیم تا تیم با شرایط مطلوب راهی المپیک توکیو شود. تیم ملی در المپیک بازی خود را مقابل لهستان آغاز کرد. تمام کارشناسان، خبرنگاران و اصحاب رسانه پس از بازی با لهستان چه ارزیابی از تیم ملی داشتند؟
مردم بازی بازیکنان را می بینند که در تمام پست ها عالی بودند. باید دید چه اتفاقی رخ داد که عملکرد بازیکنان در بازی مقابل لهستان با رقابت برابر کانادا متفاوت بود؟ در واقع تیم ملی، المپیک را در بازی مقابل کانادا باخت. اگر می‌توانستیم کانادا را شکست دهیم و همان عملکرد مقابل لهستان را ارائه دهیم دیگر چنین بحث هایی مطرح نمی شد. باید نوسانات تیم ملی، ترس از شکست ، عملکرد ضعیف برخی از بازیکنان با تجربه که میدان‌های بزرگی دیده اند را بررسی کنیم که چرا در المپیک دچار نوسان شدند؟
* چرا در مواقعی که همه انتظار دارند، بازیکنان عملکرد واقعی خود را ارائه نمی‌دهند؟
گاهی با یک جوان ۱۸ ساله کار می‌کنیم و گاهی با یک بازیکن ۳۲ ساله. این بازیکنان از نظر توانایی، انگیزه متفاوت هستند. چندین جلسه برگزار شد. در حال حاضر نیز با تیم‌های جوانان جلسات روانشناسی برگزار می‌شود. همه پس از بازی مقابل لهستان انتظار داشتیم روند خوب تیم ملی ادامه پیدا کند. یعنی در سرویس، دفاع و دریافت عملکرد خوبی داشته باشیم اما دیدیم که در بازی مقابل کانادا این اتفاق رخ نداد و حتی بازیکنان با تجربه ما نیز در سرویس و دریافت دچار مشکل شدند. دفاع قابل توجهی انجام ندادند و اسپک هایشان، رد کردن تور بود. پس از شکست مقابل کانادا ترس از شکست مقابل ژاپن یکی از عوامل ناکامی‌مان بود. بازیککن به این فکر می‌کرد که اگر سرویسی در بازی مقابل ژاپن خراب کنند در فضای مجازی مورد حمله مردم قرار می‌گیرد!
* نقش جلسات آسیب شناسی کجاست؟
این فشارهای روحی روانی به تیم ملی وارد شد. تیم ملی آمریکا نیز برای سکو در المپیک شرکت کرد اما نتوانست جزو ۸ تیم قرار گیرد. ما برنامه ریزی داشتیم و بازیکنانمان این قابلیت را داشتند اما آیا مقصر صد درصد الکنو است؟ کمبود زمان مشکل است؟ نبود زمان مناسب برای شناخت بازیکنان مشکل بود؟ آیا تیم بهتر وجود داشت که به المپیک اعزام کنیم و نکردیم؟ آیا ۱۲ بازیکنی که در المپیک شرکت کردند شایسته ترین‌ها بودند یا ۲ یا ۳ بازیکن بهتر از آنها نیز وجود داشت؟ آیا می‌توانست جابجایی حضرت پور، اسفندیار اتفاق نیفتد و تیم نتیجه بهتری کسب می‌کرد ؟ این‌ها همه سئوالات و اما و اگرهایی است که مطرح می‌شود و باید جلسه آسیب شناسی برگزار شود. تا بدانیم برای مسابقات آینده فرصت و میدان به چه بازیکنی داده شود که بازیکنان پخته‌تر شوند؟ برای مثال بردیا سعادت بازیکن جوان و با انگیزه‌ای بود اما تجربه کمتری داشت و برای مسابقات پیش رو در قهرمانی جهان و المپیک پاریس باید میدان بیشتری ببیند. در واقع باید حدود ۱۸ بازیکن در رویدادهای مختلف تحت فشار قرار گیرند، تجربه کسب کنند تا پس از ۴ سال به ترکیبی برسیم که در رویدادهای مختلفی کنار هم بازی کرده باشند. وقتی به یکباره تغییری در تیم ملی ایجاد می‌شود مشکل بوجود می‌آید. برای مثال بازیکنانی که مدتها کنار حضرت پور بازی کرده‌اند با جایگزین کردن آرمان صالحی مواجه شدند. در جریان مسابقات مهدی مرندی اضافه می‌شود و جایگزین صالحی می‌شود. برخی کارشناسان اعتقاد داشتند با ترکیب دیگر می توانستیم موفق شویم. باید تمام این موارد مورد بررسی قرار گیرد تا ببینیم برای المپیک پاریس باید چه کاری انجام دهیم؟

* چرا هدایت دو تیم به بهروزعطایی سپرده شد؟ مگر قحط الرجال بود؟
- در جلساتی که در کمیته فنی داشتیم این موضوعات مورد بررسی قرار گرفت. بازیکنانی که در اختیار تیم جوانان هستند در تیم بزرگسال حضور دارند و اکثر این بازیکنان از شاگردان عطایی هستند. طبیعتا عطایی می‌خواهد فرصتی به ۳ تن از بازیکنان جوان بدهد تا در تیم بزرگسالان بازی کند، در واقع از بازیکنان جوانی که پس از قهرمانی آسیا راهی قهرمانی جوانان جهان می‌شوند. در چند سال گذشته بویژه با ست کوویچ همیشه این مشکل وجود داشت که معمولا بر سر بازیکنان مشترک بین تیم بزرگسالان و جوانان میان مربیان دو تیم اختلاف و چالش بوجود می‌آید. به همین دلیل در جلسات مختلف این موضوعات مطرح شد و به این جمع بندی رسیدیم که هدایت همزمان دو تیم زیر نظر یک مربی می‌تواند این چالش را از بین ببرد. برای ما این تصمیم سخت بود اما نزدیکی دو مسابقه با یکدیگر کارمان را سخت کرد.
* نقدهایی مطرح می‌شود که مشاوره های اشتباهی به شما به عنوان رئیس فدراسیون داده می‌شود به ویژه درباره دعوت مجدد فرهاد قائمی به تیم ملی این را می‌پذیرید؟
- فرد تازه واردی نیستم. تمام بازیکنان، مربیان را به خوبی می‌شناسم. به هیچ عنوان رفتار قائمی را تایید نمی‌کنم. به هر حال یک بازیکن به اردوی تیم ملی دعوت می‌شود و اگر آماده نباشد خط می خورد. منافع ملی بر هر چیزی ارجح است. در مسابقات لیگ ملت‌ها نقطه ضعف جدی در بحث دریافت داشتیم و به دنبال اصلاح این مشکل بودیم. الکنو در ایتالیا به مهدی مرندی پیغام داد که خودش را آماده نگه دارد چرا که در دریافت مشکلات جدی بود.
اینکه تصمیمات درست یا غلط بود به الکنو بر می گردد. بحث هایی مطرح شد که در این پست نیاز به بازیکنی است که هم در حمله عملکرد خوبی داشته باشد هم در دریافت و در واقع دو پسته باشد. معنوی نژاد مصدوم بود، پوریا فیاضی نیز به همراه تیم در ایتالیا حضور داشت اما باز به شرایط ایده آلش نرسید. عنوان شد که چرا از قائمی استفاده کنیم؟ برخی از کارشناسان اعلام کردند که قائمی از نظر آمادگی مشکلی ندارد. نمی‌خواهم نام آن فرد را بیاورم که البته از مربیان کشور است. جلسه ای برگزار شد و گفتیم اگر قائمی آماده باشد می‌تواند به تیم ملی کمک کند. به خوش خبر اعلام کردم که به توتولو اطلاع دهد که الکنو، فرهاد قائمی را پس از بازگشت به ایران دعوت کند و شرایط او را ببیند. در واقع پیشنهاد دادیم. خوش خبر با توتولو صحبت کرد و توتولو لیستی ۱۷ نفره به اضافه قائمی و میرزاجانپور را اعلام کرد. قائمی به اردو دعوت شد و همراه عطایی در تیم جوانان تمریناتش را آغاز کرد و سپس الکنو او را در سالن تمرین دید. پیش از آغاز تمرین، الکنو با تندروان صحبت کرد که پس از تمرین ۳ تن از بازیکنان به دفتر بروند تا الکنو با آنها خداحافظی کند. اسمی از فرهاد قائمی در این بین نبود. پس از شروع تمرینات در سالن حضور داشتم و از نزدیک شاهد بودم که الکنو مدل تمرین را تغییر داد تا دریافت و سرویس بازیکنان را ببیند. پس از پایان تمرین، مجددا نام ۳ بازیکن را تغییر داد و فرهاد قائمی را جزو بازیکنانی قرار داد که باید از لیست خط بخورد. در واقع الکنو پس از تمرین متوجه شد که فرهاد قائمی در طی ۸ جلسه تمرین نمی‌تواند به شرایط ایده آل برسد.
* آیا شما به فرهاد قائمی قول صد درصد مبنی بر حضور در ترکیب تیم ملی نداده بودید؟
- خیر. اعلام کرده بودم اگر قائمی آماده باشد قطعا انتخاب خواهد شد. به کمیته المپیک رفته بودم تا مسئله اعازم او به ژاپن حل شود. به کمیته ملی المپیک اعلام کردم که در پست دریافت دچار مشکل هستیم. همکاری‌های صورت گیرد که قائمی واکسن خود را نیز بزند تا در صورت انتخاب از سمت سرمربی، دیگر مشکلی برای اعزام وجود نداشته باشد. اگر آماده بود که قطعا انتخاب می شد. نظر فرهاد قائمی این بود که اگر در تمرینات باقی بماند می‌توانست خود را به شرایط ایده آل برساند اما الکنو چنین نظری نداشت و اعلام کرد ظرف ۸ جلسه تمرین قائمی نمی‌تواند به شرایط ایده آل برسد. پس از آن حذف قائمی منجر به یک بحران اشتباهی در تیم ملی شد. این نوع رفتارها برای من قابل هضم و توجیه نیست. ما همه سرباز کشور هستیم. اگر کاری از دستمان بر می آید باید انجام دهیم. اینجا ملک شخصی بنده نیست. هر کس که بتواند به تیم ملی کمک کند در صورت آمادگی می‌تواند حضور داشته باشد. حضور در تیم ملی تضمینی برای هیچ کس نیست. که بگوییم الزاما یک نفر باید دعوت شود، خیر. این گونه نیست بلکه بازیکنان باید برای پوشیدن پیراهن تیم ملی آمادگی خوبی داشته باشند. همه ما باید این را بدانیم و نباید برای حضور در تیم ملی طاقچه بالا بزاریم.

* همیشه انتقاداتی علیه شما هست. پیش از المپیک بیان کردید چون خوب کار می کنید انتقاد می کنند. با توجه به نتایج المپیک برخی خواستار استعفای شما شدند. از جمله بهنام محمودی، نظر شما چیست؟
- نمی خواهم وارد این موضوعات شوم. شأن من این نیست. اعتقادم این است که همه باید حرمت یکدیگر را حفظ کنیم. اگر قرار باشد من این گونه جواب دهم خیلی درست نیست. از طرفی همه مردم می دانند والیبال در سال ۸۵ کجا بود و در سال ۱۴۰۰ در چه نقطه ای قرار دارد؟
* نظرتان درباره سرخوردگی مردم از والیبال چیست؟
- مردم حق دارند. اتفاقاتی که در المپیک توکیو رخ داد دور از انتظارات ما بود. تلاشی باید رخ دهد تا به هر ترتیب ناامیدی را از بین ببریم. و باید این امید مجدد در بین مردم احیا شود. استفاده از برخی ادبیات و نقدها که در شأن والیبال کشور نیست درست نیست البته ۹ سال است که ما داریم این شرایط را تحمل می‌کنیم. امیدواریم کمی به خودشان بیایند و عاقلانه تر رفتار کنند.
* راجع به تیم ملی والیبال بانوان و احتمال لغو رقابت های قهرمانی آسیا بفرمایید؟
- پیگیری های لازم را انجام دادیم تا تیم سایپا در مسابقات جام باشگاه‌های آسیا شرکت کند. به هر حال ملی پوشان در تیم سایپا حضور دارند و در این رقابت ها شرکت می‌کنند. اتفاقاتی که برای قهرمانی زنان آسیا رخ داد دست ما نیست و به هر حال تصمیم کشور میزبان است. البته اعلام کردند در آبان ماه برگزار شود اما به دلیل تداخل با مسابقات باشگاهی کشورها پذیرفته نشد.
* چه زمانی پوست اندازی در والیبال زنان رخ می دهد؟
- سیاست فدراسیون این است که بتواند روی بازیکنان جوان سرمایه گذاری کند و در مهرماه این را خواهید دید.
صحبت پایانی:
- سپاسگزارم که این فرصت فراهم شد. می دانم که همه مردم علاقه داشتند نتایج بهتری کسب شود. روزهای سختی در توکیو داشتیم. یکی از ناراحت ترین افراد در توکیو خودم بودم. به هر حال عمرمان را گذاشته‌ایم. برخی از صحبت‌هایی که چند وقت اخیر در رسانه‌ها می‌بینم از سوی بازیکنان قدیمی را از روی دلسوزی می‌پندارم. به نظرات آنها احترام می‌گذارم. اما باز تاکید می‌کنم باید همه حرمت یکدیگر را حفظ کنند. صحبت‌هایی مطرح شد که نباید منجر شود من در موضع پاسخگویی قرار گیرم و حرف هایی بزنم که نباید در رسانه بزنم و این در شأن والیبال کشور نیست. پس این را به حساب دلسوزی می‌گذارم. برخی از این دوستان از روی احساسات و ناراحتی شان این صحبت ها را مطرح کرده اند اما برخی از صحبت هایی که مطرح شد ریشه در مسائل دیگر دارد. امیدوارم دوستان در این زمینه‌ها حرمت جایگاهشان و خودشان را در حوزه والیبال بدانند.
برچسب ها
نسخه اصل مطلب