جستجو
رویداد ایران > استان ها > ویژه استان ها > میوه‌های تابستانی گران در بازار همدان کام اقشار کم درآمد را تلخ کرد

میوه‌های تابستانی گران در بازار همدان کام اقشار کم درآمد را تلخ کرد

میوه‌های تابستانی گران در بازار همدان کام اقشار کم درآمد را تلخ کرد
قیمت بالای میوه‌های تابستانی در بازار همدان، قدرت خرید اقشار کم درآمد را به طرز چشمگیری کاهش داده است.
بیش از دو ماه از ورود میوه‌های تابستانی و نوبرانه در بازار همدان می‌گذرد اما این محصولات از نظر قیمتی کاهش چندانی نیافته و مناسب خرید عموم مردم نشده است.
در حال حاضر نرخ هر کیلو از  انواع میوه‌های تابستانی بیش از 15 هزار تومان است و قیمت سبزیجات نیز نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش قابل توجهی داشته است.
بر اساس گزارشات میدانی خبرنگار تسنیم، امروز نرخ هر کیلو شلیل 18 تا 25 هزار تومان، سیب گلاب 15 تا 20 هزار، گلابی 35 تا 40 هزار، هلو انجیری 15 تا 20 هزار، آلو 20 تا 23 هزار، خربزه 8تا 10 هزار و هویج 15 تا 18 هزار تومان است.قیمت هر کیلو کاهو نیز بین 5 تا 10 هزار تومان، لوبیا سبز 10 تا 13 هزار و بادمجان 6 تا 8 هزار تومان گزارش شده است.
قیمت میوه بر اساس عرضه و تقاضا تعیین می‌شود
رضا البرزی رئیس اتحادیه میوه و تره بار همدان با بیان‌اینکه نرخ میوه ثابت نیست و بر اساس وضعیت عرضه و تقاضا تعیین می‌شود، اظهار داشت: درجه میوه هم در قیمت آن تاثیرگذار است.
وی با تاکید بر اینکه امسال قیمت میوه نسبت به سال گذشته گران‌تر شده است تصریح کرد: افزایش هزینه‌های تولید، نرخ دستمزد کارگر و حمل‌و‌نقل سبب افزایش بهای تمام شده کالا شده است‌.
رئیس اتحادیه میوه و تره بار همدان با تاکید بر اینکه امسال سرمازدگی محصولات را داشتیم، گفت: همین امر سبب کاهش تولید و در نتیجه افزایش قیمت شده است.
البرزی با بیان اینکه به خاطر شرایط کرونایی و توصیه پزشکان به مصرف میوه و سبزیجات، میزان تقاضا و مصرف مردم افزایش یافته است اظهار داشت: هرچه تولید و عرضه محصولات کمتر باشد قیمت بالاتر می‌رود.
وی درباره کمبود و گرانی زردآلو گفت: امسال تولید زردآلو در باغات همدان بسیار کم بود و فقط به مدت یک هفته عرضه این محصول در بازار انجام شد.
رئیس اتحادیه میوه و تره بار همدان با تاکید بر اینکه تعیین قیمت محصولات در دست واحدهای خرده‌فروشی نیست تصریح کرد: این واحدها فقط سود قانونی 15 تا 35 درصد خود را بر روی کالاها اعمال می‌کنند.
البرزی از نظارت روزانه بازرسان در بازار میوه‌و‌تره بار خبر داد و افزود: همه واحدها موظف به نصب برچسب قیمت بر روی محصولات و ارائه فاکتور خرید هستند.
وی با بیان اینکه همه توصیه‌های بهداشتی درباره پیشگیری از کرونا در بازار سرگذر و واحدهای میوه فروشی ارائه شده است گفت: همکارانی که علائم سرماخوردگی و مشکوک به کرونا دارند نباید در محل کار حاضر شوند.
برچسب ها
نسخه اصل مطلب