جستجو
رویداد ایران > رویداد > فرهنگی > شهرام کِی و تمام خواننده‌هایی که جوانمرگ شدند

شهرام کِی و تمام خواننده‌هایی که جوانمرگ شدند

شهرام کِی و تمام خواننده‌هایی که جوانمرگ شدند
شهرام کاشانی خواننده ایرانی که بعضی از آهنگ هایش برای خیلی از ایرانی ها خاطره انگیز بود چند روز پیش از دنیا رفت. در اینجا چند خواننده ایرانی که در جوانی درگذشتند را مرور کرده ایم.
برترین‌ها: شهرام کاشانی خواننده ایرانی که بعضی از آهنگ هایش برای خیلی از ایرانی‌ها خاطره انگیز بود چند روز پیش از دنیا رفت. در اینجا چند خواننده ایرانی که در جوانی درگذشتند را مرور کرده ایم.
داریوش رفیعی

این خواننده خوش صدا فقط ۳۱ سال عمرکرد و بیش از ۱۰۰ قطعه موسیقی از او به یادگار مانده که بیش از نیمی از آن‌ها در خاطره جمعی مردم ایران باقی مانده است.«به سوی تو»، «گلنار» و «سلسله موی دوست» و خیلی از قطعات دیگر مردم را یاد رفیعی می اندازند.او در اوج شهرت بر اثر تزریق آمپول آلوده، به کزاز مبتلا شد و در نهایت در بیمارستان هزار تختخوابی تهران در روز دوم بهمن ۱۳۳۷ درگذشت.

افشین مقدم

حسین آهنیان مقدم مشهور به افشین مقدم فعالیتش را قبل از انقلاب شروع کرد و مشهورترین آهنگش هم زمستون بود. افشین سال ۱۳۵۵ در سن ۳۱ سالگی بر اثر تصادف در جاده آمل از دنیا رفت. آلبوم زمستون او پس از انقلاب به تکثیر و پخش مجدد رسید.

ناصر عبداللهی

ناصر عبداللهی ۱۰ دی ۱۳۴۹ به دنیا آمد و در ۲۹ آذر ۱۳۸۵ پس از ۲۰ روز کما درگذشت. ناصر عبداللهی ابتدا با ترانه «ناصریا» به شهرت رسید. خودش معتقد بود آنچه عرضه می‌کند، ترکیبی است از موسیقی پاپ، سنتی و محلی بندرعباس و نامش را گذاشته بود پاپ معنوی. شاید همین رویکردش به موسیقی و همین پاپ معنوی بود که دل خیلی‌ها را برده بود البته که نمی‌توان کیفیت موسیقی ناصر عبداللهی را ندیده گرفت. او در ۳۵ سالگی در بیمارستان هاشمی‌نژاد تهران درگذشت و در زادگاهش بندرعباس به خاک سپرده شد. تا سال‌ها شایعات فراوانی درباره علت مرگ وی وجود داشت و همچنان این موضوع در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

مرتضی پاشایی

مرتضی پاشایی، ۲۰ مرداد ۱۳۶۳ به دنیا آمد و در سال ۱۳۹۳ درگذشت. پاشایی در سال ۱۳۸۹ با قرار دادن ترانه‌هایش در اینترنت به شهرت رسید. پاشایی در ۱۳ آبان ۱۳۹۳ به‌علت شرایط وخیم بیماری سرطان معده در بیمارستان بهمن تهران بستری شد و بر اثر این بیماری، صبح روز جمعه بیست‌وسوم آبان ۱۳۹۳ در بیمارستان بهمن تهران جان به جان آفرین تسلیم کرد.

هادی پاکزاد

هادی پاکزاد سال ۱۳۶۱ در مشهد متولد شد و ۷ خرداد ۱۳۹۵ درگذشت. او آهنگساز، خواننده و ترانه‌سرای سبک موسیقی آلترنتیو راک بود. او از سال ۱۳۸۱ فعالیت‌های خود را در حوزه موسیقی آغاز کرد و نخستین آلبوم رسمی‌اش به نام «تاریکی» دی ماه سال ۱۳۹۴ روانه بازار موسیقی کشور شد.

امید جعفری

در آخرین روز سال ۹۷، امید جعفری، خواننده جوان کشورمان بر اثر بیماری درگذشت. امید، خواننده جوان که اثر معروف او به نام «بر طبل شادانه بکوب» پس از پیروزی‌های ورزشی ایران از تلویزیون پخش می‌شد، بود. او خواننده قطعات زیاد دیگر از جمله «سمفونی ایران»، «دعا»، «دخترک قالیباف» و «مهر میهن» است.

اسحاق انور

اسحاق انور سال ۱۳۵۱ به دنیا آمد و در ۳ تیر سال ۱۳۹۸ در تهران درگذشت. اسحاق انور هنرمند کم نظیری بود که فلسفه و دیدگاه هنری‌اش را به زیبایی در آثارش نمایان ساخت، بر زبانش، در شعرش و در صدای مخملینش. صدایی که ذره ذره معنی کلمات را بر دل شنونده‌اش می‌نشاند. اسحاق انور در کنار فعالیت‌هایش در عرصه موسیقی، شاعر برجسته‌ای هم بود. قطعه‌های «نوروز خوانی» و «نوروز» در آلبوم «ایران من» با صدای همایون شجریان از سروده‌های اسحاق انور است.

حامد هاکان

حامد ذاکری ملقب به حامد هاکان ۱۷ مرداد ۱۳۶۲ در شهرری به دنیا آمد و ۱۲ مهر ۱۳۹۶ در تهران درگذشت. حامد هاکان در تابستان ۱۳۸۴ آلبوم «قاتل حرفه‌ای ۲» را با همکاری محسن چاوشی آماده و روانه بازار کرد و انتشار این آلبوم شهرت او را دوچندان کرد. حامد هاکان در سن ۳۴ سالگی بر اثر ایست قلبی درگذشت. پدر او محمدعلی ذاکری از روحانیون شهرری است.

بهنام صفوی

بهنام صفوی، ۱۵ تیر ١٣۶٢ در شیراز متولد شد و در ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ در اصفهان دار فانی را وداع گفت. بهنام موسیقی را از دوران کودکی با ساز پیانو آغاز کرد؛ سپس به فراگیری ساز‌های کوبه‌ای پرداخت. نخستین آلبومش را با نام «عشق من باش» در سال ۱۳۸۸ روانه بازار کرد. سال ۱۳۸۵ قطعه «تمنا» را منتشر کرد که مورد استقبال فراوان قرار گرفت و همین انگیزه‌ای برای تولید آلبوم اولش با عنوان «عشق من باش» شد. او پس از تحمل ۶ سال عارضه مغزی، در ۳۶ سالگی درگذشت.

شهرام کاشانی

شهرام کاشانی متولد ۱۳۵۳ بود و هنگام مرگ ۴۸ سال داشت. شهرام کاشانی یا شهرام کی از ۲۰ سالگی خوانندگی را در لس‌‌آنجلس و در همان فضای موسیقی معروف به «لس‌‌آنجلسی» آغاز کرد. شهرام کاشانی که برخی ترانه‌هایش در دهه‌های ۷۰ و ۸۰ هوادارانی در میان طرفداران موسیقی پاپ پیدا کرده بود، او هشت آلبوم موسیقی پاپ در دوران فعالیت خود بین سال‌های ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۶ در لس‌آنجلس منتشر کرد. 
برچسب ها
نسخه اصل مطلب