جستجو
رویداد ایران > خبرها > اخبار ویژه > البرز| توانایی تولید ۱۰ میلیون کیسه خون در سال

البرز| توانایی تولید ۱۰ میلیون کیسه خون در سال

البرز| توانایی تولید ۱۰ میلیون کیسه خون در سال
بزرگ‌ترین کارخانه تولید کیسه خون خاورمیانه با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدیرعامل سازمان انتقال خون کشور و دیگر مسئولان در منطقه ویژه اقتصادی پیام در استان البرز افتتاح شد.

این کارخانه با سرمایه‌گذاری مشترک یکی از شرکت‌های فرانسوی تولید کیسه‌های خون‌گیری و یک شرکت ایرانی در منطقه ویژه اقتصادی پیام آغاز به کار کرد. این کارخانه توانایی تولید ۱۰ میلیون کیسه خون در سال دارد و ۴۰۰ متخصص ایرانی و ۵۰ متخصص فرانسوی در آن حضور دارند.

وزیر بهداشت در مراسم افتتاح این کارخانه گفت: در سال حمایت از کالای ایرانی باید تمام تلاش خود را برای حمایت از تولید داخلی و جذب سرمایه‌گذار در بخش‌های مختلف صورت دهیم چون هر چه زمان می‌گذرد این حقیقت بیشتر آشکار می‌شود که اگرچه اقتصاد هدف نیست اما مهم‌ترین ابزار برای دستیابی به اهداف از پیش تعیین‌شده نظام یعنی استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی است.

دکتر حسن هاشمی ابراز کرد: باید از فرصت‌ها و استعدادهای موجود برای توسعه اقتصادی کشور استفاده کنیم تا در این حوزه بتوانیم جایگاه مناسبی در منطقه کسب کنیم.

وزیر بهداشت تأکید کرد: استفاده از ظرفیت‌ها باید به‌گونه‌ای باشد که ما با برنامه‌ریزی و مدیریت بتوانیم در منطقه صاحب جایگاهی باشیم که در تراز تمدن ایرانی است.

وی ادامه داد: نباید از این حقیقت گذشت که طی سال‌های گذشته شاهد فرصت سوزی‌هایی در حوزه اقتصاد بوده‌ایم و امروز هم کج‌سلیقگی‌هایی در این بخش وجود دارد اما اگر می‌خواهیم شعار سال محقق شود دستیابی به اقتصاد مقاومتی با سرعت بیشتری فراهم شود باید با انسجام بیشتری در راستای توسعه اقتصادی گام برداریم و با تعامل و همدلی اهداف پیش‌بینی‌شده در این حوزه را محقق کنیم.

وی در ادامه با تشکر از گروه مذاکره‌کنندگان برجام گفت: شرکتی که امروز در البرز به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده کیسه‌های خون خاورمیانه راه‌اندازی شده نتیجه برجام است.

هاشمی اظهار کرد: نباید فکر کنیم که ورود سرمایه‌گذار خارجی به کشور تنها نتیجه برجام بوده بلکه باید برای صادرات کالاهای ایرانی به کشورهای منطقه و حتی کشورهای اروپایی و آمریکایی تلاش کنیم.

ضرورت جذب سرمایه‌گذار

وزیر بهداشت ادامه داد: اینکه کالای ایرانی در داخل کشور مصرف شود هنر نیست و ظلم به مردم تلقی می‌شود چون تنها از راه صادرات است که می‌توان کیفیت کالای ایرانی را بالا برد و به استانداردهای جهانی نزدیک شد.

وی در ادامه به‌ضرورت جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی اشاره کرد و گفت: برای جذب سرمایه‌گذار در مرحله اول باید اعتمادسازی صورت بگیرد و در مرحله بعد به سرمایه‌گذاران این اطمینان را داد که سرمایه‌گذاری آن‌ها به سود منطقی ختم خواهد شد.

هاشمی توضیح داد: تمام سرمایه‌گذاری و راه‌اندازی واحدهای تولیدی مختلف در کشور درنهایت به اشتغال‌زایی، تولید ثروت و ورود فناوری به کشور می‌انجامد که همگی این‌ها گام‌هایی در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی به شمار می‌رود.

وزیر بهداشت همچنین با تأکید بر ضرورت توجه به مباحثی که در قانون بودجه در حوزه حمایت از سرمایه‌گذاری مطرح می‌شود گفت: ما کمتر هنر این را داریم تا از فرصت‌هایی که برای جذب سرمایه‌گذار در قانون بودجه گذاشته‌شده استفاده کنیم که برای تغییر در این فرآیند باید در مرحله اول نگرش خود را تغییر دهیم و بر اساس قانون عمل کنیم.

ظرفیت تولید روزانه ۱۸ میلیون کیسه خون

مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران در حاشیه این مراسم گفت: این کارخانه ظرفیت تولید روزانه ۱۸ میلیون کیسه خون را دارد.

علی‌اکبر پور فتح‌الله کرد: پیش‌ازاین ایران واردکننده مستقیم کیسه‌های خون بود ولی با راه‌اندازی این شرکت نه‌تنها نیاز داخلی در این زمینه مرتفع می‌شود بلکه امکان تأمین بخشی از نیاز کشورهای منطقه نیز فراهم می‌شود.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد از سرمایه موردنیاز برای راه‌اندازی این شرکت توسط سرمایه‌گذاران خارجی تأمین‌شده است.

وی افزود: این کارخانه ظرفیت تولید روزانه ۱۸ میلیون کیسه خون در سه نوبت را دارد ولی در حال حاضر روزانه ۱۰ میلیون کیسه خون در این کارخانه تولید می‌شود.

وی اظهار کرد: با راه‌اندازی این کارخانه‌ در مرحله اول برای بیش از ۲۰۰ نفر اشتغال مستقیم ایجادشده ولی ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۴۰۰ نفر در این کارخانه وجود دارد.

پور فتح‌الله توضیح داد: این شرکت در حال حاضر بر اساس نیازهای داخل کشور کیسه خون تولید می‌کند ولی برای صادرات این محصول به کشورهای منطقه برنامه‌ریزی دقیقی صورت گرفته است.

وی افزود: بازاریابی یکی از پیچیده‌ترین دانش‌های دنیاست که امکان ارزآوری و توسعه اقتصادی کشور را فراهم می‌کند.

وی ادامه داد: با صادرات کیسه‌های خون از این شرکت به کشورهای مجاور می‌توان سالانه ارزآوری مناسبی به کشور داشت و در مسیر تقویت اقتصاد استان نیز به‌درستی گام برداشت.


  
برچسب ها
نسخه اصل مطلب