جستجو
رویداد ایران > خبرها > پیش‌روی "دلتا" و فاجعه کاهش رعایت پروتکل‌های ضدکرونا

پیش‌روی "دلتا" و فاجعه کاهش رعایت پروتکل‌های ضدکرونا

پیش‌روی "دلتا" و فاجعه کاهش رعایت پروتکل‌های ضدکرونا
رعایت پروتکل های بهداشتی در کشور به 44 درصد رسیده است، موضوعی که می تواند فاجعه ای از مرگ های کرونایی را در کشور رقم زند.
میزان رعایت پروتکل های بهداشتی در کشور به زیر ۴۴.۴۹ درصد رسیده است و در عین حال میزان مرگ های ناشی از کرونا هم روزبروز افزایش می یابد؛ آن هم در شرایطی که ویروس دلتا غالب شده و در کل کشور شیوع پیدا کرده است.
حال باید توجه کرد که کاهش رعایت پروتکل های بهداشتی می تواند به عنوان بازوی پیش رونده ویروس دلتا یا همان گونه هندی کووید ۱۹ عمل کرده و کشور را در طوفان بیماری و مرگ و میر ناشی از پیک پنجم کووید۱۹ گرفتار کند. از طرفی متاسفانه بعد از تعطیلی های اخیر و مسافرت های گسترده بخشی از مردم به استان های مختلف و خصوصا استان های شمالی، همچنین عدم رعایت پروتکل های بهداشتی در سطح شهرها و کلان شهرها، سرعت روند افزایشی کرونای دلتا را بیشتر کرده است؛ ویروسی که می تواند در آنی خودش را بر سر خانواده هایمان خراب کند.
باید بدانیم که عدم رعایت پروتکل های بهداشتی قطعا بر میزان ابتلا خواهد افزود و منجر به افزایش گسترده موارد مثبت بستری در کشور بیش از ظرفیت تخت های بیمارستان ها شده و هیولای دلتا بسیاری از هموطنان مان را به کام‌ مرگ می فرستد. اتفاقی که هم اکنون هم در برخی بیمارستان ها شاهدش هستیم. به طوری که به گفته مسئولان ستاد کرونای استان تهران در حال حاضر 60 درصد ظرفیت بیمارستان های تهران در اختیار بیماران کرونایی هستند و همچنان هم این روند افزایشی ابتلا و مرگ ادامه خواهد داشت.

در عین حال بر اساس اعلام معاونت بهداشت وزارت بهداشت، میانگین رعایت پروتکل‌های بهداشتی در  اماکن عمومی استان های کشور از ۲۳ تا ۳۰ تیر ماه ۱۴۰۰ بالغ بر ۴۴.۴۹ درصد بوده است.

در عین حال میانگین رعایت تهویه مناسب در اماکن عمومی استان‌های کشور در این تاریخ ۴۸.۲۹ درصد بوده است.

همچنین میانگین درصد رعایت پروتکل فاصله‌گذاری در اماکن عمومی کشور در این تاریخ ۴۵.۲۵ درصد بوده است.

همچنین طی این مدت، تعداد ۳۷۹۳۸ مرکز از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار گرفته و به مراجع قضایی معرفی شده‌اند و ۱۸۷۷ مرکز از این مراکز نیز پلمب شده‌اند.

در حوزه صنایع نیز به ترتیب کارگاه‌ها و صنایع کوچک، کشاورزی، دامپروری و معادن، صنایع تولیدی، نفت، گاز و انرژی و سایر، صنایع ساخت و ساز و مراکز شماره‌گذاری و معاینه فنی بیشترین اخطار و معرفی به مراجع قضایی را طی مدت ۲۳ تا ۳۰  تیر ماه ۱۴۰۰ دریافت کرده‌اند.


برچسب ها
نسخه اصل مطلب